Våra bästa tips på

Padel Julklappar 2023

till alla typer av padelspelare!

Är du på jakt efter en julklapp till en padelspelare? Oavsett om det är till mamma, pappa, pojkvän/flickvän, svåger eller moster så hittar du massor av julklappstips och inspiration hos oss till någon som spelar padel.

Här nedan finner 15 tips på olika typer av gåvor, så att du kan imponera på padelspelaren med en riktigt bra julklapp!

Innehåll i artikeln

1. Padelstrumpor

Ett par ordentliga padelstrumpor kommer att vara en uppskattad julklapp hos många padelspelare. Strumpor går alltid åt och det är viktigt med rätt typ av strumpor vid padelspel.

Man vill inte att fötterna ska börja glida i skorna under intensiva och svettiga matcher, då finns det risk för skoskav, blånaglar och andra skador.

Några av våra favoriter av padelstrumpor är:

Hitta stora utbud av padelstrumpor hos:

2. SmellWell Freshener Bag

Det här tycker vi är en riktigt bra julklapp för någon som spelar padel eller tränar i allmänhet. I en Freshener Bag lägger man svettiga kläder och skor och slipper illaluktande doft i väskan. Med hjälp av mikroporös aktivt kol tar påsen bort lukt och absorberar fukt, vilket motverkar bakterier.

Freshener bag är milt parfymerad för att lämna en fräsch doft och kan användas som både en vanlig gympapåse eller genom att lägga inuti en padelväska/träningsväska.

Hitta SmellWell Freshener Bag hos:

3. Tretorn Tennis Trainer

Precis som namnet antyder så är det här en pryl som i grunden är framtagen för tennis, men som vi tycker passar utmärkt även för padel. Med denna kan padelspelaren öva upp sin teknik och slag, vilket gör det till en användbar julklapp. Perfekt för att kunna bli en bättre padelspelare!

Hitta Tretorn Tennis Trainer hos:

4. Sporthandduk mot svett

Som padelspelare svettas man en del under matcher, därför är det skönt att kunna torka av både padelracket och sig själv mellan seten. Därför är en snygg sporthandduk en utmärkt julklapp till någon som spelar padel.

Hitta handdukar för padel hos:

5. Padelshorts/padelkjol med fickor

Nike Court Victory Flouncy Padelkjol är en passande julklapp till en tjej och kvinna som gillar padel.
Snygga padelshorts från adidas med fickor för bollar. Fin detalj med tre stripes på ena benet.

Ett par shorts eller en kjol med bollförvaring kan man inte få för många av och det är en bra julklapp till vilken padelspelare som helst. Något man vill undvika i padel är att springa och hämta bollar stup i kvarten, därför är det smidigt att kunna bära en extra boll på sig.

För tips på specifika padelkjolar och padelshorts, spana gärna in vår guide med bra och snygga padelkläder.

Hitta padelkjolar hos:

Hitta padelshorts hos:

6. Spray för bättre grepp

4on TotalGrip Spray ger extra fäste vid handsvett och hjälper dig att minskar risken för skador samtidigt som du får bättre slag.

I padel är greppet otroligt viktigt och under intensiva matcher blir händerna lätt svettiga, vilket gör att padelracket kan börja glida i handen. Det gör att risken för skador ökar och slagen blir sämre.

Som tur är finns det produkter som motverkar detta och 4on TotalGrip Spray är en sådan. Denna sprayas på handen eller grepplindan för att öka greppet under matcherna. Ge en padelspelare bättre förutsättningar i julklapp med andra ord!

Hitta 4on TotalGrip Spray hos:

7. Zeroandlove Padelarmband – Tracker Games

Med ZEROANDLOVE Padelarmband kan man enkelt hålla reda på ställningen i game. En bra julklapp för någon som gillar padel.

Med detta armband kan padelspelaren enkelt hålla reda på vad det står i matcherna. Det är så lätt att man glömmer av både ställningenoch behöver pausa spelet för att tänka efter. Får man denna som julklapp försvinner dem problemen.

Det finns två stycken markörer på armbandet, där det ena avser ens egna poäng och det andra är motståndarnas.

Hitta Zeroandlove Padelarmband hos:

8. Storpack med padelbollar

Ett storpack av padelbollar är en bra julklapp till någon som spelar padel.
Babolat Court Storpack padelbollar kan med fördel köpas som en present till en padelspelare.

