Bullpadel padelrackets 2022

Recension, Jämförelse & Guide av årets modeller

Aktuella Erbjudanden på Bullpadel Padelrack

12% rabatt på Bullpadel

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller

Söker du information om Bullpadels kollektion för 2023? Hitta vår artikel med recensioner här nedan.

Innehåll

Introduktion till Bullpadel 2022

Den spanska padeljätten Bullpadel ett mycket populärt märke i både Spanien, Sverige och övriga padelvärlden. Inte så konstigt när deras padelracketar är snygga, välgjorda och utrustade med många trevliga teknologier.

I Bullpadels kollektion 2022 finns ett stort utbud av rack och i den här artikeln hittar du recensioner och jämförelser av alla årets modeller. Oavsett din spelarnivå eller vilken spelartyp du är så finns det passande modeller för de allra flesta padelspelare.

Bland de större nyheter för i år är att Paquito Navarros racketmodell Hack numera är diamantformat igen, precis som det var 2018 och 2019. Dessutom har det utrustats med teknologin Air React Channel, som tidigare endast funnit på Vertex. Det gör att Hack och Vertex är väldigt lika i år och vad som egentligen skiljer dem åt går vi igenom lite längre ner.

Nu tar vi och dyker ner!

Bullpadel Vertex 03 2022 Recension

Bullpadel Vertex 03 2022 recension, test och review. Detta är ett kraftfullt offensivt padelracket med en diamantform och hög balans. Passara den aggressiva spelaren som gärna avgör bollen.
Bullpadel Vertex 03 2022 test, betyg och recension. Denna fartfyllda modell kan sätta rejäl press på motståndarna och få dom att jobba.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex 03 2022 för padelracket?

Vertex 03 är en av Bullpadels toppmodeller och ett populärt val av padelracket hos många som söker kraft i slagen. Det är även racket som de två stjärnorna Juan Tello och Fede Chingotto kommer att spela med under World Padel Tour 2022.

Tittar vi på hur racket är uppbyggt så är det en diamantformad modell med en hög balans och en sweet spot som sitter nära toppen av racket. Ramen består av kolfiber och träffytan av ett styvt 12K kolfiber, dessutom finns en struktur på ytan som påminner om sandpapper, som ger extra spin i bollträffen.

Inuti racket finns Bullpadels Adaptia-kärna, som är en Multieva, vilket innebär att det är en blandning av olika material, där det yttre lagret ger kraft vid snabba bollar och den inre lagret hjälper till med känsla och kontroll i lösare slag.

Vertex 03 väger 365-375 gram, men det är även möjligt att köpa till de extra vikterna Protector Custom Weight och Grip Custom Weight. Det förstnämnda är tre metallplattor som väger 3 gram var och kan fästas på toppen av racket, det ger mer topptyngd och genererar således mer fart i svingen och högre kraft. Grip Custom Weight är en bottenplugg som antingen väger 5 eller 10 gram. Denna ersätter originalpluggen och ger racket en lägre balans och lite mer kontroll.

Offensiven

Det är i det offensiva som Vertex 03 verkligen skiner ordentligt. Med sina explosiva bollträffar och höga fart går det att sätta motståndarna under en rejäl press. I overheadspelet ligger racket riktigt bra och stabilt i luften och det är inga problem att kicka ut bollen. Det gäller dock att spela noggrant då sweet spoten är ganska liten.

Vid skurna slag så får man hjälp med skruven och känslan från sandpappersytan, vilket gör slag som stoppbollar eller bandejas riktigt trevliga att slå.

Framme vid nätet och i volleyspelet dämpas motståndarnas bollar effektivt och det går även at smälla tillbaka med besked. Racket kan kännas något svårmanövrerat vid snabba rörelser runt nätet, åtminstone om man inte är van vid formen och balansen.

Padelracket Bullpadel Vertex 03 2022 när det ligger ner och visar ytan med en beläggning av sandpapper. Läs vår recension och test av modellen.

Defensiven

I den bakre delen av banen så ger Vertex 03 viss hjälp med farten i trånga situationer tack vare Adaptia-kärnan. Dock så ställer diamantformen och den höga balansen krav på dig och din teknik och det gäller att jobba rätt inför varje slag för att få rätt bollträff.

När det gäller höjd och placeringen på lobbar så är det inga större bekymmer att få bollen rätt och vid chiquitas (droppbollar nära nät) erbjuds fin känsla och bra skruv i bollen. Vidare har racket utmärkta grundslag runt baslinjen, med fart och precision som får motståndarna att jobba ordentligt.

Andra egenskaper

Air React Channel – Förra årets stora nyhet finns även med på racket i år, det är en aerodynamisk båge i ramen med luftkanaler ner i rackethjärtat. Detta minskar luftmotståndet och gör racket mer stabilt och smidigare, samtidigt som slagen blir kraftfullare.

Vibradrive – Ett vibrationsdämpningssystem som med hjälp av silikonmaterial längs med hela handtaget reducerar skadliga vibrationer.

Metalshield – Ett påkostat ramskydd av aluminium som hjälper till att skydda rackets konstruktion från stötar och smällar mot golv, galler och glas.

Hesacore förmonterad – En ergonomisk grepplinda som ger en bättre kontakt mellan handen och greppet. Det resulterar i behagligare bollträffar och hjälper till att motverka tennisarmbåge (padelarmbåge).

Vad är skillnaden mellan Vertex 03 och Hack 03?

I år när Hack numera även är diamantformat och har utrustats med Air React Channel så är Vertex och Hack väldigt lika varandra, så vad skiljer egentligen?

Jo, skillnaden ligger dels i träffytan. Hack har materialet TriCarbon, som är snäppet styvare än Vertex 12K kolfiberyta. Det gör Hack lite stummare och du behöver generera mer av farten själv.

Vidare har Vertex en sandpappersyta, medan Hacks träffyta är helt slät. En tredje skillnad är att rackethjärtat ser olika ut. Här har Bullpadel dock inte gått ut med någon information om hur det skulle påverka spelegenskaperna. Det är inte heller något som man direkt märker av på banan.

För vem passar Bullpadel Vertex 03 2022?

Det här är racket för dig som söker ett offensivt padelracket med mycket fart och kraft, men som samtidigt vill ha viss känsla kvar. Du behöver vara tekniskt duktig för att få ut max av denna modellen, så vi rekommenderar du är en erfaren spelare kring medelnivå och uppåt.

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex 03 2022 hos:

Bullpadel Vertex 03 CTR 2022 Recension

Bullpadel Vertex 03 CTR Control 2022 recension, test och review. Detta är ett rundformat och explosivt padelracket med grym fart och en hög kontroll i slagen. Påkostade materialval runtom hela racket. Ett hårt kontrollracket för den kräsne spelaren. Har även en riktigt trevlig sandpappersyta.
Bullpadel Vertex 03 CTR Control 2022 review, test och recension. Ett hårt racket med hög kontroll. Runt och snygg design. För den erfarne och duktige spelaren.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex 03 CTR 2022 för padelracket?

