RS Sports rabattkod & erbjudande 2023

Fynda padelutrustning till låga priser

RS Sports rabattkod & erbjudande

Omdöme på Google för RS Sports

4.5/5

20% rabatt på hela sortimentet

Gäller ordinarie priser

Rabattkod RS Padel - Handla padelutrustning med 20% rabatt

Genom ett nära samarbete med RS Sports så har vi glädjen att kunna erbjuda en unik rabattkod för dig som läsare, som gör att du kan spara både hundralappar och tusenlappar på dina köp. Rabattkoden gäller på hela RS Sports sortiment, vilket inkluderar både utrustning för padel och tennis.

Innehåll i artikeln

RS Padel utbud

Hos RS Sports hittar du produkter för både dam, herr och junior och förutom utrustning för padel och tennis så har de ett stort utbud av padelkläder och tenniskläder. Låt oss ta och kortfattat gå igenom vad som finns i deras padelutbud och vilka produkter de säljer.

Padelracket

RS Padel erbjuder alltifrån billiga padelracketar för nybörjare till påkostade premiummodeller för tävlingsspelare. RS har gjort flera spännande samarbeten genom åren och t.ex. tagit fram padelracketar med proffsen Simon Vasquez och Cayetano Rocafort, som verkligen rosat marknaden. Det handlar om racketmodellerna Pro Edition Simon Vasquez samt Pro Edition Cayetano Rocafort och dessa kan du få billigare tack vare vår RS Sports rabattkod.

Padelväskor hos RS Sports

Med en padelväska får du smidigt med dina padelprylar till träning och matcher, samtidigt som du skyddar din kära ägodelar. Hos RS Padel kan man använda vår rabatt till både vanliga padelväskor, racketfordral, duffel bags, padelryggsäckar och weekend bags. Något för alla smakar helt enkelt!

Padelbollar hos RS Sports

Bollar är en förbrukningsvara och de kan snabbt gå åt om man spelar ett par gånger i veckan. RS Padel har några av marknadens bästa padelbollar i form av RS Padel Champions Choice och RS Padel Tour X. Nyttja vår rabattkod hos RS Padel för att köpa ett storpack med padelbollar till ett riktigt bra pris, det sparar du en trevlig slant på.

Padellindor hos RS Sports

Med en bra grepplinda för padel får man ett stabilt och säkert grepp om padelracket. Hos RS Padel går det hitta olika typer av padellindor, beroende på om du gillar klibbiga lindor eller föredrar lite torrare varianter.

Padelkläder hos RS Sports

Med kläder som är framtagna för padel så kan du prestera bättre på banan. Hos RS Padel kan du nyttja vår rabattkod till att shoppa snygga padelkläder, som är bekväma och funktionella. Dessutom är underdelarna, som shorts och kjolar, i regel alltid utrustade med fickor för padelbollar, vilket underlättar på banan.

20% rabattkod padelutrustning

Gäller ordinarie priser och på hela sortimentet

RS Sports utbud - Tennis

Från början var RS Sports ett renodlat tennismärke, i och med att det är grundat av den tidigare tennisstjärnan Robin Söderling. Så utöver ett brett sortiment av padelutrustning kan du även använda vår RS Sports rabattkod till att köpa tennisutrustning billigare. Vi tar och går igenom deras tennissortiment!

Tennissträngar hos RS Sports

I RS Sports onlineshop hittar du både set och rullar till deras olika tennisracketar. Strängarna är framtagna av Robin Söderling tillsammans med olika experter och håller verkligen hög kvalité. Använd vår rabattkod för att få ett bättre pris på dina nya tennissträngar!

Tennisbollar hos RS Sports

Likt padelbollar så är även tennisbollar en förbrukningsvara som snabbt går åt vid frekvent spelande. Passa på att köpa ett storpack bollar hos RS Sports med vår rabattkod, så kan du spara en en trevlig slant.

Tennisväskor hos RS Sports

Bär smidigt med dig dina saker till och från tennisbanan med en tennisväska. Hos RS Sports finns tennisbags som är designade och utformade av Robin Söderling, som har stenkoll på hur en bra tennisväska ska vara uppbyggd.

Tenniskläder hos RS Sports

Hos RS Sports finns ett gediget utbud av kläder för tennis, hitta alltifrån shorts, kjolar, t-shirtar till klänningar, långbyxor och hoodies. Behöver du svettband och keps hittar du självklart det här också. Med vår rabattkod får du såklart ett bättre pris.

20% rabattkod tennisutrustning

Gäller ordinarie priser och på hela sortimentet

Fördelar med RS Sports

Utöver välbyggda och högkvalitativa produkter så erbjuder RS Sports ett gäng förmånliga köpvillkor, som ger dig som en kund en fin trygghet och service. Dessa är:

Recensioner & omdömen av RS Sports

I dagsläget finns det inte så många skrivna recensioner om RS Sports som onlinebutik. I skrivande stund ser recensionerna ut som nedan:

Google 4,5 av 5
4.5/5

Om RS Sports AB

RS Sports grundades 2013 av den föredetta tennisstjärnan Robin Söderling och är ett sportvarumärke. Det finns idag tre divisioner inom RS Sports och dessa är RS Padel, RS Tennis samt RS Sportwear. Den sistnämnda är sportkläder och inriktar sig framförallt mot racketsporter.

Förutom att sälja sina produkter via olika återförsäljare så har de även försäljning direkt via sin hemsida. Där erbjuder de en rad fördelaktiga köpvillkor och bra priser, framförallt när du handlar med vår rabattkod.

20% rabatt på padelutrustning

Gäller ordinarie priser och på hela sortimentet

Fler rabattkoder