Bästa padelryggsäck 2024

Hitta bra ryggsäckar för padel

Aktuella Erbjudanden på Padelrygsäckar

12% rabatt på hela sortimentet

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelutrustning

Upp till 50% rabatt

Letar du efter en bra och snygg padelryggsäck? Då har du kommit rätt! I den här artikeln har vi utsett de bästa ryggsäckarna för padel 2024 utifrån design, komfort, pris och funktion. I vår topplista hittar du bland annat modeller från varumärken som Adidas, Bullpadel, Head, Varlion och Nox. 

Innehåll i artikeln

Topplista bästa padelryggsäck 2024

1. Bullpadel Hack Pro Backpack

Bullpadel Hack Pro Backpack är en påkostad ryggsäck för padel som inte saknar något enligt oss. Den är bekväm att bära och snygg att titta på, vidare så skyddar den dina prylar effektivt vid transport tack vare ett hårdare skal framtill. 

Detta är även en av få padelryggsäckar som har ett thermoisolerat fack, vilket skyddar padelracketar mot temperaturskillnader, sådana fack hittar man vanligtvis i dyrare padelväskor.

Vi gillar även att det finns ett separat ventilerat fack för skor och använda kläder. Man hittar också flera smarta fickor i ryggsäcken, bland annat är en av fickorna mjukt vadderad för förvaring av exempelvis en laptop eller en surfplatta.

Finns att köpa hos:

2. NOX WPT Master Series Padelryggsäck

Från NOX kommer denna häftiga och rymliga padelryggsäck. Den är uppbyggd med flera smart fack. Det finns två större fack för förvaring av padelracketar och padelkläder, på insidan finns dessutom mindre fack som man kan använda.

Vidare finns ett separat skofack med ventilation, så man slipper blanda skorna med rena kläder och handduk. Den yttre delen har även ett lite hårdare material, som skyddar din padelracketar mot stötar.

Axelremmarna är skönt vadderade och gör att ryggsäcken kan bäras med en trevlig komfort.

Finns att köpa hos:

3. RS Padel Training Backpack

RS Padel träningsryggsäck är framtagen för padel och sport, men kan tack vare sin diskreta och snygga design även bäras till vardags.
RS padleryggsäck har en stilren design och är vårt val av bästa padelryggsäck för dam och herr.

Denna svarta padelryggsäck från RS Padel gör sig lika bra på väg till padelbanan som i vardagen. Den diskreta designen gör den även till ett bra val oavsett vilket märke du spelar med på padelracket.

Ryggsäcken är stor inuti och det finns flera fack invändigt för att smidigt kunna skilja åt mellan sina padelprylar och andra tillhörigheter. Det finns även möjlighet att separera sitt padelracket från t.ex. kläder. 

Axelremmarna är breda och baktill är padelryggsäcken vadderad för en fin komfort. 

Finns att köpa hos:

4. Hildebrand Ryggsäck

Hildebrands ryggsäck för racketsporter är en påkostad och välgjord ryggsäck, som är framtagen för att kunna användas till både träning och i vardagen. Ryggsäcken är tillverkad i canvas, ett slittåligt material samt bruna läderdetaljer som ger en trevlig premiumkänsla.

Inuti ryggäcken finns två huvudfack, varav det ena är vadderat för att skydda dina racketar. Vidare finns två mindre fack för mobil, plånbok m.m. På baksidan, mot ryggen, finns ett säkerhetsfack som kommer väl till hands vid resor. Vidare hittar du två användbara sidofack för padelbollar och vattenflaska, samt ett fack på framsidan. 

En suverän padelryggsäck rakt igenom enligt oss!

Finns att köpa hos:

5. Adidas Multigame Padelryggäck

Adidas Multigame Backpack är en populär modell som släppts i ny upplaga. Denna versionen kommer med en stilren design och går att använda oavsett vilket märke du har på racket.

Ryggsäcken är uppbyggd med ett huvudfack för alla typer av prylar samt ett separat fack för padelracketar. Vidare hittar du en extra ficka för mindre saker så som nycklar, mobil och plånbok. 

Multigame är bekväm att bära tack vare de vadderade axelremmarna och den gör sig snygg både som en vardagsväska och till padelhallen.

Finns att köpa hos:

6. Wilson Padel Backpack

Denna vita padelryggäck från Wilson erbjuder dig plats för kläder, skor, tillbehör samt ett padelracket. Vi gillar den stilrena designen med ett enkelt W på framsidan.

Ryggsäcken kommer med ett stort huvudfack samt ett mindre fack för värdesaker. Utöver detta finns det två mindre fack på varsin sida som exempelvis rymmer ett bollrör eller vattenflaska. Ryggsäcken bär du med dig bekvämt tack vare de vadderade axelremmarna.

Finns att köpa hos:

7. Varlion Ambassadors Padelryggsäck

Med en Varlions Ambassadors Backpack får du plats för alla dina viktiga padelprylar och lite till. Ryggsäcken har ett stort fack framtill med plats för tillbehör, kläder m.m. På den bakre delen finns ett fack som är tvådelat där du kan förvara både padelracket och laptopen. 

Något vi gillar med den här modellen är att man kan förvara hela racket inuti väskan och inte låta handtaget sticka ut som på en del andra modeller. En annan stor fördel är att det finns ett ventilerat skofack i botten av ryggsäcken.

Finns att köpa hos:

8. Bullpadel Performance Backpack

Bullpadel Performance Backpack är en prisvärd och billig padelryggsäck, som är gjord i ett smidigt lättviktsmaterial. Ryggsäcken är utrustad med ett stort huvudfack och inuti finns även ett vadderat fack att lägga ditt ömtåliga padelracket i.