Detta är kontrollversionen av Vertex 03 och en mycket populär modell hos Bullpadel då den passar väldigt många spelare. Racket kallas även för Vertex 03 Control hos en del återförsäljare, men Bullpadels namn på modellen är egentligen Vertex 03 CTR.

Detta padelracket kommer med en rund form och en stor sweet spot i mitten på slagytan. Vidare har racket en låg balans, vilket innebär att det är lättmanövrerat eftersom tyngdpunkten sitter nära handtaget. Vågen visar på mellan 365 och 375 gram.

Vertex 03 CTR är uppbyggd med en ram av kolfiber och en slagyta som består av ett styvt 12K kolfiber, ovanpå ytan finns även en beläggning som påminner om sandpapper, som hjälper till att generera mer skruv vid bollträffen.

Innanför skalet hittar vi Bullpadels Adaptia-kärna, den består av material med olika densitet, där det yttre lagret hjälper till med kraft vid hårda slag och det inre lagret ökar kontrollen och känslan i lösare slag.

Precis som till Bullpadels andra toppmodeller är det möjligt att ändra balans och vikt genom att köpa till metallplattorna Protector Custom Weight eller bottenpluggen Grip Custom Weight. Metallplattorna fästs på toppen och ökar balansen och kraften i slagen, medan bottenpluggen ger en lägre balans och lite mer kontroll.

Vad är skillnaden mellan Vertex 03 Control och Hack 03 Control?

Precis som med vanliga Vertex 03 och Hack 03 så är skillnaderna på dessa kontrollversioner att Hack har en lite stummare slagyta samt att den är slät, medan Vertex har en sandpappersyta. Rackethjärtat ser även annorlunda ut mellan modellerna, men hur det påverkar egenskaperna har inte Bullpadel gett någon information om och det är inget som märks av i spelet.

Offensiven

Vertex 03 CTR erbjuder framförallt en fantastisk kontroll i det offensiva, med knivskarp precision och suveräna placeringar. Det är enkelt att få motståndarna att jobba med mycket vinklar och svårlästa skruvar.

Tack vare den styva slagytan går det även att få upp bra fart i de hårdare slagen, även om det inte är i samma nivå som det vanliga Vertex.

Vid spelet nära nät och vid volleys så glänser Vertex 03 CTR rejält med sin kontroll och det är lätt att få rätt bollträff med den runda formen.

Bullpadel Vertex 03 CTR 2022 betyg, omdöme och test. Här ser man den populära och omtyckta sandpappersytan.

Defensiven

Vertex 03 CTR är ett defensivt starkt padelracket som tack vare den låga balansen känns lätt i handen och är smidig att förflytta. Vidare ger den stora sweet spoten gott om felmarginal, vilket gör det enklare att få en bra bollträff när motståndarna pressar på.

Racket erbjuder bra tryck och placering i grundslagen samtidigt som det finns en fin känsla i både droppbollar och lobbar. Vertex 03 CTR ger även viss hjälp med farten i slagen, tack vare Adaptia-kärnan.

Andra egenskaper

Air React Channel – Nyheten från förra året, som är en aerodynamisk båge i ramen med luftkanaler ner i rackethjärtat. Det ger ett minskat luftmotstånd och ger en ökad stabilitet och smidighet till racket. Det resulterar i kraftfullare slag och en bättre känsla.

Vibradrive – Bullpadel har utrustat padelracket med silikonmaterial utmed handtaget, vilket minskar vibrationerna och gör slagen bekvämare.

Metalshield – Ett påkostat ramskydd av aluminium som ger ett ökat skydd mot stötar och smällar, vilket förlänger livslängden.

Hesacore förmonterad – En grepplinda som ger ett bekvämare och mer ergonomiskt grepp. Det resulterar i behagligare bollträffar och hjälper till att motverka tennisarmbåge (padelarmbåge).

För vem passar Bullpadel Vertex 03 CTR 2022?

Det här är en modell för dig som söker ett suveränt kontrollracket med möjlighet att även smälla på med. Vi rekommenderar det för både duktiga motionärer, medelspelare och avancerade spelare.

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex 03 CTR 2022 hos:

Bullpadel Vertex 03 Comfort 2022 Recension

Bullpadel Vertex 03 Comfort 2022 recension, review och test. Denna lättspelade modellen är både skonsam och rolig att använda. Bra klipp i slagen och samtidigt förlåtande vid felträffar.
Bullpadel Vertex 03 Comfort 2022 test, omdöme och recension. Detta snygga racket är modellen som även Martin Di Nenno kommer att spela med under 2022. Hans val av racket.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex 03 Comfort för padelracket?

Det här är en något mer lättspelad version av Vertex 03 och även padelracket som toppspelaren Martín Di Nenno kommer att spela med på World Padel Tour 2022.

Vertex 03 Comfort kommer med en diamantform och har en hög balans, vilket innebär att tyngdpunkten är närmare toppen på racket. Sweet spoten är något mindre och sitter en bit ovanför mitten och kikar vi på vågen klockar den in på mellan 360-370 gram för den här modellen.

Rackets konstruktion består av en slittålig kolfiberram och Fibrix i slagytan. Vad är då Fibrix? Jo, det är ett hybridmaterial som består av ett styvare kolfiber blandat med ett mjukare glasfiber, detta kombinerar en distinkt respons med hög komfort i bollträffen. Vidare finns även en beläggning ovanpå ytan som påminner om sandpapper, som hjälper till generera mer skruv på bollen.

Inuti Vertex 03 Comfort hittar vi Bullpadels Adaptia-kärna, som är av typen Multieva och består av material med olika densitet. Det yttre lagret har högre densitet och ger kraft till i de hårda slagen, medan den inre lagret har lägre densitet och förbättrar känsla och kontroll vid lösare slag.

Vad är skillnaden mellan Vertex 03 Comfort och vanliga Vertex 03?

  • Comforts träffyta är av Fibrix, som är en mix av glasfiber och kolfiber. Vertex 03 har 12K kolfiber i sin träffyta.
  • Comfort är snäppet lättare med sina 360-370 gram mot Vertex 365-375 gram.
  • Det är inte möjligt att lägga till extra vikter på Comfort för att ändra balans och vikt.
  • Comfort har inte en förmonterad Hesacore-grepplinda.
  • Comfort saknar antivibrationssystemet Vibradrive, som är silikonmaterial  längs med handtaget.

Offensiven

Bullpadel Vertex 03 Comfort är ett starkt padelracket i offensiven och kan tack vare sin diamantform och höga balansen generera snabba svinghastigheter med kraftfulla slag som resultat.

Kombinationen av träffytans Fibrix-material och den mångsidiga Adaptia-kärnan ger en fin känsla i bollträffen, samtidigt som man inte straffas alltför hårt vid sämre slag.

Sandpappersytan gör att de att skurna slagen kan slås svåråtkomliga för motståndarna och hjälper till att göra både viboras och bandejas riktigt giftiga.

Bullpadel Vertex 03 Comfort 2022 test, omdöme och betyg. Här ser vi den omtyckta sandpappersyta som många föredrar. Ger bra skruv i padelbollen.

Defensiven

För att vara ett diamantformat racket med hög balans så är ändå Vertex 03 Comfort relativt hjälpsamt i defensiven och racket erbjuder en del fart när det är tajta situationer. Fibrix-ytan ger en fin känsla i både lobbar och chiquitas (droppbollar nära nät).

Det ska dock sägas att rackets form och balans ställer vissa krav på dig i defensiven och det gäller att jobba rätt inför varje slag och ha en bra teknik för att få ut bra bollträffar hela tiden.

Andra egenskaper

Air React Channel – Likt sina Vertex-syskon så har även Vertex 03 Comfort utrustats med denna nyheten från förra året. Det består av luftkanaler i rackethjärtat och skapar ett mer aerodynamiskt padelracket. Det minskade luftmotståndet ger en bättre stabilitet och smidighet i manövreringen och resulterar i kraftfullare slag och bättre kontroll.

Metalshield – Ovanpå padelracket sitter ett påkostat ramskydd av aluminium, det skyddar konstruktionen mot stötar och smällar och ökar hållbarheten.

För vem passar Bullpadel Vertex 03 Comfort 2022?

Det här är en modell för dig som söker ett relativt lättspelat diamantracket med bra fart i slagen och en skonsam uppbyggnad. Vi rekommenderar detta för medelspelare och avancerade spelare, alternativt motionärer som vill utmana sig själva.

Hitta bästa pris Bullpadel Vertex 03 Comfort 2022 hos:

Bullpadel Vertex 03 W 2022 Recension

Bullpadel Vertex 03 W 2022 test, recension och review. Detta är ett padelracket som riktar sig till damer. Men som även passar herrar som söker en lättare modell med fart i slagen.
Bullpadel Vertex 03 W 2022 test, review och recension. Detta populära padelracket för damer är en offensiv och fartfylld kompis på banan som gör dina smashar riktigt giftiga.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex 03 W för padelracket?

Det här är en offensivt inriktad modell och även toppspelaren Delfi Breas val av padelracket under World Padel Tour 2022. Förra året var denna modellen helt i rosa, men har i år fått en lite mer diskret framtoning i designen.

Vertex 03 W kommer med en diamantform och en hög balans, vilket innebär att racket är topptungt. Vidare sitter sweet spoten en bit ovanför mitten och är ganska liten. Vikten klockar in på 345-360 gram, vilket är lite lägre än standard.

Racket är uppbyggt med en slitstark ram av kolfiber medan slagytan består av Fibrix. Det är ett hybridmaterial framtaget av Bullpadel och är en mix av ett styvare kolfiber och ett mjukt glasfiber. Detta ger både en distinkt bollträff med bra respons i kombination med komfort. Ovanpå ytan finns även en beläggning som påminner om sandpapper, för extra bett i bollen.

Tittar vi innanför skalet så finner vi Bullpadels Adaptia-kärna, som är en Multieva. Den består av material med olika densitet, med ett yttre lager som svarar upp i de hårda slagen och ett inre lager som ger kontroll och känsla vid lösare slag.

Vad skiljer mellan Vertex 03 W och Vertex 03 Comfort?

Dessa modeller är på många sätt lika, men det finns ett par skillnader:

  • Vertex 03 W väger mindre med sina 345-360 gram, jämfört med Vertex 03 Comforts 360-370 gram.
  • Till Vertex 03 W medföljer ett transparent ramskydd, medan Comfort har ett inbyggt ramskydd av aluminium.
  • Vertex 03 W är utrustad med antivibrationssystemet Vibradrive, som är silikonmaterial utmed handtaget, detta saknar Vertex 03 Comfort.

Offensiven

Bullpadel Vertex 03 W är ett offensivt inriktat padelracket och lämpar sig väl för spelare som tycker om att spela aggressivt och med fart.

Racket håller sig mycket stabilt i luften vid overheadslag och genererar snabba svingar med kraft i slagen som resultat. Framme vid nät och i volleyspelet så gör den lägre vikten att racket är smidigt och enkelt att förflytta.

Vid slicade slag så hjälper sandpappersytan till och generera effekt, vilket gör det möjligt att skapa svårlästa skruvar på bollen i slag som bandejas och viboras.

Bullpadel Vertex 03 W 2022 test, review, betyg. Här ser vi ytan av sandpapper som många padelspelare föredra. Dessutom ser man mer av den snygga färgsättningen som Bullpadel lyckats med.

Defensiven

Vertex 03 W är inte padelracket som är allra mest lättspelad i defensiven på grund av sin diamantform och höga balans, men tack vare den lägre vikten är det smidigt att förflytta och få i rätt position inför slagen.

Den lite mjukare uppbyggnaden ger viss hjälp med farten i slagen, vilket underlättar när motståndarna slår djupa bollar ner mot glas och hörnen.

Andra egenskaper

Air React Channel – Även denna modellen är utrustad med Bullpadels häftiga teknologi i rackethjärtat, som består av luftkanaler för att skapa en bättre aerodynamik. Det minskade luftmotståndet ökar rackets stabilitet och smidighet i manövreringen och ger kraftfullare slag och bättre kontroll.

Medföljande ramskydd – Till Vertex 03 W medföljer ett transparent ramskydd som skyddar padelracket mot repor och stötar och ökar hållbarheten.

För vem passar Bullpadel Vertex 03 W 2022?

Det passar dig som vill ha ett relativt lättspelat och skonsamt diamantracket med bra kraft i slagen. Det är ett utmärkt val om du har spelat padel ett tag och vill testa på diamantformen. Nivåmässigt rekommenderar vi den för både duktiga motionärer, spelare kring medelnivå och avancerade spelare.

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex 03 W 2022 hos:

Bullpadel Hack 03 2022 Recension

Bullpadel Hack 03 2022 test, recension, review. Detta kraftfulla padelracket ger en enorm fart i slagen vid de rätta träffarna. Det är även proffset och superstjärnan Paquito Navarros val av racket 2022.
Bullpadel Hack 03 2022 recension, betyg, test. Detta är modellen för spelaren som vill ha rejält med fart i slagen och dessutom snygg design.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Hack 03 för padelracket?

Tillsammans med Vertex 03 så är detta Bullpadels mest kraftfulla padelracket i 2022 års kollektion. Det erbjuder en fantastisk fart vid de rätta träffarna och är ett perfekt val för den offensiva spelaren. Detta är även stjärnan Paquito Navarros val av padelracket till World Padel Tour 2022.

Jämfört med förra året så är Hack 2022 numera diamantformat igen, precis som det var år 2018 och 2019. Vidare är balansen hög och sweet spoten, som är liten, sitter en nära toppen på racket.

Racket är uppbyggt med en slitstark ram av kolfiber och slagytan består av kolfibermaterial TriCarbon, som är snäppet styvare än Vertex 12K kolfiber. För maximal fart i slagen så är Hacks yta slät.

Likt övriga toppmodeller från Bullpadel så är Hack 03 försedd med Adaptia-kärnan, som är av typen Multieva och består av material med olika densitet. Det yttre lagret genererar kraft vid hårda slag, medan det inre lagret i kärnan ger en ökad kontroll och känsla vid lösare bollträffar.

Hack 03 har en vikt på 365-375 gram, som även är möjlig att justera. På toppen av racket går det antingen att köpa till de tre metallplattorna Protector Custom Weight eller så kan du byta ut bottenpluggen med Grip Custom Weight. Metallplattorna ger en högre balans och mer kraft i slagen, medan bottenpluggen balanserar upp racket och gör det lite mer lätthanterat.

Offensiven

Det är i offensiven som Hack 03 verkligen glänser och erbjuder möjlighet att slå kraftfulla slag med fantastisk precision, som sätter motståndarna under rejäl press.

Den höga balansen hjälper till att generera snabba svinghastigheter och tyngd bakom bollträffen,  samtidigt som det styva kolfibret i slagytan svarar upp med fartfyllda träffar.

Vid volleys och spelet runt nät så dämpar Hack 03 bollar från motståndarna effektiv, vilket gör det enkelt att vinkla ut mot galler och glas eller smälla tillbaka bollarna.

Bullpadel Hack 03 2022 test, review, betyg. Den släta träffytan på racket gör att kraften i slagen blir ännu bättre.

Defensiven

I den bakre delen av banan är Bullpadel Hack 03 inte helt lätt att hantera alla gånger. Diamantformen, det styva materialet och den höga balansen ställer krav på din teknik och det är framförallt märkbart när bollen ska hämtas upp lågt och djupt i banan.

För spelare med god teknik får man dock tillgång till hårda grundslag med fin precision från banans bakre del, som kan vara svåra för motståndarna att parera vid nät. Vidare är trampolineffekten liten, vilket ger dig full kontroll över farten och placeringen i lobbar och droppbollar.

Andra egenskaper

Vibradrive – Bullpadels antivibrationssystem, som med hjälp av silikonmaterial utmed handtaget reducerar skadliga vibrationer.

Air React Channel – En nyhet hos Hack-serien 2022, som tidigare bara Vertex-serien haft. Med hjälp av luftkanaler ner mot rackethjärtat skapas ett minskat luftmotstånd och bättre aerodynamik. Det ökar rackets stabilitet och gör det lättare att manövrera. Det ger mer kraft och kontroll i slagen.

Metalshield – Ett inbyggt och påkostat ramskydd av lättviktsaluminium som ökar hållbarheten och skyddar mot stötar och smällar.

Hesacore förmonterad – Bullpadels omtyckta underlinda ger ett mer ergonomiskt grepp och hjälper till att motverka tennisarmbåge (padelarmbåge).

För vem passar Bullpadel Hack 03 2022?

Den här modellen passar dig som gillar att spela aggressivt och gärna vinner genom en rak hård smash eller en kick ut ur buren. Hack 03 lämpar sig för erfarna spelare runt medel och avancerad nivå och du bör ha en god teknik för att kunna nyttja racket till max.

Hitta bästa pris Bullpadel Hack 03 2022 hos:

Bullpadel Hack 03 CTR 2022 Recension

Bullpadel Hack 03 CTR Control 2022 recension, test och review. Detta populär runda hårda kontrollracket har under 2022 fått en riktigt läcker design. Trots sin form levererar denna modellen kraftfulla slag tack vara sitt material i racket.
Bullpadel Hack 03 CTR Control 2022 test, review, recension. Det här populära racket levererar kraft och kontroll i alla slag. Dessutom är det fruktansvärt snyggt tycker vi.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Hack 03 CTR för padelracket?

Det här är kontrollversionen av Paquito Navarros tävlingsracket. Denna modellen heter officiellt Hack 03 CTR, men kallas även för Hack 03 Control hos många återförsäljare. Är du på jakt efter ett hårt kontrollracket så är denna modellen ett suveränt val.

Hack 03 CTR kommer med en rund form och har en låg balans, vilket innebär att tyngdpunkten är närmare handtaget. Sweet spoten är centrerad och relativt stor, medan vikten klockar in på mellan 365 och 375 gram.

Ramen på racket är uppbyggt av ett tåligt kolfiber som tål tuffa test på banan. Vidare består den släta slagytan av TriCarbon, som är snäppet styvare än 12K kolfiberytan hos Vertex 03 CTR. Inuti racket finns Bullpadels Adaptia-kärna, som består av flera lager med material av olika densitet. Det yttre lagret svarar upp vid hårda slag, medan det inre lagret ger kontroll och känsla vid lösa slag.

Precis som på de andra toppmodellerna hos Bullpadel så går det att köpa till extra vikter för att justera balans och vikt på racket. Antingen kan man montera de tre metallplattorna Protector Custom Weight på toppen och få en högre balans eller så kan du byta ut bottenpluggen mot Grip Custom Weight och få en lägre balans.

Offensiven

Styrkan i offensiven för Hack 03 CTR är framförallt den knivskarpa precisionen och möjligheten att slå välplacerade slag. Racket svarar även upp med bra fart i smasharna tack vare den hårdare uppbyggnaden.

Vid volleys så är Hack 03 CTR en förstklassig partner och kan både dämpa bollarna effektivt från motståndarna eller smälla på tillbaka med hårda låga bollar. Den runda formen och låga balansen gör racket smidigt att manövrera och lätt att få rätt bollträff med.

Bullpadel Hack 03 CTR 2022 test, omdöme, betyg. Den släta ytan på Hack gör den mer fartfylld och bollarna går rakarna och hårdare.

Defensiven

Tack vare sin uppbyggnad med ovan nämnda runda form och låga balans så är Hack 03 CTR ett defensivt starkt racket, med kvick och smidig hantering.

Racket erbjuder dock inte mycket hjälp med farten, så i trängda lägen behöver man generera mycket av farten själv, vilket ställer lite krav på dig som spelare. Du behöver helt enkelt jobba igenom slagen ordentligt för att få ut fart från racket.

I lobbarna ges full kontroll över fart och längd då trampolineffekten är liten och i de vanliga grundslagen får bollen en härlig fart med bra precision.

Andra egenskaper

Vibradrive – Ett antivibrationssystem som består av silikonmaterial utmed handtaget, detta dämpar vibrationerna innan de når handen och reducerar risken för tennisarmbåge.

Air React Channel – Detta är en nyhet hos Hack-serien 2022, tidigare har endast Vertex haft det. Med hjälp av luftkanaler ner mot rackethjärtat minskas luftmotståndet och skapar ett mer aerodynamiskt padelracket. Det ökar stabiliteten och gör racket smidigare i luften, vilket resulterar i mer kraft bakom slagen och en ökad kontroll i allt man gör.

Metalshield – Ett inbyggt och påkostat ramskydd av lättviktsaluminium som skyddar mot stötar och smällar och förlänger livslängden på racket.

Hesacore förmonterad – Bullpadels omtyckta underlinda som gör greppet mer ergonomiskt och hjälper till att förhindra tennisarmbåge (padelarmbåge).

För vem passar Bullpadel Hack 03 CTR 2022?

Den här modellen passar dig som söker ett hårt kontrollracket med fokus på placeringar men som även går att smälla på med. Vi rekommenderar detta padelracket främst för medelspelare och de på avancerad nivå.

Hitta bästa pris för Bullpadel Hack 03 CTR 2022 hos:

Bullpadel Hack 03 Comfort 2022 Recension

Bullpadel Hack 03 Comfort 2022 test, recension, review. Detta är ett otroligt snyggt padelracket som är både bra med fart i samtidigt som det är skonsamt och behagligt att spela med.
Bullpadel Hack Comfort 03 2022 recension, review, test. Ett läckert padelracket i sin helt svarta design. Riktar sig till offensiva spelaren som söker en lättspelad och fartfylld modell.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Hack 03 Comfort för padelracket?

Det är är en mer lättspelad version av Hack 03 och det är enligt vårt tycke Bullpadels snyggaste racket ur årets kollektion med sin helsvarta och stilrena design.

Den här modellen har en diamantform med en hög balans, vilket innebär tyngdpunkten är närmare toppen på racket. Vidare är sweet spoten liten och sitter en bit ovanför mitten. Vikten landar på mellan 360 och 370 gram.

Ramen består av ett slittåligt kolfiber medan den släta slagytan är uppbyggt av Fibrix, som är en mix mellan glasfiber och kolfiber. Den kombinationen ger både komfort och bra respons i bollträffen.

Innanför skalet finns Bullpadels Adaptia-kärna, som består av material med olika densitet. Det yttre lagret har högre densitet och ger kraft åt hårdare slag, medan det inre lagret har en lägre densitet och ger en ökad känsla och kontroll i lösa slag.

Vad skiljer mellan Hack 03 Comfort och Vertex 03 Comfort?

Förutom designskillnaden så är dessa två modeller väldigt lika numera när Hack även är diamantformat. Skillnaden ligger dels i att Hack har en slät slagyta och Vertex en sandpappersyta. Vidare har två modellerna olika bryggor, dock har Bullpadel inte gått ut med någon information om dessa beter sig olika och det är inget som märks nämnvärt i spelet heller.

Offensiven

Bullpadel Hack 03 Comfort är ett offensivt starkt racket och kan genom sin diamantform och höga balans generera höga svinghastigheter och riktigt bra med fart i slagen.

Slagytans Fibrix-material ger en fin känsla i bollträffen medan den mångsidiga Adaptia-kärnan ger möjlighet till många olika slag.

Framme vid nät kan det upplevas lite svårhanterat till en början med den mjukare uppbyggnaden och diamantformen, men går snabbt att komma in i.

Bullpadel Hack 03 Comfort 2022 test, betyg, omdöme. Bild som visar den släta ytan på padelracket, det ger ännu mer farta i raka hårda slag.

Defensiven

I det defensiva så ställer Vertex 03 Comforts form och balans lite krav på dig och det gäller att ha en bra teknik för att komma rätt i bollträffen.

Den lite mjukare uppbyggnaden erbjuder en del gratisfart i trängda lägen och hjälper till att få bra längd på lobbarna. I de låga grundslagen från bakre delen av banan är det inga problem att sätta fart på bollen för att utmana motståndarna vid nätet.

Andra egenskaper

Air React Channel – En teknologi som består består av luftkanaler ner rackethjärtat. Det minskar luftmotståndet och ger en bättre stabilitet och smidighet i manövreringen och resulterar i kraftfullare slag och bättre kontroll.

Metalshield – På toppen av padelracket finns ett påkostat ramskydd av lättviktsaluminium, som skyddar konstruktionen mot stötar och smällar och ökar hållbarheten.

För vem passar Bullpadel Hack 03 Comfort 2022?

Det passar dig som vill ha ett relativt lättspelat och skonsamt diamantracket med bra kraft i slagen. Nivåmässigt rekommenderar vi det för medelspelare och avancerade spelare, men även för motionärer som vill utmana sig själva.

Hitta bästa pris Bullpadel Hack 03 Comfort 2022 hos:

Bullpadel Flow 2022 Recension

Bullpadel Flow 2022 recension, test., review. Detta är Alejandra Salazars padelracket för 2022 och är en superpopulär modell tack vara att det är så allround och passar många spelartyper och nivåer.
Bullpadel Flow 2022 test, review, omdöme. Denna omtyckta modell passar för en bred skara spelare och det är även stjärnan Alejandra Salazars racket 2022.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Flow för padelracket?

Det är en omtyckt och mycket populär modell tack vare sina lysande allroundegenskaper, med styrkor över hela banan. Dessutom är det skonsamt och ett utmärkt val om du exempelvis har problem med armbågen. Det är även Alejandra Salazars val av padelracket, en av världens bästa padelspelare på damsidan.

Flow kommer med en droppform (hybridform) och har en medelbalanserad tyngdpunkt. Sweet spoten är relativt stor och sitter strax över mitten på racket. Vikten är lägre än standard och klockar in på 345-360 gram.

Ramen är uppbyggd av slittåligt och vridstarkt kolfiber medan slagytan består av Fibrix, som är en mix mellan glasfiber och kolfiber. Vidare finns ett stjärnformat 3D-mönster ovanpå ytan som hjälper till att generera mer spin i bollträffen.

Inuti Flow finns Bullpadels mångsidiga Adaptia-kärna, som är en Multieva. Det betyder att den är uppbyggd av material med olika densitet, där det yttre lagret svarar upp vid snabba bollar och det inre lagret ger kontroll och känsla i de långsammare bollarna.

Offensiven

Tack vare Bullpadel Flows form, balans och material så erbjuder det både bra med fart och kontroll i det offensiva spelet.

Oavsett om du vill spela med med hårda slag eller känsliga placeringar så är detta ett racket att räkna med. Du har fina möjligheter att anpassa ditt spel utefter din dagsform eller hur motståndarna spel.

I volleyspelet glänser Flow ordentligt och framme vid nät är det lättmanövrerat och går snabbt att flytta i rätt position för att antingen vinkla ner eller returnera hårt tillbaka.

Bullpadel Flow 2022 test, omdöme, recension. Här ser man den 3D-struktur som finns på ytan. Detta hjälper till att sätta extra skruv och spin i bollen.

Defensiven

I det defensiva så är racket välbalanserat i handen och smidigt att förflytta. Det är enkelt att variera försvarsspelet med både långa lobbar, korta droppbollar eller hårda grundslag.

Den något mjukare uppbyggnaden i padelracket gör att man erbjuds en del hjälp med farten i trängda situationer när svingen är tajt, så som när bollen är nära golv, glas och galler.

Andra egenskaper

Vibradrive – Bullpadels antivibrationssystem som består av silikonmaterial utmed handtaget, detta dämpar de skadliga vibrationerna till handen och gör varje slag bekvämare.

Medföljande ramskydd – Till Flow så medföljer ett transparent ramskydd som sätts på toppen för skydda mot repor och stötar.

FlowForce – Rackethjärtat är uppbyggt på ett sätt som som Flow lätt och stabilt i luften, med mer kraft bakom slagen.

För vem passar Bullpadel Flow 2022?

Det passar för många olika spelartyper då det är väldigt allround, nivåmässigt kan du vara alltifrån en duktig motionär till en erfaren avancerad spelare. Det är även ett utmärkt val om du har problem med tennisarmbåge.

Hitta bästa pris för Bullpadel Flow 2022 hos:

Bullpadel Flow Light 2022 Recension

Bullpadel Flow Light 2022 test, review, recension. Detta är en lättspelad version av Flow och passar för nybörjare och motionärer.
Bullpadel Flow Light 2022 test, review, betyg. En snygg och lättspelad modell för nyare spelare som söker ett bra padelracket av kvalité.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Flow Light 2022 för padelracket?

Det här är ett lillasyskon till Flow och är en betydligt enklare uppbyggd modell som inriktar sig mot nyare spelare inom padel.

Flow Light kommer med en rund form och med en stor centrerad sweet spot i mitten. Vidare har racket en låg balans, vilket innebär att tyngdpunkten sitter närmare handtaget och det gör racket mer lättmanövrerat.

Konstruktionen består av en slitstark ram av kolfiber och slagytan är uppbyggt med ett mjukt och skonsamt glasfiber. Inuti racket finns Bullpadels mjuka kärna SoftEva. Vågen visar på 350-360 gram, vilket är snäppet lägre än standard.

Offensiven

Flow Lights runda form och mjuka uppbyggnad innebär att det inte är den mest fartfyllda modellen och det är inte racket att satsa på om du gillar att smasha och avgöra bollar.

Styrkan hos Flow Light återfinns i kontrollen i slagen och enkelheten i att få rätt träff, så att bollen hålls i spel och kommer dit man faktiskt vill. Framme vid när är det lätt att förflytta racket, vilket gör det till ett bra vapen i volleyspelet.

Bullpadel Flow Light 2022 recension, test, betyg. Ett racket med skonsamma och förlåtande egenskaper att utvecklas med.

Defensiven

Bullpadel Flow Light är ett defensivt bra och hjälpsamt padelracket, som tack vare sina sina förlåtande egenskaper ger dig utrymme för felträffar som ändå går iväg med fart.

I trängda lägen får man god hjälp av racket mjuka material där det finns en trampolineffekt som hjälper till att skjuta iväg bollen, perfekt när man inte få till svingen ordentligt.

Andra egenskaper

STREinforce – En teknologi där racket har två kanaler vid sidan av ramen som ger det en ökad vridstyvhet och på sätt få mer stabilitet i slagen.

Medföljande ramskydd – Till Flow Light så medföljer ett transparent ramskydd som skyddar mot repor och stötar och ökar rackets hållbarhet.

För vem passar Bullpadel Flow Light 2022?

Det här padelracket passar sig som gärna lirar lite mer defensivt och vill ha ett lättspelat kontrollracket. Det är ett prisvärt och bra val för nybörjare och motionären.

Hitta bästa pris Bullpadel Flow Light 2022 hos:

Bullpadel BP10 EVO 2022 Recension

Bullpadel BP10 EVO 2022 recension, test, review. Detta runda padelracket passar perfekt för nybörjare och motionärer.
Bullpadel BP10 EVO 2022 test, betyg, omdöme. Detta runda racket ger skonsamma och behagliga träffar och ger fin kontroll i alla slag.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel BP10 EVO 2022 för padelracket?

BP10 är en prisvärd modell för nyare spelare inom padel och delar många likheter med ovan modell Flow Light. Det enda som skiljer dessa åt, förutom designen, är att BP10 EVO väger lite mer med sina 360-370 gram. I övrigt är de identiska.

Det innebär även att denna modellen kommer med en rund modell och stor sweet spot i mitten av träffytan. Balansen är låg, vilket betyder att tyngdpunkten sitter nära handtaget. Det gör racket smidigt att manövrera.

Ramen är uppbyggd av ett slittåligt kolfiber och själva slagytan består av ett mjukt och skonsamt glasfiber med fin komfort i slagen. Innanför skalet hittar vi Bullpadels mjukare kärna SoftEva.

Offensiven

Likt Flow Light så är BP10 EVO med sin runda form och mjuka uppbyggnad inte det mest kraftfulla modellen och inte ett racket att satsa på om du gillar att smasha. Dock ger den högre vikten något mer tyngd bakom slagen.

BP10 EVO har sin offensiva styrka i kontrollen och placeringen i slagen. Det är enkelt att få rätt träff hela tiden och att hålla bollen i spel, vilket såklart ökar dina vinstchanser! Den mjuka kärna hjälper även till att sätta fart i bollen.

Bullpadel BP10 EVO 2022 betyg, omdöme, åsikt. Detta prisvärda racket passar nyare spelare.

Defensiven

I det defensiva är BP10 EVO lättspelat och mycket hjälpsamt tack vare sin mjuka uppbyggnad och förlåtande egenskaper. Man måste inte träffa perfekt varje gång, utan det finns viss felmarginal också.

Vid trånga lägen nära golv och väggar så hjälper rackets trampolineffekt till att få iväg bollen med fart, så att den orkar över nätet trots att svingen inte varit den bästa.

Andra egenskaper

STREinforce – En teknologi där Bullpadel har implementerat två kanaler vid sidan av ramen, dessa ger det en ökad vridstyvhet och mer stabilitet i slagen.

Medföljande ramskydd – Det följer med ett transparent ramskydd till racket som skyddar mot stötar och framförallt repor, vilket ökar hållbarheten och förlänger livslängden.

För vem passar Bullpadel BP10 EVO 2022?

Det här padelracket passar sig som är i början av padelkarriären och vill ha ett lättspelat kontrollracket. Det är ett prisvärt val och lämpar sig nivåmässigt för nybörjare och motionärer.

Hitta bästa pris för Bullpadel BP10 EVO 2022 hos:

Bullpadel K2 Power 2022 Recension

Bullpadel K2 Power 2022 test, recension, omdöme. Fartfylld modell för nyare spelare. Perfekt för den med erfarenhet från racketsporter som tennis,.badminton, squash eller pingis.
Bullpadel K2 Power 2022 recension, review, test. Detta är en offensiv modell som riktar sig till nyare spelare som erfarenhet från tidigare sporter som tennis, pingis, badminton.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel K2 Power 2022 för padelracket?

Det här är ett optimalt padelracket för nyare spelare som vill ha fart och gillar att spela aggressivt. Det är ett utmärkt perfekt val för spelaren som har tidigare erfarenhet från racketsporter.

K2 Power kommer med en diamantform, där sweet spoten sitter nära toppen på racket. Vidare är balansen hög, vilket innebär att tyngdpunkten långt fram.

Ramen består av 100% kolfiber och gör racket både slitstarkt och vridstyvt. Slagytan är uppbyggd av ett skonsamt glasfiber och kärnan är Bullpadels mjuka SoftEva. Vågen visar på 360-370 gram, vilket är standard.

Offensiven

Bullpadel K2 Power är i första hand ett offensivt padelracket och kan tack vare sin diamantform och höga balans generera en snabb fart i svingen och ge en bollträff med kraft och tyngd bakom.

Även vid bollträffar som är lite sämre så hjälper racket till att generera viss fart, vilket är perfekt för den oerfarne padelspelaren.

Bullpadel K2 Power 2022 review, omdöme, åsikt. Slagytan på det offensiva och förlåtande racket K2.

Defensiven

I den bakre delen av banan så är Bullpadel K2 Power relativt lättspelat för att vara ett diamantracket. Den mjuka kärnan och slagytan ger lättillgänglig fart i lobbar och vid trängda lägen nära väggar och golv.

Diamantformen och den höga balansen gör dock att sweet spoten (den optimala träffytan) blir lite mindre och det ställer lite krav på dig och din teknik. Därför är det här en bra startmodell för den som tidigare spelat någon racketsport.

Andra egenskaper

STREinforce – En teknologi som består av två kanaler vid sidan av ramen, dessa ger det en ökad vridstyvhet och stabilitet i slagen.

Medföljande ramskydd – Till K2 Power följer det med ett transparent ramskydd, som hjälper till och skyddar mot stötar och repor, vilket ökar hållbarheten och förlänger livslängden.

För vem passar Bullpadel K2 Power 2022?

Den här modellen passar för ambitiösa nybörjare och motionärer, som vill ha ett offensivt och lättspelat padelracket. Det är ett utmärkt val för dig som söker ditt första diamantracket att lära sig formen med.

Hitta bästa pris Bullpadel K2 Power 2022 hos:

Bullpadel Indiga Power 2022 Recension

Bullpadel Indiga Power 2022 test, review, recension. Detta är en offensiv modell för nybörjare. Prisvärd och enkel i uppbyggnaden.
Bullpadel Indiga Power 2022 review, recension, omdöme. Detta racket är till för nybörjaren gillar att spela offensivt och avgöra bollarna.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Indiga Power 2022 för padelracket?

Indiga-serien är en helt ny racketserie från Bullpadel som riktar sig till nyare spelare inom padel. Som namnet avslöjar är detta kraftmodellen i serien och det är en snäppet enklare racket än ovan modell K2 Power.

Indiga Power har en diamantform och en hög balans, vilket innebär att tyngpunkten sitter närmare toppen på racket. Sweet spoten är ganska liten och återfinns en bit ovanför mitten.

Rackets konstruktion består av en slittålig kolfiberram och slagytan är uppbyggd av glasfiber. Innanför skalet hittar vi Bullpadels mjuka kärna SoftEva och vågen visar på 360-370 gram.

Offensiven

Indiga Power är i första hand ett offensivt padelracket med fokus på fart i bollen. Tack vare den höga balansen och diamantformen kan man få upp en snabb sving med tyngd och kraft bakom slaget.

Då det är ett padelracket som riktar sig till nyare spelare så har det en mjuk och förlåtande uppbyggnad, vilket innebär att det går att slå sämre träffar men ändå få god fart.

Bullpadel Indiga Power 2022 test, review, omdöme. Trevligt fartracket för nyare spelare.

Defensiven

Från bakre delen av banan har man stor nytta av racket trampolineffekt och bollen får fin skjuts i slagen. För att vara ett diamantformat racket så är det relativt lättspelat.

Det ska dock sägas att det är bra om man har någon erfarenhet av racketsport sedan tidigare, eftersom den optimala träffytan på Indiga Power är ganska liten.

Andra egenskaper

Ingenting extra utöver det som redan nämnts.

För vem passar Bullpadel Indiga Power 2022?

Det passar nyare spelare som vill ha ett lättspelat och offensivt padelracket. Det är framförallt ett utmärkt för spelaren som har erfarenhet från racketsport sedan tidigare.

Hitta bästa pris för Bullpadel Indiga Power 2022 hos:

Bullpadel Indiga CTR 2022 Recension

Bullpadel Indiga CTR 2022 test, review, recension. Ett trevligt padelracket för nybörjare som vill lära sig spela med kontroll.
Bullpadel Indiga CTR 2022 test, recension, review. Ett snyggt och lättspelat racket för nybörjare att lära sig padel.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Indiga CTR för padelracket?

Det är kontrollversionen av Indiga Power och kallas även Indiga Control eller Indiga CTRL hos olika återförsäljare. Det är en modell som riktar sig till nybörjare och är ett utmärkt första padelracket.

Indiga CTR är rundformat och har en låg balans, vilket innebär att tyngdpunkten är nära handtaget och racket blir lättare att manövrera. Sweet spoten är stor och centrerad på rackethuvudet.

Ramen består av slittåligt kolfiber och den släta slagytan är gjord av skonsamt glasfiber. Inuti racket hittar vi den mjuka kärnan SoftEva och vågen visar på 360-370 gram.

Offensiven

Styrkan hos Indiga CTR i det offensiva är kontrollen och placeringen av bollarna. Det är ett padelracket som är byggt för att ge bra en förutsättning att lära sig få bollen över nät kontinuerligt.

Bullpadel Indiga CTR Control 2022 test., recension, omdöme. Ett lättspelat och skonsamt padelracket för nybörjare inom padel.

Defensiven

I den defensiva delen av banan så så är Indiga CTR ett hjälpsamt och förlåtande padelracket, som hjälper dig att få iväg bollen även när bollen har slagits ner djupt i hörnet eller mot bakglas.

Rackets mjukare uppbyggnad gör att det erbjuder skön komfort och lättillgänglig fart i slagen, så att även sämre bollträffar går iväg.

Andra egenskaper

Racket har inga extra teknologier utöver det som redan är nämnt.

För vem passar Bullpadel Indiga CTR 2022?

Denna modellen passar för nybörjare som söker ett bra och prisvärt första padelracket. Den mjuka och förlåtande uppbyggnaden gör att man lär sig hålla bollen i spel på ett bra sätt.

Hitta bästa pris Bullpadel Indiga CTR 2022 hos:

Bullpadel Indiga W 2022 Recension

Bullpadel Indiga W 2022 test, betyg, omdöme. Ett padelracket med låg vikt som passar dam framförallt.
Bullpadel Indiga W 2022 omdöme, betyg, åsikt. Ett lättspelat racket med låg vikt och snyggt utseende.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Indiga W för padelracket?

Indiga W är en lättare version av Indiga CTR med sina 350-360 gram. Det gör den enklare att förflytta och hantera, på bekostnad av tyngden bakom slagen.

Utöver vikten och designen så är de två modellerna identiska, vilket innebär att detta även är ett rundformat padelracket med låg balans. Sweet spoten är stor och är centrerad på slagytan.

Racket har en slitstark ram av kolfiber och en yta som består av skonsamt glasfiber. Innanför skalet återfinns Bullpadels mjuka kärna SoftEva.

Offensiven

I de offensiva slagen så har Indiga W en god kontroll och fin precision i slagen och man erbjuds bra möjligheter till slå svåråtkomliga bollar för motståndarna.

Vid nätspelet gör den lätta vikten och låga balansen att manövreringen av racket är smidig och snabb, vilket resulterar i att det är lättare att komma rätt i bollträffen.

Det ska dock sägas att om man vill spela med fart och kraft är detta inte en modell att satsa på.

Bullpadel Indiga W 2022 test, recension och betyg. Ett lättspelat padelracket med låg vikt som passar damer och herrar med problem med padelarmbåge.

Defensiven

Bak i planen så är Indiga W ett defensivt stabilt padelracket som med sina förlåtande och skonsamma egenskaper är enkelt att spela med.

De mjuka materialen i racket skapar en trampolineffekt så ger fart i bollen även vid mindre bra bollträffar, optimalt för någon som är ny till padel.

Andra egenskaper

Racket har inga extra teknologier utöver det som redan är nämnt.

För vem passar Bullpadel Indiga W 2022?

Indiga W passar för nybörjare som vill ha ett första eget padelracket med god kontroll. Det är ett bra val vid känningar i armbågen tack vare den låga vikten och låga balansen.

Hitta bästa pris för Bullpadel Indiga W 2022 hos:

Bullpadel Hack JR 2022 Recension

Bullpadel Hack JR junior 2022 recension, test, review. Detta är ett snyggt och offensivt padelracket för barn och juniorer. Det är tillverkat så att det är smalare och lättare än vuxenmodeller.
Bullpadel Hack JR junior 2022 test, recension, review. Denna offensiva modell passar barn och juniorer som gillar att spela aggressivt och avgöra bollarna.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Hack JR för padelracket?

Hack JR är ett fartfyllt och snyggt padelracket för juniorer och är en replica av storstjärnan Paquito Navarros racket. Det benämns som både Hack JR och Hack Junior hos olika återförsäljare.

För att gör det enklare att hantera för juniorer så är tjockleken 35 mm i stället för vuxenstandarden 38 mm. Dessutom är racket lättare och väger 335-345 gram jämfört med standard som brukar vara runt 365-375 gram.

Tittar vi på utformningen så har racket en diamantform med en medelbalans, vilket innebära att tyngdpunkten är i mitten av racket. Vidare består ramen av påkostat kolfiber och slagytan är uppbyggt med skonsamt glasfiber. Inuti racket finns den mjuka Evalastic-kärnan.

Offensiven

Bullpadel Hack JR är ett av de mer fartfyllda juniormodellerna med sin diamantform. Det ger möjlighet till härliga overheadslag med bra kraft bakom slagen.

Det finns även en bra kontroll och känsla i slagen tack vare medelbalansen och de mjuka materialen i racket. Skulle bollträffen bli fel är det relativt förlåtande.

Bullpadel Hack JR junior 2022 test, review, omdöme. Bild som visar den släta slagytan på Hack Junior.

Defensiven

Bullpadel Hack JR är trots sin diamantform ett hyfsat hjälpsamt padelracket i defensiven. Bollen får fin fart även vid lösare träffar när man är i trånga lägen. Samtidigt sam den låga vikten och smalare tjockleken gör det lätt att manövrera och hantera.

Andra egenskaper

Inga andra teknologier utöver det som redan nämnts.

För vem passar Bullpadel Hack JR 2022?

Det passar främst för junioren som gärna spelar lite mer offensivt och tycker om att avgöra bollarna. Vi rekommenderar det här racket för ungdomen som testat på padel ett tag innan.

Hitta bästa pris Bullpadel Hack JR 2022 hos:

Bullpadel Vertex Junior 2022 Recension

Bullpadel Vertex Junior 2022 test, recension, review. Detta populära juniorracket passar de lite mer offensiva juniorerna som gillar att avgöra bollarna.
Bullpadel Vertex Junior Girl 2022 - Den lila versionen av det populära juniorracket från Bullpadel. Offensivt och rolligt att spela med.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Bullpadel Vertex Junior för padelracket?

Racket kommer i två versioner, den rödsvarta ovan som benämns som “Vertex Junior Boy” och den blålila som kallas “Vertex Junior Girl”. De två varianterna är identiska i allt förutom designen, så det är en ren smaksak vad junioren föredrar för färg.

Tittar vi på uppbyggnaden av racket så är det på många sätt väldigt lik Hack JR. Denna modellen har även en diamantform med en medelbalans. Ramens tjocklek är lite smalare med sina 35 mm och vikten är på låga 335-345 gram. Det resulterar i ett mer lätthanterat racket för junioren.

Vidare består ramen av slitstarkt kolfiber och slagytan av skonsamt glasfiber. Inuti racket finns Bullpadels mjukare kärna Evalastic.

Offensiven

Likt Hack JR så är även Vertex JR en fartfylld modell som är framtagen för att vara rolig att spela med i det offensiva. Med racket får junioren möjlighet att lära sig slå riktigt fina overheadslag.

Tack vare medelbalansen och rackets mjuka material så får man även en bra känsla och kontroll i slagen och Vertex JR agerar förlåtande vid sämre bollträffar.

Bullpadel Vertex Junior 2022 test, review och recension. Ett roligt och lättspelad modell för juniorer.

Defensiven

Vertex Junior är ett relativt hjälpsamt padelracket i defensiven och även om sweet spoten är lite mindre så får bollen bra skjuts av trampolineffekten i racket. Det är en fördel när man är trängd och inte riktigt har tekniken att få till ett perfekt slag.

Andra egenskaper

Racket har inga andra teknologier utöver det som nämnts.

För vem passar Bullpadel Vertex JR 2022?

Det passar för junioren som gärna spelar lite mer offensivt men samtidigt vill ha kvar en del känsla och kontroll i slagen. Vi rekommenderar det för junioren som testat på och spelat padel lite tidigare, då det trots allt är en diamantform på racket, som i regel är lite mer svårspelad än rund och droppform.

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex JR 2022 Girl:

Hitta bästa pris för Bullpadel Vertex JR 2022 Boy:

Om Bullpadel

Bullpadel grundades 1995 av ett gäng argentiska och spanska proffs. Idag har Bullpadel blivit ett av de mest populära märkena inom padel och är en marknadsledare i Sverige. Produkterna kännetecknas av hög kvalité och används av alla typer av spelare. På världstouren så spelar bland annat stjärnor som Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Juan Tello, Delfi Brea och Fede Chingotto med deras padelrackets.

Aktuell Rea på Bullpadel Padelrack

12% rabatt på Bullpadel

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller