Bästa padelryggsäck 2023

Hitta bra ryggsäckar för padel

Aktuella Erbjudanden på Padelrygsäckar

12% rabatt på hela sortimentet

Gäller på ordinarie priser

5% rabatt på hela sortimentet

Gäller även redan prissänkta produkter!

Letar du efter en bra och snygg padelryggsäck? Då har du kommit rätt! I den här artikeln har vi utsett de bästa ryggsäckarna för padel 2023 utifrån design, komfort, pris och funktion. I vår topplista hittar du bland annat modeller från varumärken som Adidas, Bullpadel, Head, Varlion och Nox. 

Innehåll i artikeln

Topplista bästa padelryggsäck 2023

1. Bullpadel Hack Pro Backpack

Bullpadel Hack Pro Backpack är en påkostad ryggsäck för padel som inte saknar något enligt oss. Den är bekväm att bära och snygg att titta på, vidare så skyddar den dina prylar effektivt vid transport tack vare ett hårdare skal framtill. 

Detta är även en av få padelryggsäckar som har ett thermoisolerat fack, vilket skyddar padelracketar mot temperaturskillnader, sådana fack hittar man vanligtvis i dyrare padelväskor.

Vi gillar även att det finns ett separat ventilerat fack för skor och använda kläder. Man hittar också flera smarta fickor i ryggsäcken, bland annat är en av fickorna mjukt vadderad för förvaring av exempelvis en laptop eller en surfplatta.

Finns att köpa hos:

2. NOX WPT Masters Series Padelryggsäck

Från NOX kommer denna stilrena padelryggsäck, som tagits fram då NOX är officiell racketsponsor till World Padel Tour (WPT). Det är väskan för dig som gillar en diskret design framför det skrikiga.

Ryggsäcken är bra uppbyggd med flera smarta fack. Det finns två större fack för förvaring av padelracketar och padelkläder, vidare finns ett separat skofack med ventilation och ett vadderat ytterfack för en bärbar dator eller liknande. På sidorna av väskan finns även utrymmen för t.ex. vattenflaska och padelbollar.

Axelremmarna är skönt vadderade och gör att ryggsäcken kan bäras med en trevlig komfort.

Finns att köpa hos:

3. HEAD Alpha Backpack

Alpha Backpack är en snygg padelryggsäck från HEAD, som finns i färgerna rosa och svart. Den kommer med ett större fack där det finns plats för padelracketar och kläder, dessutom finns ett separat skofack, samt två mindre fack för accessoarer.

De vadderade remmarna och mjuka underlaget mot ryggen gör att den här ryggsäcken är bekväm att bära länge!

Finns att köpa hos:

4. Hildebrand Ryggsäck

Hildebrands ryggsäck för racketsporter är en påkostad och välgjord ryggsäck som är framtagen för att kunna användas till både träning och i vardagen. Ryggsäcken är tillverkad i canvas, ett slittåligt material samt bruna läderdetaljer som ger en trevlig premiumkänsla.

Inuti ryggäcken finns två huvudfack, varav det ena är vadderat för att skydda dina racketar. Vidare finns två mindre fack för mobil, plånbok m.m. På baksidan, mot ryggen, finns ett säkerhetsfack som kommer väl till hands vid resor. Vidare hittar du två användbara sidofack för bollar och vattenflaska, samt ett fack på framsidan. 

En suverän padelryggsäck rakt igenom enligt oss!

Finns att köpa hos:

5. Adidas Multigame Padelryggäck

Adidas Multigame Backpack är en populär modell som funnits ett par år. Årets modell kommer med en stilren design och går att använda oavsett vilket märke du har på racket.

Ryggsäcken är uppbyggd med ett huvudfack för alla typer av prylar samt ett separat fack för padelracketar. Vidare hittar du en extra ficka för mindre saker så som nycklar, mobil och plånbok. 

Multigame är bekväm att bära tack vare de vadderade axelremmarna och den gör sig snygg både som en vardagsväska och till padelhallen.

Finns att köpa hos:

6. Wilson Padel Backpack

Denna vita padelryggäck från Wilson erbjuder dig plats för kläder, skor, tillbehör samt ett padelracket. Vi gillar den stilrena designen med ett enkelt W på framsidan.

Den här ryggsäcken kommer med ett stort huvudfack samt ett mindre fack för värdesaker. Utöver detta finns det två mindre fack på varsin sida som exempelvis rymmer ett bollrör eller vattenflaska. Ryggsäcken bär du med dig bekvämt tack vare de vadderade axelremmarna.

Finns att köpa hos:

7. Varlion Ambassadors Padelryggsäck

Med en Varlions Ambassadors Backpack får du plats för alla dina viktiga padelprylar och lite till. Ryggsäcken har ett stort fack framtill med plats för tillbehör, kläder m.m. På den bakre delen finns ett fack som är tvådelat där du kan förvara både padelracket och laptopen. 

Något vi gillar med den här modellen är att man kan förvara hela racket inuti väskan och inte låta handtaget sticka ut som på en del andra modeller. En annan stor fördel är att det finns ett ventilerat skofack i botten av ryggsäcken.

Finns att köpa hos:

8. Bullpadel Vertex 03 Padelryggsäck

Bullpadel Vertex 03 är en prisvärd och billig padelryggsäck, som är utrustad med flera bra egenskaper. Till att börja med finns ett thermoskyddat fack där du kan skydda padelracketar från temperaturförändringar.

En annan trevlig detalj är att det finns ett separat skofack som är ventilerat, perfekt för att slippa bland skorna med övrig utrustning. Dessutom så finns det ett vadderat fack i väskan där du får plats med laptop, surfplatta eller liknande.

Man märker även att Bullpadel lagt krut på komforten, både baksidan av ryggsäcken samt axelremmarna är bekvämt vadderade med skum.

Finns att köpa hos:

9. Adidas Pro Tour Padelryggsäck

Pro Tour Backpack är Adidas snygga padelryggsäck, som är gjord i ett vattenavvisande material. Förutom en läcker design så har ryggsäcken många praktiska fördelar, så som två stora fack där du kan separera använda träningskläder från annan utrustning.

På sidorna av ryggsäcken finns dessutom två sidofickor med dragsidor, för förvaring av accessoarer, bollrör eller vattenflaska.

Finns att köpa hos:

10. Wilson Tour Backpack Minions 2.0 Junior

Denna härliga padelryggsäck för barn är resultatet av ett samarbete mellan Wilson och Minions, kollektionen består även av en vanlig Minions-padelväska samt Minions-padelracket för barn.

Förutom en tilltalande och rolig design så är ryggsäcken utrustad med två större fack där det ena rymmer två padelracketar och det andra övrig utrustning. 

Finns att köpa hos:

Vad är en padelryggsäck?

Innan vi dyker ner bland toppmodellerna ska vi först gå igenom vad som egentligen menas med padelryggsäck och vad som kan vara bra att tänka på inför ett köp. 

En padelryggsäck påminner en del om vanliga träningsryggsäckar, men har oftast specifika egenskaper för att förvara padeltutrustning, så som thermoisolerade fack, ventilerade skofack och vadderade innerfack. 

Jämfört med en vanlig traditionell padelväska så är padelryggsäckar smidigare att bära med sig och det är ett bra val om du brukar åka direkt från skola eller jobb till padelhallen.

En röd padelryggsäck av märket Adidas som står på en äng.

Köpa padelryggsäck online

Utbudet av ryggsäckar specifikt framtaget för padel växer hela tiden och störst utbud av padelryggsäckar hittar du online hos olika specialiserade padelåterförsäljare. Några av de butiker som har flest modeller att välja på kombinerat med bra priser är Racketspecialisten & PadelXpert.

Välja rätt padelryggsäck

Vad ska man egentligen tänka på när man letar efter en passande padelryggsäck? Jo till att börja med skiljer sig storleken åt mellan olika modeller. Generellt är mindre padelryggsäckar något billigare och större ryggsäckar kostar lite mer.

Något annat att fundera på är hur du vill att facken i ryggsäcken ska vara. Vissa modeller kommer t.ex. med ett separat skofack och thermoisolerade fack som skyddar padelracken från temperaturförändringar. En del modeller har även vadderade fack för att man ska kunna ta med sig en laptop eller surfplatta. 

Priset är såklart även en faktor som spelar in, de dyrare modellerna är oftast lite mer välgjorda med bättre komfort för dig och ett bra skydd för din utrustning.

Sammanfattning av bästa padelryggsäck 2023

Med hjälp av en padelryggsäck kan man smidigt bära med sig sin padelutrustning, samtidigt som utrustningen skyddas från väder och vind.

En stor fördel med padelryggsäckar jämfört med vanliga padelväskor är att de är mindre och enklare att bära med sig. Dessutom smälter de även in bättre och går att bära med sig till jobb, skola och i vardagen.

För att hjälpa dig hitta rätt ryggsäck för just dig har vi tagit fram flera modeller som uppfyller våra höga kriterier på utseende, pris och funktionalitet. Vårt bäst i test ser ut som följer:

  1. Bullpadel Hack Pro Backpack
  2. NOX WPT Masters Series Backpack
  3. HEAD Alpha Backpack
  4. Hildebrand Ryggsäck
  5. Adidas Multigame Padelryggäck
  6. Wilson Padel Backpack
  7. Varlion Ambassadors Padelryggsäck
  8. Bullpadel Vertex 03 Padelryggsäck
  9. Adidas Pro Tour Padelryggsäck
  10. Wilson Tour Backpack Minions 2.0 Junior

Vanliga frågor om padelryggsäckar

Vi har utsett topp 10 bästa padelryggsäckar 2023. På förstaplatsen återfinns Bullpadel Hack Pro Backpack, men topplistan är full av riktigt bra och snygga ryggsäckar för padel!

Adidas, Wilson, Babolat, Head, Bullpadel, Nox, Siux och Hildebrand är några av de märken som har ryggsäckar för padel.

Många butiker har några enstaka modeller av padelryggsäckar, men det finns ett par butiker online med stora sortiment av ryggsäckar, några exempel på dessa är: RacketspecialistenPadelXpert.

Aktuella Erbjudanden på Padelryggsäckar

12% rabatt på hela sortimentet

Gäller på ordinarie priser

5% rabatt på hela sortimentet

Gäller även redan prissänkta produkter!