På framsidan hittar vi ett lite mindre fack där du kan få plats med saker som plånbok och mobil. På sidan finns även ett fack för att förvara vattenflaskan eller padelbollarna.

Man märker även att Bullpadel lagt krut på komforten, både baksidan av ryggsäcken samt axelremmarna är bekvämt vadderade med skum.

Finns att köpa hos:

9. HEAD Alpha Backpack

Alpha Backpack är en snygg padelryggsäck från HEAD, som finns i färgerna rosa och svart. Den kommer med ett större fack där det finns plats för padelracketar och kläder, dessutom finns ett separat skofack, samt två mindre fack för accessoarer.

De vadderade remmarna och mjuka underlaget mot ryggen gör att den här ryggsäcken är bekväm att bära länge!

Finns att köpa hos:

10. Adidas Pro Tour 3.2 Padelryggsäck

Pro Tour Backpack är Adidas snygga padelryggsäck, som är gjord i ett vattenavvisande material. Förutom en läcker design så har ryggsäcken många praktiska fördelar, så som två stora fack där du kan separera använda träningskläder från annan utrustning.

På sidorna av ryggsäcken finns dessutom två sidofickor med dragsidor, för förvaring av accessoarer, bollrör eller vattenflaska.

Finns att köpa hos:

11. HEAD Kids Backpack

Denna härliga padelryggsäck för barn kommer från Wilson och förutom en lekfull och rolig design så är ryggsäcken utrustad med två större fack där det ena rymmer padelracketar och det andra övrig utrustning.

På ryggsäckens framsida och på sidorna finns ytterligare mindre fack, där det går att förvara nycklar, mobil m.m.

Finns att köpa hos:

Vad är en padelryggsäck?

En padelryggsäck påminner en del om vanliga träningsryggsäckar, men har oftast specifika egenskaper för att förvara padeltutrustning, så som thermoisolerade fack, ventilerade skofack och vadderade innerfack.

Jämfört med en vanlig traditionell padelväska så är padelryggsäckar smidigare att bära med sig och det är ett bra val om du brukar åka direkt från skola eller jobb till padelhallen.

Generellt är padelryggsäckar också lite billigare i pris jämfört med en stor padelväska och kan därför vara en bra present till en padelspelare.

En röd padelryggsäck av märket Adidas som står på en äng.

Köpa padelryggsäck online

Utbudet av ryggsäckar specifikt framtaget för padel växer hela tiden och störst utbud av padelryggsäckar hittar du online hos olika specialiserade padelåterförsäljare. Några av de butiker som har flest modeller att välja på kombinerat med bra priser är RacketspecialistenOncourt & PadelXpert.

Vill du handla padelryggsäckar till lägre priser kan du även kolla in vår sammanställning med rabattkoder för padel.

Välja rätt padelryggsäck

Vad ska man egentligen tänka på när man letar efter en passande padelryggsäck? Jo till att börja med skiljer sig storleken åt mellan olika modeller. Generellt är mindre padelryggsäckar något billigare och större ryggsäckar kostar lite mer.

Något annat att fundera på är hur du vill att facken i ryggsäcken ska vara. Vissa modeller kommer t.ex. med ett separat skofack och thermoisolerade fack som skyddar padelracken från temperaturförändringar. En del modeller har även vadderade fack för att man ska kunna ta med sig en laptop eller surfplatta. 

Priset är såklart även en faktor som spelar in, de dyrare modellerna är oftast lite mer välgjorda med bättre komfort för dig och ett bra skydd för din utrustning.

Sammanfattning av bästa padelryggsäck 2024

Med hjälp av en padelryggsäck kan man smidigt bära med sig sin padelutrustning, samtidigt som utrustningen skyddas från väder och vind.

En stor fördel med padelryggsäckar jämfört med vanliga padelväskor är att de är mindre och enklare att bära med sig. Dessutom smälter de även in bättre och går att bära med sig till jobb, skola och i vardagen.

För att hjälpa dig hitta rätt ryggsäck för just dig har vi tagit fram flera modeller som uppfyller våra höga kriterier på utseende, pris och funktionalitet. Vårt bäst i test ser ut som följer:

 1. Bullpadel Hack Pro Backpack
 2. NOX WPT Master Series Backpack
 3. RS Pro Training Padelryggsäck
 4. Hildebrand Ryggsäck
 5. Adidas Multigame Padelryggäck
 6. Wilson Padel Backpack
 7. Varlion Ambassadors Padelryggsäck
 8. Bullpadel Performance Padelryggsäck
 9. HEAD Alpha Backpack
 10. Adidas Pro Tour 3.2 Padelryggsäck
 11. Wilson Minions 2.0

Vanliga frågor om padelryggsäckar

Vi har utsett topp 11 bästa padelryggsäckar 2024. På förstaplatsen återfinns Bullpadel Hack Pro Backpack, men topplistan är full av riktigt bra och snygga ryggsäckar för padel!

Adidas, Wilson, Babolat, Head, Bullpadel, Nox, Siux och Hildebrand är några av de märken som har ryggsäckar för padel.

Många butiker har några enstaka modeller av padelryggsäckar, men det finns ett par butiker online med stora sortiment av ryggsäckar, några exempel på dessa är: RacketspecialistenOncourt & PadelXpert.

Aktuella Erbjudanden på Padelryggsäckar

12% rabatt på hela sortimentet

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelutrustning

Upp till 50% rabatt