Padelbollar är en förbrukningsvara och går alltid åt, även om man har en tryckbehållare så kommer bollarna att slitas ut efter ett tag. Därför kommer ett storpack av padelbollar att vara en uppskattad julklapp till en padelspelare.

Vill du ha tips på bra padelbollar att ge bort, kolla gärna in vår guide med bästa padelbollar.

Hitta stora utbud av padelbollar hos:

9. Padelväska & padelryggsäck

Wilson Padel Super Tour Bag är en padelväska som rabatterats under den stora mellandagsrean 2021 för padel.
Bullpadel Vertex 03 är en prisvärd och billig padelryggsäck som har ett thermofack och separat skofack.

Med hjälp av en padelväska eller padelryggsäck så kan padelspelaren smidig bära med sig och skydda sin padelutrustning vid transport, vilket gör det till en riktigt bra julklapp. Dessutom ser man mer proffsig och seriös ut med en ny och fräsch väska.

Vill du ha tips på bra modeller så kolla gärna in våra artiklar med bästa padelväskor och bästa padelryggsäckar.

Hitta stora utbud av padelväskor & ryggsäckar hos:

10. Padelracket

Att köpa ett padelracket till någon i julklapp kan vara lite klurigt när det gäller att hitta rätt modell. Ettt padelracket ska gärna matcha spelarens spelstil och nivå. För att göra det lättare för dig kan du ta hjälp av våra köpguider för olika kategorier av racketar:

Hitta padelracketar till bra priser hos:

11. Träningsunderkläder

Vid padelspel och träning i allmänhet bör man inte ha underkläder och kläder av bomull, utan i stället av material som andas och avleder fukt effektivt, som polyester.

Med ett par riktiga träningskalsonger eller träningstrosor så kommer padelspelaren kunna spela mer bekvämt, vilket gör det till en trevlig och användbar julklapp.

Ett märke som är i framkant när det gäller träningsunderkläder för dam och herr är Björn Borg. De har ett stort sortiment med många olika färger och designer.

Hitta träningsunderkläder hos:

12. Padelkeps

Att använda keps vid padelspel är populärt eftersom den ger många fördelar. Dels så hjälper en keps mot sol vid spel utomhus och kan även hjälpa mot bländning av lampor inomhus. Vidare håller kepsen håret på plats och reducerar svett som kan rinna ner i ögonen.

Vill du hitta tips på bra kepsmodeller för padel kan du kolla in vår guide med bästa padelkepsar.

Hitta padelkepsar hos:

13. Tryckbehållare

Med en tryckbehållare i julklapp så kan padelspelaren spara en hel del pengar framöver och slipper att slänga sina padelbollar redan efter 1-2 matcher. Med hjälp av en tryckbehållare håller padelbollarna minst tre gånger längre och oftast betydligt mer än så.

På bilden ovan syns den populära modellen Pascal Box, som håller hög kvalité och passar för både padelbollar och tennisbollar.

Hitta Pascal Box hos:

14. Balansbräda

Med en balansbräda kan padelspelaren kan träna upp viktiga leder och muskler i knä, fötter och ben. Vilket gör att skaderisken minskar samtidigt som man får bättre styrka och balans i musklerna. Det gör det till en utmärkt julklapp för en padelspelare tycker vi.

Hitta Abilica BalanceBoard hos:

15. Presentkort hos en återförsäljare inom padel

Är du osäker på exakt vad padelspelaren vill ha? Chansa inte i sådana fall. Köp ett presentkort som julklapp hos en padelåterförsäljare i stället och låt mottagaren välja fritt. De har trots allt oftast bäst koll vad de behöver och vill ha.

Hitta padelpresentkort och stora sortiment hos:

Vanliga frågor om julklappar för padelspelare

Tack vare padelns ökade popularitet så finns det idag många butiker som säljer padelutrustning. Några av våra favoriter som har bra sortiment är RacketspecialistenPadelXpert.

Ja, de allra flesta padelbutiker online erbjuder långa öppet köp på 30, 60 eller 100 dagar.

I vår artikel med rabattkoder och rea på padelutrustning hittar du rabatter och sänkta priser på padelprylar.

Handla julklappar till padelspelare med rabatt

15% rabatt på hela sortimentet

Gäller på ordinarie priser

5% rabatt på hela sortimentet

Gäller även redan prissänkta produkter!