Bullpadel Hack Air & Vertex Limited Edition AE 21

Exklusiva modeller framtagna för America vs. Europe-turneringen

Aktuella Erbjudanden på Babolat Padelrack

12% rabatt på Babolat

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller

I slutet av juli 2021 hölls den första upplagan av America vs. Europe i Båstad. Även om vädret skapade lite förseningar med ett par regnuppehåll så var det många glada miner bland spelare och publik och de inblandade hyllade konceptet och det lär säkerligen återkomma. I årets upplaga så lyckades till slut Team America gå segrande ur striden.

Bullpadel passade på att ta fram exklusiva och limiterade versioner av två av sina populäraste modeller, Vertex 03 och Hack 02. Dessa användes under turneringen av Bullpadel-spelare i de två lagen.

Det röda racket Vertex 03 Limited Edition användes av Team America och toppspelarna Maxi Sánchez (ordinarie racket: Vertex 03), Federico Chingotto (ordinarie racket: Vertex 03 Control) och Martín Di Nenno (ordinarie racket: Vertex 03 Comfort). De har även på efterföljande WPT-tävlingar använt denna racketmodellen.

Det blåa racket Hack Air Limited Edition som togs fram för Team Europe användes av storstjärnan Paquito Navarro (ordinarie racket Hack 02).

Vi tar och går igenom vad dessa är för padelracket och vad som skiljer mot originialen!

Bullpadel Vertex 03 Limited Edition AE 2021 är ett exklusivt padelracket i begränsad upplaga som togs fram till America vs. Europe turningen i Båstad 2021. Denna modellen har en slät yta jämfört med originalet och bär Team Americas röda färger. Används av Maxi Sánchez, Martín Di Nenno och Federico Chingotto.

Bullpadel Vertex 03 Limited Edition AE 21

Vertex 03 är Bullpadels kraftracket och erbjuder en explosiv fart och fantastiska offensiva egenskaper tack vare sin diamantform och höga balans.

Vad är skillnaden mellan denna versionen av racket jämfört med originalet då? Jo, förutom den läckra designen, som går i Team Americas röda färg, så har denna versionen av Vertex 03 en slät yta i stället för sandpappersytan.

Många padelspelare som gillar att spela med kraft brukar föredra en slät yta framför en ruggad yta, men det är såklart en smaksak i slutändan.

I övrigt är racket sig likt med en kolfiberyta i 12K samt Bullpadels Adaptia-kärna, som är en Multieva-kärna med material av olika densitet. Det yttra lagret används vid snabba bollar och ger fart i slagen, medan den inre lagret svarar vid långsammare bollar och ger en fin kontroll.

Vidare har racket den nya Air React Channel-teknologin som minskar luftmotståndet i slagen. Det är även utrustat med ramskyddet Metalshield och den populära vibrationsdämpande grepplindan Hesacore.

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex 03 Limited Edition AE 2021 hos
PadelXpert

Bullpadel Hack Air Limited Edition AE 21

Paquitos välkända racket Hack 02 fick ett par spännande förändringar i och med denna limiterade AE-utgåva.

Vad är då skillnaderna jämfört med originalet? Jo förutom att Hack Air bär Team Europes snygga blåa färg så är formen ändrad från dropp/hybrid till diamant. Dessutom är träffytan gjord i det något mjukare kolfibermaterialet 12K Xtendcarbon, jämfört med originalets TriCarbon.

Det gör att sweet spoten på denna versionen är något mindre och sitter närmare toppen. Vid de rätta träffarna går det därför att generera ännu mer fart.

Inuti racket hittar vi likt tidigare Bullpadels Adaptia-kärna som är en Multieva, en mix av olika typer av material. Där ena lagret hjälper till att skapa fart vid snabba bollar och ett lager är verksamt vid långsammare bollar för mer kontroll.

Hack Air kommer utrustad med ett metallskydd på toppen och är även fabriksutrustad med den vibrationsdämpande grepplindan Hesacore.

Bullpadel Hack Air Limited Edition AE 2021 togs fram i en begränsad upplaga till turneringen America vs. Europe. Det är limiterad padelracket som användes av Paquito Navarro i Team Europe. Denna versionen är diamantformad och har en annorlunda träffyta jämfört med originalet. Spännande skillnader.

Hitta bästa pris för Bullpadel Hack Air Limited Edition AE 2021 hos
PadelXpert

Bullpadel grundades 1995 av ett par argentiska och spanska proffs. Idag har Bullpadel vuxit till ett av de mest populära märkena inom padel och är en marknadsledare i Sverige. Deras produkter kännetecknas av hög kvalité och används av alla typer av spelare. På världstouren ser vi bland annat stjärnorna Paquito Navarro och Alejandra Salazar spela med deras padelrackets.