Bullpadel padelracketar 2023

Recension, Jämförelse & Guide av årets modeller

Aktuella Erbjudanden på Bullpadel Padelrack

12% rabatt på Bullpadel

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller

Letar du efter information om Bullpadels kollektion för 2024? Hitta vår artikel med recensioner här nedan!

Innehåll

Introduktion till Bullpadel 2023

Spanska Bullpadel är ett av de största padelmärkena i världen och är ett mycket populärt val både i Sverige, Spanien och övriga länder. Det är kanske inte så konstigt när deras modeller både är välgjorda, ser bra ut och är utrustade med många användbara teknologier.

Till 2023 års kollektion bjuder man på ett stort utbud av padelracketar och här kan du läsa jämförelser och recensioner av årets modeller. Oavsett vad din spelartyp och nivå kommer du kunna hitta en passande modell.

Bland de större nyheterna för i år är att Alejandra Salazars padelracket Bullpadel Flow numera har blivit diamantformat och lite mer offensivt. Medan Gemma Triays nya modell Elite har tagit Flows tidigare position som droppformad och lättviktare.

Med det sagt tar vi och dyker ner bland modellerna!

Bullpadel Vertex 03 2023 Recension

Bullpadel Vertex 03 2023 recension, guide, test. Detta är ett offensivt padelracket med hög fart och god kontroll.
Bullpadel Vertex 03 2023 review, omdöme, betyg. Detta fartfyllda padelracket är riktigt välgjort och snyggt utformat.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex 03 2023 för padelracket?

Vertex 03 2023 är en av toppmodellerna i årets kollektion från Bullpadel och det är ett populärt val hos offensiva spelare. Detta är även modellen som padelstjärnorna Fede Chingotto och Juan Tello kommer att spela med under säsongen 2023.

Årets version av racket har fått en uppdaterad design, i övrigt är specifikationen likadan som tidigare modell. Det innebär att det är ett diamantformat padelracket med en hög balans och en sweet spot som är placerad nära toppen. Ramen är uppbyggd av slitstarkt kolfiber och till slagytan har man använt 12K kolfiber. Ovanpå ytan finns även en sandpappersstruktur för mer effekt i skurna slag.

Innanför väggarna finns Bullpadels Adaptia-kärna som är av sorten Multieva. Det betyder att den är en blandning av olika material, där det yttre hårdare lagret ger kraft vi snabba bollar och det inre mjukare lagret hjälper till med kontroll och känsla i lösare slag.

Vertex 03 2023 kommer med en vikt på mellan 365-375 gram, det är även möjligt att köpa till extra vikter i form av Protector Custom Weight och Grip Custom Weight. Det förstnämnda är tre metallplattor som väger 3 gram var och kan höja balansen i racket genom att fästas på toppen, vilket ger mer fart i slagen. Grip Custom Weight är en bottenplugg som ersätter originalpluggen, det ger mer kontroll i slagen genom en lägre balans.

Offensiven

Vertex 03 är ett vasst padelracket i offensiven och det går att sätta rejäl press på motståndarna tack vare distinkta bollträffar med hög fart. Racket ligger mycket stabilt i luften i overheadspelet och med hjälp av den ruggade ytan är det inga problem att kicka ut bollen eller slå svårtagna stoppbollar och skurna bandejas. 

Det ska sägas att då racket är diamantformat är sweet spoten mindre och det gäller att träffa rätt för att få önskat svar från det.

Framme vid nät är Vertex 03 ett padelracket som effektivt kan dämpa motståndarnas hårda slag eller smälla på tillbaka. Det kan kännas lite svårmanövrerat på grund av sin vikt och balans om man inte är van vid utformningen. 

Bullpadel Vertex 03 2023 yta är gjord av en struktur som liknar sandpapper.

Defensiven

När man är positionerad bak i banan och försvarar så erbjuder Vertex 03 viss hjälp vid trängda situationer tack vare Adaptia-kärnan. Det är dock överlag ett padelracket som ställer krav på dig och din teknik och att du arbetar rätt inför varje bollträff.

Vertex 03 har utmärkta grundslag där racket är stabilt och kan erbjuda både kraft och precision som tvingar motspelare att jobba vid nät. Vid lobbar och känsliga slag är det inga problem att hitta rätt i placeringarna. 

Andra egenskaper

Air React Channel – Det här är en aerodynamisk båge i ramen på racket, med luftkanaler som går ner i hjärtat. Detta gör racket mer stabilt och smidigare tack vare ett minskat luftmotstånd. 

Hesacore förmonterad – Den påkostade grepplindan ger en bättre kontakt med greppet, vilket resulterar i behagligare bollträffar och motverkar padelarmbåge.

Vibradrive – Detta är ett vibrationsdämpningssystem som reducerar skadliga vibrationer med hjälp av silikonmaterial längs med handtaget.

Metalshield – Vertex 03 är utrustat med ett påkostat ramskydd av aluminium som skonar racket från stötar och repor från galler, glas och golv.

Vad är skillnaden mellan Vertex 03 och Hack 03?

På papperet är dessa två modeller lika, men det finns ett par skillnader. Till att börja med så har Hack materialet TriCarbon i träffytan, vilket är snäppet styvare än Vertex 12K kolfiberyta. 

Vidare har Hack en slät träffyta medan Vertex har en sandpappersstruktur. En tredje skillnad är att rackethjärtat ovanför handtaget ser lite olika ut, det finns dock ingen information från Bullpadel om det skiljer sig i spelegenskaper och det är inget som märks heller på banan.

För vem passar Bullpadel Vertex 03 2023?

Det är ett optimalt padelracket för dig som söker en offensiv modell med mycket fart i, men som samtidigt vill ha en del känsla i slagen också. Du bör vara tekniskt duktig för att kunna nyttja denna modellen till max, så vi rekommenderar att du är minst medelnivå och uppåt mot tävlingsnivå.

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex 03 2023 hos:

Bullpadel Vertex 03 CTR 2023 Recension

Bullpadel Vertex 03 CTR 2023 recension, test, betyg. Denna modellen erbjuder mycket fin kontroll och är defensivt starkt.
Bullpadel Vertex 03 CTR 2023 recension, test, betyg. Det här passar den kontrollinriktade spelaren som gärna spelar med placeringar.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex 03 CTR 2023 för padelracket?

Det här är den mycket populära kontrollversionen av Vertex 03 och är en modell som riktar sig till en bredare skara spelare än ovan syskon. Hos vissa återförsäljare benämns även racket som Vertex 03 Control, men Bullpadels namn på modellen är Vertex 03 CTR.

Det här padelracket kommer med en rund form och har en stor sweet spot i mitten av träffytan. Vikten klockar in på mellan 365 och 375 gram och balansen är låg, vilket innebär att tyngdpunkten sitter närmare handtaget och racket bli mer lättmanövrerat.

