TennisShopen rabattkod & erbjudande 2023

Shoppa till lägre priser

TennisShopen rabattkod & erbjudande

20-50% rabatt

Aktuell kampanj

TennisShopen kampanj - 20-50% rabatt

Här hittar du rabattkoder och erbjudanden hos TennisShopen, som innebär att du kan spara in pengar på ditt nästa köp av padel- och tennisutrustning. Vi uppdaterar kontinuerligt med nya erbjudanden från TennisShopen, så att du handla till bästa pris.

Innehåll i artikeln

TennisShopens utbud - Padelutrustning

Som namnet antyder så är TennisShopen startad för tennis och tennisutrustning, sedan några år tillbaka säljer man även padelprylar och har blivit en av Sveriges större återförsäljare inom det. Vi tar och går igenom kortfattat vad som finns i TennisShopens sortiement och vilka varumärken de erbjuder.

Padelracket

TennisShopen har racketar från en rad olika varumärken och du hittar både billiga padelracket och mer påkostade premiummodeller. De delar in racketerna i nivåerna nybörjare, medel och avancerad, så att du smidigt kan hitta ett passande padelracket för just dig. Bland de varumärken som återfinns hos TennisShopen hittar vi exempelvis Bullpadel, Technifibre, Osaka, Adidas, Head, Stiga och Varlion.

Padelskor

Få bästa tänkbara grepp på padelbanan med skor som specifikt tagits fram för padel. När det kommer till padelskor så erbjuder TennisShopen ett gediget utbud för både dam, herr och junior. Du hittar de senaste modellerna från ett flertalet olika skotillverkare så som Nike, Adidas, Bullpadel, Babolat, Asics och Wilson.

Lästips: Bästa padelskor

Padelväskor

Vill du skydda dina padelprylar vid transport samtidigt som du smidigt kan bära dem så är en padelväska det optimala alternativet. I TennisShopens sortiment finner du ett stort utbud av både vanliga padelväskor, ryggsäckar och duffel bags. Bland märkena finns exempelvis Wilson, Racquet Studios, Head, Bullpadel, RS och Stiga.

Padelbollar

Hos TennisShopen finns ett stort utbud av padelbollar med både långsamma och snabba modeller. Passa på att handla storpack av padelbollar med rabattkoder eller under kampanjer, det kan du spara in en fin peng på. Några av de bollmärken som återfinns i TennisShopens sortiment är Nox, Tretorn, Bullpadel, Adidas, Prince och RS.

Padelkläder

Är du ute efter kläder för padel så är TennisShopen ett väldigt bra ställe att leta på. Där hittar du ett stort sortiment av padelkläder från ledande varumärken uppdelat på herr, dam, pojkar och flickor. TennisShopen erbjuder kläder från exempelvis Fila, Björn Borg, Nike, Adidas och Head.

TennisShopens utbud - Tennisutrustning

Förutom ett gediget sortiment av padelprodukter så lever TennisShopen upp till sitt och erbjuder ett mycket brett utbud av tennisutrustning. Vi tar och kortfattat gå igenom vad det finns för tennisprylar.

Tennisracket

Hos TennisShopen finns ett riktigt stort utbud av tennisracketar för både seniorer och juniorer. För seniorer är tennisracken uppdelade på spelarnivåerna nybörjare, medel och avancerad, så du enklare kan hitta rätt. Juniormodellerna är uppdelade på längdintervall, så racken matchar spelaren. Du hittar varumärken som Head, Technifibre, Yonex, Wilson & Babolat.

20-50% rabatt

Pågående kampanjer

Tennisskor

Precis som i padel så är det viktigt med greppstarka skor i tennis som ger bra stöd och dämpning. TennisShopen erbjuder tennisskor för dam, herr och juniorer och för alla typer av underlag. Några av de varumärken som säljs är Wilson, Nike, Adidas, Prince och Wilson.

Tennisbollar

Spelar man regelbundet så går det snabbt åt tennisbollar. Ett sätt att spara in pengar är att köpa storpack under kampanjer eller med rabattkod. Hos TennisShopen finns massor av tennisbollar för både träning och matchsspel, du hittar varumärken som Tretorn, RS, Technifibre, Head och Dunlop.

Fördelar med TennisShopen

Utöver ett stort sortiment av utrustning för padel och tennis så erbjuder TennisShopen ett par trevliga köpvillkor, dessa är:

20-50% rabatt

Pågående kampanjer

Recensioner & omdömen av TennisShopen

Kunder lämnar relativt positiva omdömen av TennisShopen. I skrivande stund ser recensionerna ut som nedan:

Google 3,9 av 5
3.9/5

Om TennisShopen

TennisShopen är en anrik butik som startade redan 1976 av Thomas Wallén (före detta Svenska Tennisförbundets ordförande) och tennisspelaren Kjell Johansson. Numera drivs butiken av Magnus “Gusten” Gustafsson och Björn Rehnquist, som både spelat tennis på hög nivå.

Tidigare var man en renodlad tennisbutik men efter padelns inträde i Sverige har TennisShopen även kommit att bli en av de större padelåterförsäljarna.

Utvecklas och växer

TennisShopen fortsätter att växa och i april 2022 så förvärvade man den renodlade padelåterförsäljaren Nordic Padel. Tillsammans har de nu öppnat upp Nordens största padelbutik på hela 506 kvardratmeter, belägen i Göteborg.

20-50% rabatt

Pågående kampanjer

Fler rabattkoder