Ramen består av slitstarkt kolfiber och till slagytan har man använt ett 12K kolfiber, ovanpå detta finns en struktur som påminner om sandpapper. Innanför skalet finns Bullpadels Adaptia-kärna, som består av material med olika hårdhet, för att ge kontroll och känsla i lösa slag och kraft till hårda slag. 

En trevlig detalj är att man med hjälp av metallplattorna Protector Custom Weight eller bottenpluggen Grip Custom Weight kan man ändra vikt och balans på Vertex 03 CTR, på så vis kan man sätta en personlig prägel på rackets utformning.

Vad är skillnaden mellan Vertex 03 CTR och Hack 03 CTR?

Hack har en något stummare slagytan samtidigt som den är slät, medan Vertex har en sandpappersyta. Rackethjärtat är även olika mellan de två modellerna, men det finns ingen information från Bullpadel om att det skulle påverka och det är inget som märks i spelet heller.

Offensiven

Med Vertex 03 CTR får man framförallt en fantastiskt kontroll i slagen med suveräna placeringar och knivskarp precision. I det offensiva kan man tvinga motståndarna att jobba ordentligt genom att hitta fina vinklar och svårlästa bollar.

Vid volleys och spelet nära nät utmärker sig Vertex 03 CTR tack vare sin smidiga manövrering och runda form, det går lätt att förflytta och få rena träffar. 

Den ganska styva uppbyggnaden i racket gör att det även erbjuder bra med fart i hårdare overheadslag, även om det inte är klass som kraften från vanliga Vertex 03.

Här syns yta på padelracket Bullpadel Vertex 03 Control 2023, som har en struktur som påminner om sandpapper.

Defensiven

Vertex 03 CTR är ett riktigt bra padelracket i defensiven tack vare sin smidiga tyngdpunkt som gör att det känns lätt i handen. Den stora sweet spoten ger gott om felmarginal, vilket kommer till stor nytta när motståndarna pressar på och man kanske inte får de mest perfekta bollträffarna.

Man erbjuds även bra med tryck i grundslagen samtidigt som racket har en fin känsla i både droppbollar och lobbar. Tack vare Adaptia-kärnan ges även viss hjälp med farten i trängda lägen.

Andra egenskaper

Air React Channel – Detta är en aerodynamisk båge som går från ramen ner i rackethjärtat. Denna minskar luftmotståndet och ökar stabiliteten i racket, vilket resulterar i både mer kraft och känsla i slagen.

Vibradrive – Bullpadel har försett handtaget med silikonmaterial för att dämpa vibrationer som uppstår vid bollträffen, det gör slagen bekvämare och minskar skaderisken.

Hesacore förmonterad – Vertex 03 CTR har en ergonomisk grepplinda som ger ett bekvämare och mer skonsamt grepp.

Metalshield – Ovanpå toppen finns ett påkostat ramskydd av aluminium som skyddar mot stötar och smällar, vilket ökar hållbarheten. 

För vem passar Bullpadel Vertex 03 CTR 2023?

Det här är ett utmärkt padelracket för dig som gillar att spela med kontroll men också gärna smäller på när tillfälle ges. Vi rekommenderar det för både duktiga motionärer, medelspelare och tävlingsspelare.

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex 03 CTR 2023 hos:

Bullpadel Vertex 03 Comfort 2023 Recension

Bullpadel Vertex 03 Comfort 2023 recension, test, betyg. Det här är en offensiv och lättspelad modell med god komfort.
Bullpadel Vertex 03 Comfort 2023 test, betyg, review. Det här är en skonsam och offensiv modell.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex 03 Comfort för padelracket?

Det här är en lite mer lättspelad och skonsam variant av Vertex 03 och det är även toppspelaren Martín Di Nennos racket under säsongen 2023. Jämfört med föregående års version så har designen uppdaterats, i övrigt är racket sig likt.

Det betyder att Vertex 03 Comfort har en offensiv diamantform och en sweet spot som sitter närmare toppen på racket. Vikten klockar in på 360-370 gram och tyngdpunkten är mot toppen, vilket ger en hög balans i padelracket.

Vidare består konstruktionen av en slitstark kolfiberram och Fibrix i slagytan. Vad är Fibrix då? Jo, det är en mix som består av både styvare kolfiber och mjukare glasfiber, som kombinerar en distinkt respons med hög komfort i bollträffarna. Ovanpå denna yta finns en struktur som påminner om sandpapper och som hjälper till att sätta mer skruv på bollarna.

Innanför skalet finner vi Bullpadels Adaptia-kärna, som är en Multieva och består av material med olika hårdhet. Det yttre lagret är hårdare och svarar upp med fart i kraftfulla slag, medan det inre lagret är något mjukare och förbättrar känsla och kontroll i lösare slag. 

Vad är skillnaden mellan Vertex 03 Comfort och vanliga Vertex 03?

  • Comfort är lite lättare med sina 360-370 gram jämfört med Vertex 365-375 gram.
  • Comforts träffyta består av Fibrix, som är en mix av glasfiber och kolfiber. Vertex 03 har 12K kolfiber i sin yta.
  • På Vertex 03 kan man lägga till extra vikter för att ändra vikt och balans, det är inte möjligt på Comfort.
  • Det finns inte en förmonterad Hesacore-grepplinda på Comfort.
  • Vertex 03 har antivibrationssystemet Vibradrive, det saknar Comfort.

Offensiven

Tittar vi på hur Vertex 03 Comfort 2023 beter sig i offensiven så det ett starkt attackvapen och kan tack vare sin diamantform och framtunga balans generera höga svinghastigheter, som resulterar i fartfyllda slag.

Med kombinationen av träffytans Fibrix-material och den mångsidiga Adaptia-kärnan får man även en fin känsla i bollträffen, som gör att man inte straffas alltför hårt vid sämre träffar. 

Gillar man att skära bollarna mycket och spela med skruv så kommer sandpappersytan på detta racket till stor hjälp. Här ges möjlighet att slå svåråtkomliga bollar som motståndarna får gräva djupt efter.

Träffytan hos padelracket Bullpadel Vertex 03 Comfort 2023 som har en ruggad struktur liknande sandpapper.

Defensiven

Även om det här är ett diamantformat padelracket så är ändå Vertex 03 Comfort hyfsat bra vid defensiva situationer. Tack vare de lite mjukare materialvalen erbjuds en del fart i slagen vid trängda lägen och Fibrix-ytan levererar en fin känsla i både lobbar och chiquitas (droppbollar nära nät). 

Det ska dock tilläggas att formen och balansen i racket gör att det kan kännas lite svårhanterat och ställer vissa krav på din teknik. Man behöver hela tiden jobba rätt inför slagen för att få bra bollträffar.

Andra egenskaper

Air React Channel – Precis som sina Vertex-syskon så är även denna modellen utrustad med en aerodynamisk båge i ramen med luftkanaler ner i rackethjärtat. Det minskar luftmotståndet och ger ett stabilare och smidigare padelracket, vilket resulterar i bättre kontroll och mer kraft till bollträffen.

Metalshield – På toppen av racket sitter ett påkostat ramskydd av aluminium, som skyddar konstruktionen mot repor, sprickor och stötar.

För vem passar Bullpadel Vertex 03 Comfort 2023?

Det här är en passande modell för dig som söker ett relativt lättspelat diamantracket, med utmärkt fart i slagen och en komfortabel bollkänsla. Vi rekommenderar det främst för motionärer och medelspelare samt avancerade spelare som söker en skonsam modell.

Hitta bästa pris Bullpadel Vertex 03 Comfort 2023 hos:

Bullpadel Vertex 03 W 2023 Recension

Bullpadel Vertex 03 W 2023 recension, test, omdöme. Ett offensivt racket för damer med en fin komfort och hög fart.
Bullpadel Vertex 03 W 2023 recension, test, betyg. Detta diamantformade racket passade för damer som gillar att spela offensivt.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex 03 W 2023 för padelracket?

Vertex 03 W är en offensiv modell som riktar sig till damer, men som även passar herrar som söker en lättare modell. Detta är även toppspelaren Delfi Breas padelracket i handen under 2023 års säsong.

Årets version har fått en uppdaterad design, i övrigt är specifikationen densamma. Detta innebär att Vertex 03 W har en diamantform och en liten sweet spot som sitter närmare toppen på racket. Vikten ligger på låga 345-360 gram och balansen är hög

Till ramen har man använt ett slittåligt kolfiber och slagytan har byggts upp av Fibrix. Det är ett mixmaterial som tagits fram av Bullpadel och som kombinerar ett styvare kolfiber och mjukt glasfiber. Detta resulterar i både distinkta bollträffar och en god komfort i slagen. Ovanpå den här ytan finns en struktur som påminner om sandpapper och ger extra bett i slicade slag.

Inuti racket hittar vi Bullpadels Adapatia-kärna, som är av typen Multieva. Det är uppbyggd med material av olika hårdhet, där det yttre materialet är styvare och ger kraft till hårda slag, medan det inre materialet är mjukare och ger kontroll och känsla i lösare slag.

Vad skiljer mellan Vertex 03 W och Vertex 03 Comfort?

De delar många likheter, men det finns ett par skillnader:

  • Vertex 03 W har en lägre vikt med sina 345-360 gram, jämfört med Vertex 03 Comforts 360-370 gram.
  • Det medföljer ett transparent ramskydd till Vertex 03 W, medan Comfort har ett inbyggt ramskydd av aluminium.

Offensiven

Bullpadel Vertex 03 W är ett offensivt starkt padelracket och lämpar sig väl framförallt för spelare som tycker om att spela med fart och avgöra bollarna.

Det kan generera snabba svinghastigheter i slagen tack vare den höga balansen samtidigt som det beter sig väldigt stabilt i luften, vilket resulterar i fin kraft vid bollträffen. De lite mjukare materialvalen gör att komforten blir trevlig.

Med hjälp av sandpappersytan kan man generera svårlästa skruvar på bollarna vid slicade slag, vilket gör det möjligt att sätta hård press på motspelarna med skurna bandejas och viboras.

Ytan hos padelracket Bullpadel Vertex 03 W 2023, som har sandpappersstruktur.

Defensiven

Då Vertex 03 W är ett diamantformat padelracket med en hög balans så är det inte det enklaste padelracket att handskas med i defensiven. Dock gör den lägre vikten det smidigt att förflytta och snabbt komma i rätt position till nästa slag. 

Rackets lite mjukare uppbyggnad gör att det ger en viss hjälp med farten i slagen, vilket underlättar när man i försvaret är pressad ner mot bakre glas och hörnen.

Andra egenskaper

Air React Channel – Vertex 03 W 2023 är utrustad med denna häftiga teknologi i rackethjärtat, som består av luftkanaler för en bättre aerodynamik. När luftmotsåndet minskas ökar racket smidighet och stabilitet i manövreringen, vilket ger bättre kontroll och mer kraft.

Medföljande ramskydd – Till den här modellen medföljer ett transparent ramskydd, som skonar ramen får repor och stötar och ökar padelrackets hållbarhet.

För vem passar Bullpadel Vertex 03 W 2023?

Detta är en utmärkt modell för dig som söker ett relativt lättspelat och komfortabelt diamantracket med fin fart i slagen. Om du har spelat padel ett tag och vill gå över till diamantform är det här en utmärkt modell att satsa på. Vi rekommenderar det för duktiga motionärer, medelspelare och avancerade spelare

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex 03 W 2023 hos:

Bullpadel Hack 03 2023 Recension

Bullpadel Hack 03 2023 recension, test, review. Det här är ett kraftfullt padelracket för spelare som gillar att spela aggressivt.
Bullpadel Hack 03 2023 omdöme, betyg, recension. Detta diamantformade padelracket erbjuder explosiva bollträffar.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Hack 03 2023 för padelracket?

Det här är Bullpadels mest kraftfulla padelracket i 2023 års kollektion och passar den offensiva spelaren som gärna avgör bollarna. Detta är även racket som stjärnan Paquito Navarro kommer att spela med under säsongen 2023.

Årets version av racket har fått en uppdaterad design, i övrigt kör man på samma vinnande koncept. Det innebär att Hack 03 även i år är diamantformat, med en sweet spot som sitter närmare toppen och en balans som är hög.

Rackets ram består av ett slitstarkt kolfiber och i slagytan har Bullpadel använt kolfibermaterialet TriCarbon, som är snäppet styvare än Vertex 12K kolfiberyta. För att maximera farten i slagen är även Hacks yta slät.

Precis som Bullpadels andra toppmodeller så är Hack 03 utrustad med Adaptia-kärnan, som är en Multieva och består av material med lika hårdhet. Det styva yttre lagret svarar upp med kraft vid hårda slag och det inre mjukare lagret ökar känslan och kontrollen.

Vikten på Hack 03 är 365-375 gram och den är även möjlig att justera. Det går antingen att köpa till de tre metallplattorna Protector Custom Weight och fästa på toppen eller byta ut bottenpluggen mot Grip Custom Weight. Plattorna på toppen ger en högre vikt och balans, medan bottenpluggen balanserar upp racket och gör det mer lätthanterat.

Offensiven

Hack 03 har sina stora styrkor i det offensiva spelet och glänser tack vare sina kraftfulla slag och skarpa precision, som kan sätta motspelarna under hård press.

Med hjälp av den höga balansen går det att arbeta upp snabba hastigheter i svingen som ger tyngd bakom bollträffen, där sedan det styva kolfibret och Multieva-kärnan svarar upp med fart i bollen.

Vid spelet nära nät kan Hack 03 dämpa motspelarnas bollar effektivt och antingen vinkla ut effektivt eller smälla på tillbaka. Det ska dock sägas att rackets utformning och tyngdpunkt gör att det kan kännas lite svårhanterat, åtminstone om man inte är van vid denna typen av padelracket.

Den släta ytan hos padelracket Bullpadel Hack 03 2023.

Defensiven

Vid försvarsläge i den bakre delen av banan är Bullpadel Hack 03 2023 inte alldeles lätt att hantera. Diamantformen, den höga balansen och lilla sweet spoten ställer höga krav på din teknik och det märks framförallt av när bollarna ska hämtas djup ner.

Racket ger dock spelarna med bra teknik tillgång till stabila och hårda grundslag med en utmärkt precision, som är tuffa för motspelare vid nät att parera. Vidare är trampolineffekten väldigt liten, vilket bidrar till att man få full kontroll över längden och placeringen av bollarna.

Andra egenskaper

Vibradrive – Racket kommer utrustat med Bullpadels antivibrationssystem, som minskar skadliga vibrationer med hjälp av silikonmaterial utmed handtaget.

Metalshield – Hack 03 2023 har ett påkostat ramskydd av lättviktsaluminium som är inbyggt i racket. Det ökar hållbarheten och skyddar mot repor och stötar.

Air React Channel – Detta är luftkanaler från ramen ner mot rackethjärtat, som minskar luftmotståndet och ger en bättre aerodynamik. Det resulterar i ett stabilare padelracket som är lättare att manövrera.

Hesacore förmonterad – Bullpadels populära ergonomiska grepplinda finns på racket och hjälper till att motverka padelarmbåge (tennisarmbåge).

För vem passar Bullpadel Hack 03 2023?

Det här är en passande modell för dig som gillar att spela aggressivt och gärna avgör bollarna genom en hård smash eller kick ur buren. Hack 03 2023 rekommenderar vi främst för erfarna spelare på medelnivå och upp mot tävlingsnivå.

Hitta bästa pris Bullpadel Hack 03 2023 hos:

Bullpadel Hack 03 CTR 2023 Recension

Bullpadel Hack 03 CTR 2023 recension, test, betyg. Ett padelracket som är lätt att manövrera och som är defensivt starkt.
Bullpadel Hack 03 CTR 2023 review, test, betyg. Detta racket erbjuder hög kontroll och smidig förflyttning.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Hack 03 CTR 2023 för padelracket?

Detta är kontrollversionen av Paquito Navarros kraftpaket Hack 03. Den här modellen benämns som Hack 03 CTR av Bullpadel, men kallas även för Hack 03 Control hos flera återförsäljare. Om du söker ett hårt kontrollracket så är det här en optimal modell.

Årets version av racket har fått en ny och fräsch design, i övrigt kör man på med samma vinnande koncept. Det betyder att Hack 03 CTR kommer med en rund form och en sweet spot som är centrerad på slagytan. Racket väger 365-375 gram och har en låg balans, vilket innebär att tyngdpunkten sitter närmare handtaget.

Ramen består av ett slitstarkt kolfibermaterial medan den släta slagytan är uppbyggd TriCarbon, som är snäppet hårdare än 12K kolfiberytan hos Vertex 03 CTR. Inuti racket hittar vi Bullpadels Adaptia-kärna, som är en Multieva kärna med flera material av olika hårdhet. Denna hjälper till med både kraft i hårda slag och kontroll i de lösare slagen.

På Hack 03 CTR går det även att justera balansen och vikten genom att antingen köpa till metallplattorna Protector Custom Weight och få en högre balans, eller byta ut bottenpluggen mot Grip Custom Weight och få en lägre balans.

Offensiven

De offensiva kvalitéerna hos Hack 03 CTR är främst möjligheten att kunna slå välplacerade slag med en vass precision. De hårdare materialvalen i racket gör det även möjligt att trycka till i smasharna med en bra fart när tillfälle ges. 

Vid spelet nära nät och i volleys så är Hack 03 CTR en partner av högsta klass, som kan dämpa motspelarnas bollar effektivt eller smälla på tillbaka med besked. Rackets låga balans och runda form gör att det lätt att manövrera och enkel att få rena bollträffar med.

Ytan på padelracket Bullpadel Hack 03 CTR 2023 är slät, för maximal fart.

Defensiven

Tack vare sin uppbyggnad med en rund form och smidig tyngdpunkt så är Hack 03 CTR ett defensivt mycket kompetent padelracket och kan stå emot bra.

Däremot erbjuder racket inte mycket gratishjälp med farten från trängda lägen, utan där behöver man generera farten själv och arbeta igenom varje slag ordentligt. Det ställer såklart lite krav på dig och din teknik.

För spelarna med en bra padelteknik ges dock full kontroll över längden och farten i lobbarna då trampolineffekten är liten och i de låga grundslagen får man en härlig fart och precision.

Andra egenskaper

Vibradrive – Hack 03 CTR kommer med ett antivibrationssystem i form av silikonmaterial utmed handtaget. Det hjälper till att reducera skadliga vibrationer och minskar risken för padelarmbåge

Air React Channel – På racket sitter det en aerodynamik båge med luftkanaler ner i rackethjärtat, det minskar luftmotståndet och ökar rackets stabilitet i luften. Resultatet blir mer kraft och en ökad kontroll vid bollträffen.

Metalshield – Ovanpå padelracket finns ett påkostat ramskydd av lättviktsaluminiumsom skyddar mot stötar och smällar, vilket förlänger livslängden på racket.

Hesacore förmonterad – Racket har Bullpadels omtyckta grepplinda, som gör greppet mer ergonomiskt och bekvämt.

För vem passar Bullpadel Hack 03 CTR 2023?

Det passar dig som söker ett hårt kontrollracket, som gärna spelar placerade slag men också smäller på när tillfälle ges. Vi rekommenderar det för duktiga motionärer, medelspelare och tävlingsspelare.

Hitta bästa pris för Bullpadel Hack 03 CTR 2023 hos:

Bullpadel Hack 03 Comfort 2022 Recension

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023 erbjuder mycket kontroll för att vara ett diamantformat padelracket.
Bullpadel Hack 03 Comfort 2023 recension, test, omdöme. Detta diamantracket ger både fart och komfort i slagen.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Hack 03 Comfort 2023 för padelracket?

Det här är en mer lättspelad version av Hack 03 och kommer med en riktigt snygg design enligt oss. Jämfört 2022 års variant så har färgsättningen uppdaterats, i övrigt är racket sig likt. 

Det innebär att Hack 03 Comfort 2023 har en diamantform och en sweet spot som sitter närmare toppen. Vågen visar på mellan 360 och 370 gram och balansen är hög.

Till ramen har Bullpadel använt ett slitstarkt kolfibermaterial medan den släta träffytan är uppbyggd av Fibrix, som är en hybrid mellan glasfiber och kolfiber. Det bidrar till både komfort och god respons i bollträffen.

Inuti racket hittar vi Bullpadels mångsidiga Adaptia-kärna, som består av material med olika densitet. Det yttre lagret är styvare och ger kraft vid hårdare slag, medan det inre lagret är mjukare och ger känsla och kontroll i lösare slag.

Vad skiljer mellan Hack 03 Comfort och Vertex 03 Comfort?

Förutom designskillnader så skiljer sig slagytan, där Hack har en slät och Vertex har en sandpappersstruktur. Vidare är bryggorna i racket olika, men funktionen hos dem är likvärdiga.

Offensiven

Bullpadel Hack 03 Comfort är ett starkt padelracket i offensiven och tack vare diamantformen och den höga balansen går det att generera höga svinghastigheter, som resulterar i god fart i slagen.

Fibrix-materialet i träffytan ger en fin känsla i bollträffen och den mångsidiga Adaptia-kärnan gör det möjligt att få till många olika typer av slag.

Vid spelet nära nät och i volleys kan racket vara lite utmanande med den mjuka uppbyggnaden och diamantformen.

Den släta ytan på padelracket Bullpadel Hack 03 Comfort 2023.

Defensiven

Vid försvarsläge så ställer Vertex 03 Comforts lite svårare form och balans krav på dig och det gäller att ha en god teknik och komma rätt i bollträffen.

Däremot ger den lite mjukare uppbyggnaden en del gratisfart, som är till nytta vid trängda lägen när svingen kan bli svag. Vid de låga grundslagen är det inga bekymmer att få fa fart på bollen, vilket får motspelarna att jobba vid nätet.

Andra egenskaper

Air React Channel – Detta är en teknologi som består av luftkanaler ner i rackethjärtat. Det ger ett minskat luftmotstånd och ett stabilare padelracket, vilket i sin tur resulterar i kraftfullare slag och mer kontroll.

Metalshield – Racket har ett påkostat och inbyggt ramskydd av aluminium, som skyddar mot stötar och smällar.

För vem passar Bullpadel Hack 03 Comfort 2023?

Det här är en modell för dig som söker ett hyfsat lättspelat och skonsamt diamantracket, med bra fart i slagen. Vi rekommenderar det främst för duktiga motionärer och medelspelare.

Hitta bästa pris Bullpadel Hack 03 Comfort 2023 hos:

Bullpadel Elite W 2023 W Recension

Bullpadel Elite W 2023 recension, test, omdöme. Ett mångsidigt och allround padelracket med goda egenskaper överallt.
Bullpadel Elite W 2023 recension, omdöme, test. Denna modellen har styrkor över hela banan och är lätt att hantera.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Elite W för padelracket?

Det här är allround modell och toppspelaren Gemma Triays padelracket under 2023. Det delar  många likheter med förra årets version av populära Bullpadel Flow, som i år har blivit diamantformad, men mer om Flow längre ner.

Elite W kommer med en droppform och en sweet spot som sitter strax ovanför mittpunkten på slagytan. Vikten klockar in på låga 345-360 gram tyngdpunkten är jämnt fördelad, vilket ger racket en medelbalans.

Ramen består av 100% vridstarkt kolfiber och den släta slagytan är uppbyggd av Fibrix, som är ett mixmaterial mellan kolfiber och glasfiber. Vilket ger både komfort i slagen och bra respons vid bollträffen.

Inuti Elite W finns Bullpadels Adaptia-kärna, som är av typen Multieva. Det innebär att den består av material med olika hård, där det yttre hårda lagret ska svara upp med fart och det inre mjuka lagret ska ge kontroll och känsla vid lösare slag.

Offensiven

I det offensiva spelet så erbjuder Elite W både bra med fart och kontroll tack vare dess form, balans och materialval.

Oavsett om du behöver spela med ett hårt slag eller en känslig placering så är det här ett padelracket att lita på. Du kan enkelt anpassa ditt spel utefter hur motståndarna spelar eller hur din dagsform känns.

Vid volleys och spelet framme vid nät glänser Elite W då det är lättmanövrerat och går snabbt att få i bra position.

Den släta ytan på padelracket Bullpadel Elite W 2023.

Defensiven

Vid det defensiva spelet så är det här en välbalanserad modell i handen och som gör det lätt att variera försvarsspelet med både hårdare grundslag, korta droppbollar och långa lobbar.

Tack vare den lite mjukare uppbyggnaden i racket erbjuds man en del lättillgänglig fart, vilket kommer till nytta i pressade situationer nära väggar och glas, när det är lite tajtare att svinga.

Andra egenskaper

Air React Channel – Elite W är utrustad med Bullpadels påkostade teknologi Air Reach Channel, som är luftkanaler ner i rackethjärtat. Det minskar luftmotståndet och gör racket stabilare, vilket resulterar i mer kraft och kontroll.

Vibradrive – En antivibrationsteknologi som består av silikon utmed handtaget. Detta dämpar skadliga vibrationer och gör slagen mer bekväma.

Medföljande ramskydd – Till Elite W följer det med ett transparent ramskydd till överdelen av ramen som skyddar mot repor och smällar.

För vem passar Bullpadel Elite W 2023?

Det här är en modell som passar många olika spelartyper då det är väldigt mångsidigt. Du kan vara alltifrån en motionär upp till avancerad spelare. Det är dessutom ett utmärkt val av racket om du har problem med padelarmbåge.

Hitta bästa pris för Bullpadel Elite W 2023 hos:

Bullpadel Flow W 2023 Recension

Bullpadel Flow W 2023 recension, test, betyg. Det är numera diamantformat och passar perfekt för offensiva spelare som vill bibehålla lite kontroll.
Bullpadel Flow W 2023 omdöme, test, review. Ett padelracket som riktar sig till lite mer offensiva damer.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Flow W 2023 för padelracket?

Det här är padelstjärnan Alejandra Salazars val av padelracket och till 2023 har den här modellen blivit diamantformad, till skillnad mot tidigare års droppform. Dessutom är greppet aningen smalare i år, vilket gynnar spelare med mindre händer. 

Med diamantformen så hamnar sweet spoten en bit upp och är närmare toppen numera. Vikten är samma låga 345-360 gram och balansen är fortsatt medel, vilket ger en jämnt fördelad tyngdpunkt.

Racket är uppbyggt av ett vridstarkt och tåligt kolfiber i ramen och till slagytan har Bullpadel använt Fibrix, som är ett hybridmaterial mellan glasfiber och kolfiber. Ovanpå ytan finns även en 3D-struktur som hjälper till att generera mer skruv på bollarna.

Innanför väggarna hittar vi den mångsidiga Adaptia-kärnan som är av typen Multieva. Det innebär att den är uppbyggd av material med olika densitet, där det styvare lagret svarar upp vid hårda slag och det mjukare ger mer känsla och komfort i lösare slag.

Offensiven

Bullpadel Flow är i första hand ett vasst padelracket i offensiven, som passar spelaren som gärna spelar lite mer aggressivt. Tack vare att racket har en medelbalans blir det dock lite mer allround än många andra diamantmodeller, som i regel brukar ha en hög och framtung balans.

Vidare ger Fibrix-materialet i ytan en fin komfort i slagen, samtidigt som det går att trycka på i overheadslagen och få ut riktigt bra med fart.

Med hjälp av den ruggade träffytan går det även att sätta trevliga stoppbollar framme vid nät eller kicka ut bollen ur buren.

Träffytan hos Bullpadel Flow W 2023 som har en struktur för mer skruv.

Defensiven

Flow W är lite utmanande defensivt med diamantformen och det gäller att jobba rätt i bollträffarna. Däremot gör tyngdpunkten och den låga vikten att racket känns smidigt att förflytta och det går snabbt att reagera på hårda slag från motspelarna.

Den lite mjukare uppbyggnaden bjuder på en del lättillgänglig fart, vilket kommer till nytta när man ska gräva upp bollarna från bakglaset eller djupt ner i hörnet. Det kan vara lite svårt att hitta rätt i längd och höjd på lobbarna, åtminstone till en början.

Andra egenskaper

FlowForce  Rackethjärtat har byggts upp på ett sätt som gör padelracket stabilt och lätt i luften, vilket resulterar i mer kraft bakom slagen.

Vibradrive – Detta är ett antivibrationssystem som dämpar vibrationer med hjälp av silikonmaterial utmed handtaget, det minskar risken för skador och gör varje slag bekvämare. 

Medföljande ramskydd – Det medföljer ett transparent ramskydd till Flow, som skyddar mot repor och stötar.

För vem passar Bullpadel Flow W 2023?

Det här är en passande modell för spelare som söker ett offensivt och lättspelat diamantracket. Nivåmässigt rekommenderar vi det för alltifrån motionärer som vill utmana sig själva, till mer avancerade spelare

Hitta bästa pris för Bullpadel Flow W 2023 hos:

Bullpadel Elite Light 2023 Recension

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Elite Light 2022 för padelracket?

Det här är ett lillasyskon till Gemma Triays modell Elite och har en enklare och mjukare uppbyggnad, vilket gör att det riktar sig till nyare spelare inom padel.

Elite Light kommer med en droppform och en sweet spot som sitter strax ovanför mitten på slagytan. Racket väger låga 345-360 gram och balansen i racket är medel.

Rackets konstruktion består av en slitstark kolfiberram och slagytan är uppbyggd av Glaphite, som är en mix av mjukt glasfiber och styvare kolfiber. Ovanpå ytan finns även ett 3D-mönster för bättre grepp i bollen vid skruvade slag. 

Inuti racket finns Bullpadels mångsidiga Adaptia-kärna, som är en Multieva-typ. Det betyder att kärnan är uppbyggd av material med olika densitet, som svarar upp oavsett hårdhet på slaget.

Offensiven

Elite Light är med sin uppbyggnad ett padelracket som är allround och bra på mycket i det offensiva. Gillar du att variera ditt spel eller är en ny spelare som vill kunna utveckla hela din repertoar så är detta en bra modell

Den låga vikten gör att Elite Light är smidigt att förflytta, vilket kommer till nytta framme vid nät där man snabbt kan agera och vara kvick i volleyspelet.

Defensiven

I det defensiva så är Elite Light ett hjälpsamt padelracket som passar för nyare spelare som ännu inte har den optimala tekniken. Rackets lite mjukare material gör att den ger skjuts i bollen, även vid lösare bollträffen. Det ger dig utrymme att växa och du har råd att få lite snedträffar.

Andra egenskaper

XFORCE Technology – Ramen har en utskärning, som gör racket mer stabilt och vridstarkt i bollträffen. Det ökar kraften i slagen, samtidigt som kontrollen blir bättre. 

För vem passar Bullpadel Elite Light 2023?

Den här modellen passar dig som söker ett allround och lättspelat padelracket. Vi rekommenderar det för motionärer och medelspelare.

Hitta bästa pris Bullpadel Elite Light 2023 hos:

Bullpadel BP10 EVO 2022 recension, test, review. Detta runda padelracket passar perfekt för nybörjare och motionärer.
Bullpadel BP10 EVO 2022 test, betyg, omdöme. Detta runda racket ger skonsamma och behagliga träffar och ger fin kontroll i alla slag.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel BP10 EVO 2022 för padelracket?

BP10 är en prisvärd modell för nyare spelare inom padel och delar många likheter med ovan modell Flow Light. Det enda som skiljer dessa åt, förutom designen, är att BP10 EVO väger lite mer med sina 360-370 gram. I övrigt är de identiska.

Det innebär även att denna modellen kommer med en rund modell och stor sweet spot i mitten av träffytan. Balansen är låg, vilket betyder att tyngdpunkten sitter nära handtaget. Det gör racket smidigt att manövrera

Ramen är uppbyggd av ett slittåligt kolfiber och själva slagytan består av ett mjukt och skonsamt glasfiber med fin komfort i slagen. Innanför skalet hittar vi Bullpadels mjukare kärna SoftEva.

Offensiven

Likt Flow Light så är BP10 EVO med sin runda form och mjuka uppbyggnad inte det mest kraftfulla modellen och inte ett racket att satsa på om du gillar att smasha. Dock ger den högre vikten något mer tyngd bakom slagen.

BP10 EVO har sin offensiva styrka i kontrollen och placeringen i slagen. Det är enkelt att få rätt träff hela tiden och att hålla bollen i spel, vilket såklart ökar dina vinstchanser! Den mjuka kärna hjälper även till att sätta fart i bollen.

Bullpadel BP10 EVO 2022 betyg, omdöme, åsikt. Detta prisvärda racket passar nyare spelare.

Defensiven

I det defensiva är BP10 EVO lättspelat och mycket hjälpsamt tack vare sin mjuka uppbyggnad och förlåtande egenskaper. Man måste inte träffa perfekt varje gång, utan det finns viss felmarginal också.

Vid trånga lägen nära golv och väggar så hjälper rackets trampolineffekt till att få iväg bollen med fart, så att den orkar över nätet trots att svingen inte varit den bästa.

Andra egenskaper

STREinforce – En teknologi där Bullpadel har implementerat två kanaler vid sidan av ramen, dessa ger det en ökad vridstyvhet och mer stabilitet i slagen.

Medföljande ramskydd – Det följer med ett transparent ramskydd till racket som skyddar mot stötar och framförallt repor, vilket ökar hållbarheten och förlänger livslängden.

För vem passar Bullpadel BP10 EVO 2022?

Det här padelracket passar sig som är i början av padelkarriären och vill ha ett lättspelat kontrollracket. Det är ett prisvärt val och lämpar sig nivåmässigt för nybörjare och motionärer.

Hitta bästa pris för Bullpadel BP10 EVO 2022 hos:

Bullpadel K2 Power 2022 test, recension, omdöme. Fartfylld modell för nyare spelare. Perfekt för den med erfarenhet från racketsporter som tennis,.badminton, squash eller pingis.
Bullpadel K2 Power 2022 recension, review, test. Detta är en offensiv modell som riktar sig till nyare spelare som erfarenhet från tidigare sporter som tennis, pingis, badminton.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel K2 Power 2022 för padelracket?

Det här är ett optimalt padelracket för nyare spelare som vill ha fart och gillar att spela aggressivt. Det är ett utmärkt perfekt val för spelaren som har tidigare erfarenhet från racketsporter.

K2 Power kommer med en diamantform, där sweet spoten sitter nära toppen på racket. Vidare är balansen hög, vilket innebär att tyngdpunkten långt fram.

Ramen består av 100% kolfiber och gör racket både slitstarkt och vridstyvt. Slagytan är uppbyggd av ett skonsamt glasfiber och kärnan är Bullpadels mjuka SoftEva. Vågen visar på 360-370 gram, vilket är standard.

Offensiven

Bullpadel K2 Power är i första hand ett offensivt padelracket och kan tack vare sin diamantform och höga balans generera en snabb fart i svingen och ge en bollträff med kraft och tyngd bakom. 

Även vid bollträffar som är lite sämre så hjälper racket till att generera viss fart, vilket är perfekt för den oerfarne padelspelaren. 

Bullpadel K2 Power 2022 review, omdöme, åsikt. Slagytan på det offensiva och förlåtande racket K2.

Defensiven

I den bakre delen av banan så är Bullpadel K2 Power relativt lättspelat för att vara ett diamantracket. Den mjuka kärnan och slagytan ger lättillgänglig fart i lobbar och vid trängda lägen nära väggar och golv.

Diamantformen och den höga balansen gör dock att sweet spoten (den optimala träffytan) blir lite mindre och det ställer lite krav på dig och din teknik. Därför är det här en bra startmodell för den som tidigare spelat någon racketsport.

Andra egenskaper

STREinforce – En teknologi som består av två kanaler vid sidan av ramen, dessa ger det en ökad vridstyvhet och stabilitet i slagen.

Medföljande ramskydd – Till K2 Power följer det med ett transparent ramskydd, som hjälper till och skyddar mot stötar och repor, vilket ökar hållbarheten och förlänger livslängden.

För vem passar Bullpadel K2 Power 2022?

Den här modellen passar för ambitiösa nybörjare och motionärer, som vill ha ett offensivt och lättspelat padelracket. Det är ett utmärkt val för dig som söker ditt första diamantracket att lära sig formen med.

Hitta bästa pris Bullpadel K2 Power 2022 hos:

Bullpadel Indiga Power 2022 test, review, recension. Detta är en offensiv modell för nybörjare. Prisvärd och enkel i uppbyggnaden.
Bullpadel Indiga Power 2022 review, recension, omdöme. Detta racket är till för nybörjaren gillar att spela offensivt och avgöra bollarna.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Indiga Power 2022 för padelracket?

Indiga-serien är en helt ny racketserie från Bullpadel som riktar sig till nyare spelare inom padel. Som namnet avslöjar är detta kraftmodellen i serien och det är en snäppet enklare racket än ovan modell K2 Power.

Indiga Power har en diamantform och en hög balans, vilket innebär att tyngpunkten sitter närmare toppen på racket. Sweet spoten är ganska liten och återfinns en bit ovanför mitten.

Rackets konstruktion består av en slittålig kolfiberram och slagytan är uppbyggd av glasfiber. Innanför skalet hittar vi Bullpadels mjuka kärna SoftEva och vågen visar på 360-370 gram.

Offensiven

Indiga Power är i första hand ett offensivt padelracket med fokus på fart i bollen. Tack vare den höga balansen och diamantformen kan man få upp en snabb sving med tyngd och kraft bakom slaget. 

Då det är ett padelracket som riktar sig till nyare spelare så har det en mjuk och förlåtande uppbyggnad, vilket innebär att det går att slå sämre träffar men ändå få god fart.

Bullpadel Indiga Power 2022 test, review, omdöme. Trevligt fartracket för nyare spelare.

Defensiven

Från bakre delen av banan har man stor nytta av racket trampolineffekt och bollen får fin skjuts i slagen. För att vara ett diamantformat racket så är det relativt lättspelat

Det ska dock sägas att det är bra om man har någon erfarenhet av racketsport sedan tidigare, eftersom den optimala träffytan på Indiga Power är ganska liten. 

Andra egenskaper

Ingenting extra utöver det som redan nämnts.

För vem passar Bullpadel Indiga Power 2022?

Det passar nyare spelare som vill ha ett lättspelat och offensivt padelracket. Det är framförallt ett utmärkt för spelaren som har erfarenhet från racketsport sedan tidigare.

Hitta bästa pris för Bullpadel Indiga Power 2022 hos:

Bullpadel Indiga CTR 2022 test, review, recension. Ett trevligt padelracket för nybörjare som vill lära sig spela med kontroll.
Bullpadel Indiga CTR 2022 test, recension, review. Ett snyggt och lättspelat racket för nybörjare att lära sig padel.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Indiga CTR för padelracket?

Det är kontrollversionen av Indiga Power och kallas även Indiga Control eller Indiga CTRL hos olika återförsäljare. Det är en modell som riktar sig till nybörjare och är ett utmärkt första padelracket.

Indiga CTR är rundformat och har en låg balans, vilket innebär att tyngdpunkten är nära handtaget och racket blir lättare att manövrera. Sweet spoten är stor och centrerad på rackethuvudet.

Ramen består av slittåligt kolfiber och den släta slagytan är gjord av skonsamt glasfiber. Inuti racket hittar vi den mjuka kärnan SoftEva och vågen visar på 360-370 gram

Offensiven

Styrkan hos Indiga CTR i det offensiva är kontrollen och placeringen av bollarna. Det är ett padelracket som är byggt för att ge bra en förutsättning att lära sig få bollen över nät kontinuerligt.  

Bullpadel Indiga CTR Control 2022 test., recension, omdöme. Ett lättspelat och skonsamt padelracket för nybörjare inom padel.

Defensiven

I den defensiva delen av banan så så är Indiga CTR ett hjälpsamt och förlåtande padelracket, som hjälper dig att få iväg bollen även när bollen har slagits ner djupt i hörnet eller mot bakglas.

Rackets mjukare uppbyggnad gör att det erbjuder skön komfort och lättillgänglig fart i slagen, så att även sämre bollträffar går iväg.

Andra egenskaper

Racket har inga extra teknologier utöver det som redan är nämnt.

För vem passar Bullpadel Indiga CTR 2022?

Denna modellen passar för nybörjare som söker ett bra och prisvärt första padelracket. Den mjuka och förlåtande uppbyggnaden gör att man lär sig hålla bollen i spel på ett bra sätt.

Hitta bästa pris Bullpadel Indiga CTR 2022 hos:

Bullpadel Indiga W 2022 test, betyg, omdöme. Ett padelracket med låg vikt som passar dam framförallt.
Bullpadel Indiga W 2022 omdöme, betyg, åsikt. Ett lättspelat racket med låg vikt och snyggt utseende.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Indiga W för padelracket?

Indiga W är en lättare version av Indiga CTR med sina 350-360 gram. Det gör den enklare att förflytta och hantera, på bekostnad av tyngden bakom slagen.

Utöver vikten och designen så är de två modellerna identiska, vilket innebär att detta även är ett rundformat padelracket med låg balans. Sweet spoten är stor och är centrerad på slagytan.

Racket har en slitstark ram av kolfiber och en yta som består av skonsamt glasfiber. Innanför skalet återfinns Bullpadels mjuka kärna SoftEva.

Offensiven

I de offensiva slagen så har Indiga W en god kontroll och fin precision i slagen och man erbjuds bra möjligheter till slå svåråtkomliga bollar för motståndarna.

Vid nätspelet gör den lätta vikten och låga balansen att manövreringen av racket är smidig och snabb, vilket resulterar i att det är lättare att komma rätt i bollträffen.

Det ska dock sägas att om man vill spela med fart och kraft är detta inte en modell att satsa på.

Bullpadel Indiga W 2022 test, recension och betyg. Ett lättspelat padelracket med låg vikt som passar damer och herrar med problem med padelarmbåge.

Defensiven

Bak i planen så är Indiga W ett defensivt stabilt padelracket som med sina förlåtande och skonsamma egenskaper är enkelt att spela med. 

De mjuka materialen i racket skapar en trampolineffekt så ger fart i bollen även vid mindre bra bollträffar, optimalt för någon som är ny till padel.

Andra egenskaper

Racket har inga extra teknologier utöver det som redan är nämnt.

För vem passar Bullpadel Indiga W 2022?

Indiga W passar för nybörjare som vill ha ett första eget padelracket med god kontroll. Det är ett bra val vid känningar i armbågen tack vare den låga vikten och låga balansen.

Hitta bästa pris för Bullpadel Indiga W 2022 hos:

Bullpadel Hack JR junior 2022 recension, test, review. Detta är ett snyggt och offensivt padelracket för barn och juniorer. Det är tillverkat så att det är smalare och lättare än vuxenmodeller.
Bullpadel Hack JR junior 2022 test, recension, review. Denna offensiva modell passar barn och juniorer som gillar att spela aggressivt och avgöra bollarna.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Hack JR för padelracket?

Hack JR är ett fartfyllt och snyggt padelracket för juniorer och är en replica av storstjärnan Paquito Navarros racket. Det benämns som både Hack JR och Hack Junior hos olika återförsäljare.

För att gör det enklare att hantera för juniorer så är tjockleken 35 mm i stället för vuxenstandarden 38 mm. Dessutom är racket lättare och väger 335-345 gram jämfört med standard som brukar vara runt 365-375 gram.

Tittar vi på utformningen så har racket en diamantform med en medelbalans, vilket innebära att tyngdpunkten är i mitten av racket. Vidare består ramen av påkostat kolfiber och slagytan är uppbyggt med skonsamt glasfiber. Inuti racket finns den mjuka Evalastic-kärnan.

Offensiven

Bullpadel Hack JR är ett av de mer fartfyllda juniormodellerna med sin diamantform. Det ger möjlighet till härliga overheadslag med bra kraft bakom slagen.

Det finns även en bra kontroll och känsla i slagen tack vare medelbalansen och de mjuka materialen i racket. Skulle bollträffen bli fel är det relativt förlåtande

Bullpadel Hack JR junior 2022 test, review, omdöme. Bild som visar den släta slagytan på Hack Junior.

Defensiven

Bullpadel Hack JR är trots sin diamantform ett hyfsat hjälpsamt padelracket i defensiven. Bollen får fin fart även vid lösare träffar när man är i trånga lägen. Samtidigt sam den låga vikten och smalare tjockleken gör det lätt att manövrera och hantera

Andra egenskaper

Inga andra teknologier utöver det som redan nämnts.

För vem passar Bullpadel Hack JR 2022?

Det passar främst för junioren som gärna spelar lite mer offensivt och tycker om att avgöra bollarna. Vi rekommenderar det här racket för ungdomen som testat på padel ett tag innan.

Hitta bästa pris Bullpadel Hack JR 2022 hos:

Bullpadel Vertex Junior 2022 test, recension, review. Detta populära juniorracket passar de lite mer offensiva juniorerna som gillar att avgöra bollarna.
Bullpadel Vertex Junior Girl 2022 - Den lila versionen av det populära juniorracket från Bullpadel. Offensivt och rolligt att spela med.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex Junior för padelracket?

Racket kommer i två versioner, den rödsvarta ovan som benämns som “Vertex Junior Boy” och den blålila som kallas “Vertex Junior Girl”. De två varianterna är identiska i allt förutom designen, så det är en ren smaksak vad junioren föredrar för färg.

Tittar vi på uppbyggnaden av racket så är det på många sätt väldigt lik Hack JR. Denna modellen har även en diamantform med en medelbalans. Ramens tjocklek är lite smalare med sina 35 mm och vikten är på låga 335-345 gram. Det resulterar i ett mer lätthanterat racket för junioren.

Vidare består ramen av slitstarkt kolfiber och slagytan av skonsamt glasfiber. Inuti racket finns Bullpadels mjukare kärna Evalastic.

Offensiven

Likt Hack JR så är även Vertex JR en fartfylld modell som är framtagen för att vara rolig att spela med i det offensiva. Med racket får junioren möjlighet att lära sig slå riktigt fina overheadslag.

Tack vare medelbalansen och rackets mjuka material så får man även en bra känsla och kontroll i slagen och Vertex JR agerar förlåtande vid sämre bollträffar.

Bullpadel Vertex Junior 2022 test, review och recension. Ett roligt och lättspelad modell för juniorer.

Defensiven

Vertex Junior är ett relativt hjälpsamt padelracket i defensiven och även om sweet spoten är lite mindre så får bollen bra skjuts av trampolineffekten i racket. Det är en fördel när man är trängd och inte riktigt har tekniken att få till ett perfekt slag. 

Andra egenskaper

Racket har inga andra teknologier utöver det som nämnts.

För vem passar Bullpadel Vertex JR 2022?

Det passar för junioren som gärna spelar lite mer offensivt men samtidigt vill ha kvar en del känsla och kontroll i slagen. Vi rekommenderar det för junioren som testat på och spelat padel lite tidigare, då det trots allt är en diamantform på racket, som i regel är lite mer svårspelad än rund och droppform.

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex JR 2022 Girl:

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex JR 2022 Boy:

Om Bullpadel

Bullpadel grundades 1995 av ett par proffs från Argentina och Spanien. Idag är Bullpadel ett av de mest populära märkena inom padel och tillhör marknadsledarna i Sverige. 

Deras produkter kännetecknas av hög kvalité och används av alla typer av spelare. Av spelarna på världstoppen så spelar bland annat Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Juan Tello, Delfi Brea och Fede Chingotto med Bullpadels padelracketar.

Aktuell Rea på Bullpadel Padelrack

12% rabatt på Bullpadel

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller