Bullpadel padelracketar 2024

Recension, Jämförelse & Guide av årets modeller

Aktuella Erbjudanden på Bullpadel Padelrack

15% rabatt på padelracketar

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller

Innehåll

Introduktion till Bullpadel 2024

Den spanska padeljätten Bullpadel är ett av de mest populära märkena på marknaden i både Sverige, Spanien och övriga delar av världen. 

En stor anledning till det är att deras modeller generellt är både välgjorda, har bra egenskaper och brukar ha trevliga designer. 

2024 års kollektion innehåller många olika modeller med bland annat helt nya Neuron, som Fede Chingotto kommer att spela med. Oavsett vilken typ av spelare så finns det stor chans att du hittar en passande modell hos Bullpadel. 

Låt oss ta och dyka ner i våra recensioner!

Bullpadel Vertex 04 2024 Recension

Bullpadel Vertex 04 2024 recension, guide, jämförelse. Detta är en offensiv toppmodell med riktigt mycket fart i slagen. Passar perfekt för aggressiva spelare.
Bullpadel Vertex 04 2024 test, betyg, omdöme. Denna offensiva modell används av Juan Tello på världtouren och passar erfarna spelare som älskar att spela med fart.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 2024 hos:

Vad är Bullpadel Vertex 04 2024 för padelracket?

Detta är en av Bullpadels toppmodeller och de tidigare upplagorna av det här racket har varit ett populärt val hos spelare som söker ett offensivt och bra padelracket. Det är även modellen som toppspelaren Juan Tello kommer att spela under sin säsong 2024.

Årets version har inte bara fått en ny och fräsch design, det finns även en större nyhet för 2024, som är ett system kallat Curvaktiv. Det är en inre vrängd struktur i racket, som ger mer vridstyvhet och stabilitet i slagen. 

Man har även förbättrat teknologin Air Reach Channel och kallar den Air Power nu. Vad är då detta? Jo det är hål i sidan av racket som hjälper till att öka luftflödet och gör racket smidigare i luften.

Formmässigt känner vi igen Vertex 04, det är fortfarande ett diamantformat padelracket med en hög balans och en sweet spot som återfinns nära toppen. Ramen är byggd av kolfiber och i slagytan har man använt ett styvt 12K kolfiber. 

Ovanpå ytan finns teknologi Topspin, som är en sandpappersstruktur för extra bett i skurna slag.

Vertex 04 klockar in på en vikt mellan 365-375 gram och inuti racket finns Bullpadels MultiEva-kärna. Den består av en blandning av olika material, med ett yttre hårdare material för mer kraft till snabba bollar, och ett inre mjukare material för mer kontroll och känsla i lösare träffar.

Offensiven

Vertex 04 är ett riktigt bra padelracket i det offensiva spelet och med den här modellen kan du sätta en ordentlig press på motståndarna med snabba bollträffar. Racket håller sig stabilt i luften vid overheadslag och det går lätt att slå hårt skurna bandejas och viboras tack vare sandpappersytan.

Värt att notera dock är att rackets diamantform och lilla sweet spot gör att man måste vara noggrann och träffa rätt för att få svar från racket.

Vid spelet framme vid nätet är Vertex 04 ett padelracket som kan vara lite svårmanövrerat på grund av sin balans och vikt, om man inte är van. Det kan å andra sidan dämpa motståndarnas slag effektivt och det går att smälla på tillbaka med hög fart i volleyslagen.

Slagytan på padelracket Bullpadel Vertex 04 2024, som har en struktur som kan liknas vid sandpapper.

Defensiven

När det är dags att försvara bak i banan så är Vertex 04 inte det mest hjälpsamma racket. Formen, balansen och de hårdare materialvalen ställer krav på din teknik och det är viktigt att man kommer rätt i varje bollträff.

Bland fördelarna som Vertex 04 ger så får man bland annat riktigt fina grundslag, där racket agerar stabilt och distinkt i bollträffen. Det ges även full kontroll över farten och placeringar i lobbar och känsliga bollar.

Andra egenskaper

Vibradrive – Ett vibrationsdämpande system som gör slagen mer bekväma tack vare silikonmaterial vid handtaget.

Protector Custom Weight och Grip Custom Weight  Vikter som du kan justera rackets vikt och balans med.

Hesacore förmonterad – Den populära och påkostade grepplindan Hesacore är förmonterad. Den ger behagligare bollträffar och motverkar padelarmbåge.

Vad är skillnaden mellan Vertex 04 och Hack 03?

På papperet är dessa två modeller lika, men det finns ett par skillnader. Till att börja med så har Hack materialet TriCarbon i träffytan, vilket är snäppet styvare än Vertex Xtend 12K kolfiberyta.

Vidare har Vertex har en sandpappersstruktur, medan Hack en 3D-struktur. En tredje skillnad är att rackethjärtat ovanför handtaget är lite olika. Dock har inte Bullpadel gått ut med någon skillnad mellan dessa och det märks inte heller i spelegenskaperna tycker vi.

För vem passar Bullpadel Vertex 04 2023?

Är du ute efter en offensiv modell med mycket fart, samtidigt som du vill ha en del känsla i slagen, så är detta den perfekta modellen. Vi rekommenderar att du spelat padel ett tag och är tekniskt duktiga för att nyttja racket till max och du bör vara minst medelnivå och upp mot tävlingsnivå.

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 2024 hos:

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 2024 hos:

Bullpadel Vertex 04 Hybrid 2024 Recension

Bullpadel Vertex 04 Hybrid 2024 test, recension, betyg. Detta är en ny modell som bygger på den tidigare Vertex CTR. Numera är racket hybridformat och riktar sig till många typer av spelare.
Bullpadel Vertex 04 Hybrid 2024 recension, test, review. Denna påkostade modell erbjuder båda fart och kontroll i spelet. Den ersätter den tidigare modellen Vertex 03 CTR, som varit populär.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 Hybrid 2024 hos:

Vad är Bullpadel Vertex 04 Hybrid 2024 för padelracket?

Det här är en vidareutveckling av Vertex CTR, som alltså inte finns i Bullpadels kollektion i år. Vad har man gjort då? Jo formen har justerats och blivit mer åt det droppformade hållet, vilket gör racket mer mångsidigt och passande för fler spelare nu.

Förutom den förändringen så är racket även utrustat med Bullpadels nya Curvaktiv-system, som ger ett vridstyvt racket och stabilare slag rakt igenom. Dessutom har man förbättrat luftflödessystemet Air React Channel och kallar det numera Air Power

Precis som Vertex CTR hade så har även Vertex Hybrid en låg och smidig balans och väger 365-375 gram. Ramen är uppbyggd av ett slittåligt kolfibermaterial och träffytan består av ett 12K kolfiber. Ovanpå ytan hittar vi Bullpadels Topspin-teknologi, som är en sandpappersyta för extra bett i slagen.

Inuti racket hittar vi Bullpadles MultiEva-kärna, som består av material med olika hårdhet, vilket ger mer kontroll i lösare lag och en ökad kraft i hårdare slag.

Vad är skillnaden mellan Vertex 04 Hybrid och Hack 04 Hybrid?

Hack har en något stummare slagyta och den har en 3D-struktur, medan Vertex har en sandpappersyta. Hjärtat ovanför handtaget är även olika mellan modellerna, men det finns ingen information från Bullpadel hur detta skulle påverka spelet och det är inget man märker av heller.

Offensiven

Vertex 04 Hybrid ger fina möjligheter att spela varierat i det offensiva spelet. Med sin allroundform får man både en utmärkt kontroll med möjlighet att slå fina placeringsslag och bra fart i slagen.

Rackets relativt styva uppbyggnad gör att det kan hålla sig vridstarkt och stabilt i bollträffen, vilket resulterar i en härlig kraft i de hårda overheadslagen. Och när det är dags att skära bollarna djupt så hjälper sandpappersytan till att få grepp. 

Vid nätspelet och i volleys är det smidigt att förflytta tack vare den lägre tyngdpunkten, vilket gör att man snabbare kan komma rätt till bollen.

Träffytan på Bullpadel Vertex 04 Hybrid 2024, här ser man sandpappersstrukturen som hjälper till att generera mycket skruv på bollarna.

Defensiven

Vertex 04 Hybrids mångsidiga egenskaper gör det till en stark kompanjon i det defensiva spelet, det är inte bäst på något men stabilt i alla typer av slag. 

Med den lägre balansen är det lite lättare att hantera när man är i pressade lägen, däremot gör de styvare materialvalen i racket att man behöver arbeta igenom slagen och vid sämre bollträffar är det lätt att bli straffad. 

Andra egenskaper

Vibradrive – Vid handtaget sitter ett silikonmaterial som agerar vibrationsdämpande och ger mer skonsamma slag.

Protector Custom Weight och Grip Custom Weight  Vikter på ramen och i botten av handtaget som man kan justera balansen och totalvikten i racket med.

Hesacore förmonterad – Den ergonomiska och populära grepplindan Hesacore är förmonterad på Bullpadels toppmodeller, bland annat denna.

Air Power – Håligheter i sidan av racket som hjälper till att öka luftflödet och ger mer stabilitet i luften.

För vem passar Bullpadel Vertex 04 Hybrid 2024?

Det här är en padelracket för dig som vill spela med en lättmanövrerad och mångsidig modell. Du varierar gärna ditt spel och spelar med många olika typer av slag. Nivåmässigt rekommenderar vi det för både duktiga motionärer, medelspelare och avancerade spelare.

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 Hybrid 2024 hos:

Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024 Recension

Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024 test, recension, betyg. Det är ett lättspelat diamantracket med god komfort och rikligt med fart. Perfekt för spelare som söker ett första diamant padelracket.
Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024 betyg, recension, test. Det är en offensiv modell som samtidigt bibehåller en del känsla.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024 hos:

Vad är Bullpadel Vertex 04 Comfort för padelracket?

Här har vi en lite mer skonsam och lättspelad version av Vertex 04. Det är även padelracket som Martín Di Nenno kommer att spela med under 2024, en av världens bästa padelspelare. 

Årets version av Vertex 04 Comfort är utrustat med Bullpadels nya Curvaktiv-system, vilket ger ett mer vridstarkt racket och stabilitet i slagen. Det har även fått det förbättrade systemet för luftflöde genom racket, Air Power. Detta förbättrar aerodynamiken i luften och gör racket snabbare och smidigare. 

I övrigt är det sig likt sedan tidigare upplagor, vilket innebär att det kommer med en offensiv diamantform och en mindre sweet spot närmare toppen. Tyngdpunkten i racket är hög och vikten hamnar på mellan 360 och 370 gram beroende på exemplar. 

Vertex 04 Comforts konstruktion består av kolfiber i ramen och Fibrix i träffytan. Det sistnämnda är en mix av styvt kolfiber och mjukt glasfiber, som ger fin komfort och bra respons i bollträffarna. Ovanpå ytan finns en ruggad struktur som kan liknas vid sandpapper. 

Inuti racket hittar vi Bullpadels MultiEva-kärna, som består av både hårt och mjukt material. Detta ger en mer mångsidig karaktär, där ett hårdare material svarar upp i kraftfulla slag och ett mjukare material gör en ökad känsla och kontroll i lösare slag. 

Vad är skillnaden mellan Vertex 04 Comfort och vanliga Vertex 04?

  • Comfort är snäppet lättare med sina 360-370 gram jämfört med Vertex 365-375 gram.
  • Comforts slagyta är gjord av Fibrix, som är en mix av kolfiber och glasfiber. Vertex 03 har 12K kolfiber i sin yta.
  • Det finns inte en förmonterad Hesacore-grepplinda på Comfort.
  • På Vertex 04 finns antivibrationssystemet Vibradrive, detta saknar Comfort-modellen.

Offensiven

Om vi tar och kikar på Vertex 04 Comforts offensiva kvalitéer så är det ett racket att lita på där tack vare sin diamantform och topptunga balans. Det går att arbeta upp höga svinghastigheter, som resulterar i kraft bakom bollträffarna.

Men det ges även en fin känsla i slagen och en god komfort med Fibrix-materialen och den mångsidiga MultiEva-kärnan. Skulle bollträffen bli lite sämre finns det viss felmarginal och bollen dör inte helt.

Är du spelare som gillar att skära bollen i slagen så kommer du tycka om den här modellen då sandpappersytan gör det möjligt att slå jobbiga bollar för motståndarna, som de kommer att få kämpa med. 

Ytan på padelracket Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024. Det finns en struktur som liknar sandpapper, vilket hjälper till att ge mer skruv i slagen.

Defensiven

Vertex 04 Comfort har inte sina stora styrkor i defensiven. Rackets form och topptunga balans gör att det kan kännas lite svårmanövrerat och det ställer en krav på dig och din teknik att hamna rätt i varje bollträff. 

De lite mjukare materialvalen ger dock en fin känsla i både lobbar och droppbollar nära nätet. Och det ruggade ytan gör det möjligt att slå härliga stoppbollar när tillfälle ges. 

Andra egenskaper

Protector Custom Weight och Grip Custom Weight – Nytt för 2024 hos den här modellen. Det går numera att sätta vikter på ramen och i botten av handtaget för att kunna justera balans och vikt efter eget önskemål.

För vem passar Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024?

Är du ute efter ett relativt lättspelat diamantracket med en fin känsla och bra med fart i slagen så är detta modellen för dig. Vi rekommenderar det för motionärer och medelspelare och avancerade spelare som vill ha en skonsam modell. 

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024 hos:

Bullpadel Vertex 04 W 2024 Recension

Bullpadel Vertex 04 Women 2024 test, recension, betyg. Detta är ett lätt diamantracket som framförallt passar damer. Det erbjuder mycket fart och en skonsam bollträff.
Bullpadel Vertex 04 Women 2024 recension, test och betyg. Denna lätta diamantmodell erbjuder hög fart och en härlig spin på bollarna tack vare ytan av sandpapper.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 W 2024 hos:

Vad är Bullpadel Vertex 04 W 2024 för padelracket?

Det är ett offensivt padelracket som primärt riktar sig till damspelare, men som givetvis även passar herrar som söker ett lättare racket. Det här är även modellen som toppspelaren Delfi Brea spelar med under säsongen 2024.

Detta års version av Vertex 04 W har försetts med Bullpadels nya Curvaktiv-system, som stärker upp racket och gör det mer vridstarkt och stabilt i bollträffen. Det har även fått systemet Air Power, som är hål på sidan av racket, vilket ökar luftflödet och förbättrar aerodynamiken.

Formen är precis som tidigare diamant och den lilla sweet spoten finns närmare toppen på racket. Vikten klockar in på låga 345-360 gram och tyngdpunkten är långt fram.

Ramen består av ett slitstarkt kolfiber och i slagytan har man använt Fibrix, som är en mix mellan ett mjukt glasfibermaterial och styvare kolfiber. Vilket ger god komfort och distinkta bollträffar. Ovanpå ytan finns TopSpin-teknologin, som är en ruggad struktur liknande sandpapper, för extra bett i slagen.

Innanför skalet återfinns den mångsidiga MultiEva-kärnan, som består av material med olika hårdhet, ett yttre material av styvare karaktär och ett inre med mjukare egenskaper.

Vad skiljer mellan Vertex 04 W och Vertex 04 Comfort?

Den stora skillnaden är vikten. Vertex 04 W väger lite mindre med sina 345-360 gram, jämfört med Vertex 04 Comforts 360-370 gram.

Offensiven

Vertex 04 W är ett starkt padelracket i offensiven och lämpar sig riktigt bra för spelare som gillar att spela med fart och avgöra bollar.

Tack vare den höga balansen kan man arbeta upp snabba svinghastigheter i slagen, samtidigt som racket agerar mycket stabilt i luften. Det ger en bra kraftsamling till bollträffen. Med de lite mjukare materialvalen i racket får man även en fin komfort i varje slag.

Den ruggade sandpappersytan gör också att racket greppar tag om bollen och det går skära svårlästa bollar djupt ner i banan för att skapa press.

Träffytan på padelracket Bullpadel Vertex 04 Women 2024, den är av kolfiber och glasfiber, vilket ger distinkta träffar med god komfort.

Defensiven

Eftersom Vertex 03 W är ett padelracket med diamantform och en hög balans så är det inte det allra enklaste racket att ha att göra med i det defensiva. Men med den lite lägre vikten känns det hyfsat lätt i handen och smidigt att förflytta.

De lite mjukare materialen i racket gör att man får viss hjälp med farten i slagen, vilket är fördelaktigt när man är pressad djupt ner i banan och det är tajta att svinga.

Andra egenskaper

Protector Custom Weight och Grip Custom Weight – En nyhet för 2024 hos den här modellen är att numera går att sätta vikter på ramen och i botten av handtaget, som kan förändra balansen och vikten.

För vem passar Bullpadel Vertex 04 W 2024?

Detta är en perfekt modell för dig som söker en komfortabelt och lättspelat diamantracket, med smidig vikt och utmärkt fart i slagen.

Vi rekommenderar den här modellen för duktiga motionärer, medelspelare och avancerade spelare. Det är ett bra val för dig som vill gå över till diamantformen. 

Hitta bäst pris på Bullpadel Vertex 04 W 2024 hos:

Bullpadel Hack 03 2024 Recension

Bullpadel Hack 03 2024 recension, test, omdöme. Detta är en kraftfull modell som erbjuder massor av fart. Dock lite svårspelad.
Bullpadel Hack 03 2024 recension, review, betyg. Denna fartfyllda diamantmodell passar offensiva spelare som gillar att avgöra bollarna.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Hack 03 2024 hos:

Vad är Bullpadel Hack 03 2024 för padelracket?

Det är Bullpadels mest kraftfulla racket i sin kollektion och passar verkligen för den offensiva spelaren. Det är även padelracket som stjärnan Paquito Navarro spelar med under 2024 års säsong.

Årets upplaga av racket kommer med en snygg design, där ena sidan är orange och den andra svart. En nyhet till 2024 är att Hack numera har fått en 3D-struktur, som hjälper till att greppa tag i bollarna.

I övrigt känner vi igen racket med sin offensiva diamantform, lilla sweet spot nära toppen och höga tyngdpunkt på balansen. Ramen är uppbyggd av vridstarkt kolfiber och till slagytan har man använt kolfibermaterialet TriCarbon, vilket kan klassas som snäppet styvare än Vertex 04’s 12K kolfiberyta.

Likt övriga toppmodeller från Bullpadel så finns MultiEva-kärnan även i Hack, vilket består av material med olika hårdhet. Det yttre styva lagret svarar upp med kraft i hårda slag, medan den mjukare inre lagret ger en ökad känsla i lösare slag.

Hack 03 klockar in på en vikt mellan 365-375 gram och man kan även justera den och balansen i racket med hjälp av Protector Custom Weight, som fästs på toppen, eller byta ut bottenpluggen mot Grip Custom Weight.

Offensiven

Hack 03 glänser stort i det offensiva spelet tack vare möjligheten att slå kraftfulla slag med en skarp precision, som kan sätta vilket motstånd som helst under tuff press.

Tack vare den höga balansen i kan man få snabba hastigheter i svingen, som ger en tyngd bakom bollträffen, där sedan de vridstarka material hjälper till att skjutsa iväg bollen. 

Vid spelet nära nät kan rackets utformning med framtunga balans göra att det känns lite svårhanterat, framförallt om man inte är van. Å andra sidan kan man dämpa bollarna effektivt och sätta härliga stoppbollar eller smälla på tillbaka. 

Slagytan på padelracket Bullpadel Hack 03 2024, en styv yta av kolfiber som är hållbar och erbjuder explosiva träffar.

Defensiven

I det defensiva spelet bak i banan så är Bullpadel Hack 03 inte det allra mest enklaste padelracket att hantera. Kombinationen av diamantformen, lilla sweet spoten och höga balansen ställer krav på dig och din teknik, framförallt i trängda situationer där bollen ska hämtas djupt. 

Man får å andra sidan tillgång till distinkta och stabila grundslag, som har en utmärkt precision vid rena bollträffar. Trampolineffekten är liten och det gör att man har full kontroll över placeringen och längden på lobbarna.

Andra egenskaper

Air React Channel – Det finns luftkanaler från ramen ner mot rackethjärtat, som minskar luftmotståndet och ger ett snabbare och stabilare padelracket.

Vibradrive – Detta är Bullpadels antivibrationssystem, som med hjälp av silikonmaterial i handtaget gör slagen mer bekväma och skonsamma.

Metalshield – Runtom ramen finns ett påkostat metallskydd av lättviktsaluminium, som ökar hållbarheten och skyddar mot stötar och repor. 

Hesacore förmonterad – Likt övriga toppmodeller från Bullpadel så kommer Hack 03 med den ergonomiska grepplindan Hesacore.

För vem passar Bullpadel Hack 03 2024?

Det är en utmärkt modell för dig som gillar att spela offensivt och aggressivt och gärna avgör bollarna. Vi rekommenderar Hack 03 främst för erfarna spelare på medelnivå och upp till tävlingsnivå

Hitta bäst pris på Bullpadel Hack 03 2024 hos:

Bullpadel Hack 03 Hybrid 2024 Recension

Bullpadel Hack 03 Hybrid 2024 recension, test, omdöme. Den här bygger på den tidigare modellen Hack 03 CTR. Racket är välbyggt och ger massor av fart och kontroll.
Bullpadel Hack 03 Hybrid 2024 betyg, test, omdöme. Ett påkostat padelracket som är starkt över hela banan.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Hack 03 Hybrid 2024 hos:

Vad är Bullpadel Hack 03 Hybrid 2024 för padelracket?

Det här är en vidareutveckling av tidigare modellen Hack 03 CTR och numera ska den ha en hybrid form enligt Bullpadel. Vi anser dock att formen är likadan som tidigare, alltså mer rundformad. Det kan man även jämföra mot Vertex 04 Hybrid, där de verkligen ha bytt till en hybridform.

Men vi får kalla det någon form av mix mellan rund och hybridformad, med en låg tyngdpunkt i racket och en vikt på 365-375 gram. En nyhet vi är säkra på i alla fall är den nya strukturen på ytan som är en typ av 3D-mönster och hjälper till att greppa bollen i skurna slag.

Kikar vi vidare på konstruktionen hittar vi påkostad ram av kolfiber och en slagyta av TriCarbon, som är snäppet styvare än Vertex 04’s 12K kolfiberyta. Inuti racket finns Bullpadels MultiEva-kärna, som består av material med olika hårdhet, för kraft i hårda slag och känsla i de lösare slagen.

Hos Hack 03 Hybrid finns även möjligheten att justera vikten och balansen med hjälp av metallplattorna Protector Custom Weight och bottenpluggen Grip Custom Weight.

Offensiven

Hack 03 Hybrids främsta egenskaper i det offensiva spelet är placeringsmöjligheterna. Man får en fin precision i slagen och kan enkelt skära dem djupt ner i hörnet. Dessutom hjälper de hårdare materialen i racket till att svara upp med bra fart i hårda smashar

När du befinner dig nära nätet och ska spela volleys och ta emot grundslag så är Hack 03 Hybrid en stark partner, som hjälper dig att dämpa bollarna effektivt, samtidigt som du kan smälla på tillbaka. 

Den låga balansen i racket gör också att det känns smidigt att manövrera runt och går fort att komma rätt till slagen.

Bullpadel Hack 03 Hybrid 2024 träffyta. Här ser man en 3D-struktur som hjälper till att sätta skruv på bollarna.

Defensiven

Det här är ett defensivt stark padelracket som tack vare formen och den smidigt låga balansen kan hjälpa dig att stå emot press på ett utmärkt sätt.

Däremot behöver man kunna generera mycket av farten själv, då racket är ganska styvt. Det finns helt enkelt inte så mycket gratisfart att få. 

Har du den rätta tekniken så får man full kontroll på fart och längd i slag som lobbar och i de låga grundslagen kan man trycka på för att utmana motståndarna vi nätet. 

Andra egenskaper

Metalshield – Hack 03 Hybrid kommer med ett påkostat ramskydd runtom racket som är gjort av lättviktsaluminium. Det ökar hållbarheten och skyddar mot stötar och repor.

Hesacore förmonterad – Den omtyckta och ergonomiska grepplindan Hesacore sitter på racket. 

Vibradrive – Racket är utrustat med Bullpadels antvibrationsteknik, som består av silikonmaterial utmed handtaget. Det minskar risken för padelarmbåge

Air React Channel – Ett luftkanalssystem som går från ramen ner i hjärtat och hjälper till att stabilisera racket och ge mer fart i svingen.

För vem passar Bullpadel Hack 03 CTR 2024?

Det passar dig som söker en mångsidig modell med lite mer inriktning mot kontroll. Vi rekommenderar det för både duktiga motionärer och medelspelare samt avancerade tävlingsspelare.

Hitta bäst pris på Bullpadel Hack 03 Hybrid 2024 hos:

Bullpadel Hack 03 Comfort 2024 Recension

Bullpadel Hack 03 Comfort recension, test, betyg. Ett snyggt padelracket som är starkt i offensiven och ger mycket fart. Dessutom finns det god komfort. Används av Martin Di Nenno på världstouren.
Bullpadel Hack 03 Comfort 2024 test, review, recension. Här har vi en offensiv modell som samtidigt har en fin känsla och god komfort.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Hack 03 Comfort 2024 hos:

Vad är Bullpadel Hack 03 Comfort 2024 för padelracket?

Detta är en mer lättspelad version av Paquito Navarros Hack 03-racket och vi tycker den här modellen kommer med en läcker färgsättning

Mycket är sig likt med den här modellen från förra året, vilket innebär att den har en diamantform med en sweet spot som är liten och sitter en bit ovanför mittpunkten på slagytan. Vikten klockar in på mellan 360 och 370 gram och balansen är topptung.

Till ramen har man använt ett vridstarkt kolfibermaterial och träffytan består av Fibrix, som är korsning mellan styv kolfiber och mjukt glasfiber. Ovanpå ytan hittar vi 2024 års nyhet hos Hack 03 Comfort, nämligen en 3D-struktur, som hjälper till att sätta spin på bollen. 

Kärnan i racket är Bullpadels mångsidiga MultiEva-kärna, som består av material med olika typer av densitet, vilket ger kraft till hårdare slag samtidigt som man får en hel del känsla i lösare bollträffar. 

Vad skiljer mellan Hack 03 Comfort och Vertex 04 Comfort?

  • På Vertex 04 Comfort kan man sätta på extra vikter för att justera balans och vikt, det är inte möjligt på Hack 03 Comfort.
  • På Hack 03 Comfort finns ett ramskydd av lättviktsaluminium.
  • Hack 03 Comfort har en 3D-struktur på slagytan medan Vertex har sandpapper.
  • Vertex har nyare luftflödessystemet Air Power, medan Hack har den tidigare Air React Channel.

Offensiven

Hack 03 Comfort har sina stora styrkor i farten, då du tack vare diamantformen och den höga balansen kan arbeta upp snabba svinghastigheter, vilket resulterar i hög fart i slagen.

Det är inte lika explosivt som Hack 03, men å andra sidan får man lite mer känsla i bollträffarna tack vare Fibrix-materialet och den mångsidiga kärnan.

Vid spelet runtom nätet och i volleys kan den något mjukare uppbyggnaden och diamantformen gör racket lite svårmanövrerat till en början.

Träffytan på Bullpadel Hack 03 Comfort 2024, som är gjord av kolfiber och har en ruggad struktur för extra effekt i skurna slag.

Defensiven

När du hamnar längre bak i banan och behöver försvara så ställer Vertex 03 Comfort lite krav på dig då den har diamantformen och den höga balansen. Det gäller att komma rätt till varje bollträff och pricka den mindre sweet spoten. 

Man får dock en del gratisfart på grund av den lite mjukare uppbyggnaden, vilket kommer till stor nytta i trängda lägen, när man inte riktigt får fart i svingen. 

Andra egenskaper

Air React Channel – En teknologi som innebär att racket har luftkanaler från ramen ner till hjärtat, vilket hjälper till att minska luftmotståndet och gör racket mer stabilt.

Metalshield – Runt ramen finns ett påkostat och inbyggt skydd av aluminium, som skyddar racket mot smällar och stötar.

För vem passar Bullpadel Hack 03 Comfort 2024?

Det är en passande modell för dig som söker ett relativt lättspelat och skonsamt diamantracket. Vi rekommenderar det primärt för duktiga motionärer och spelare runt medelnivå

Hitta bäst pris på Bullpadel Hack 03 Comfort 2024 hos:

Bullpadel Neuron 2024 Recension

Bullpadel Neuron 2024 recension, test, betyg. Detta är en helt ny modell för i år och kommer att användas av Fede Chingotto på WPT. Denna modellen är mycket mångsidig och kan leverera både fart och kontroll.
Bullpadel Neuron 2024 review, test, betyg. Denna allround modell passar både offensiva och mer defensiva spelare. Det går att variera spelet på ett utmärkt sätt.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Neuron 2024 hos:

Vad är Bullpadel Neuron för padelracket?

Det här är en helt ny modell från Bullpadel som toppspelaren Fede Chingotto kommer att spela med under 2024 års säsong. Det är kanske Bullpadels mest mångsidiga modell som de har tagit fram. 

Om vi börjar med att titta på uppbyggnaden så kommer Neuron med en hybridform och en vikt på 365-375 gram. Balansen är medel och sweet spoten sitter strax ovanför mittpunkten.

Racket består av slitstarkt kolfiber i ramen som ackompanjeras av 3K Xtend kolfibermaterial i den släta slagytan. Inuti racket hittar vi MultiEva-kärnan, som består av både ett hårt material för kraft och ett mjukare för mer känsla i lösa träffar. 

Offensiven

I det offensiva spelet är Neuron bra på det mesta. Man får ett racket som både går att spela kontrollerat med och trycka på när tillfälle ges. Eftersom det är ganska tungt får man gott om tyngd bakom slagen, men det kan kännas lite klumpigare att hantera.

Framme vid nätet går det styra och ställa i volleyspelet och både vinkla ut bollarna mot sidorna eller smälla på ordentligt. 

Den släta träffyan på Bullpadel Neuron 2024, som är en allround modell för alla typer av spelare.

Defensiven

Vid försvarsläge är det här ett kompetent padelracket som gör det möjligt att spela med mycket variation i försvarsspelet. Det går enkelt att skifta mellan både känsliga droppbollar och hårdare grundslag.

Den medelhårda uppbyggnaden gör att det finns viss fart att få i trängd situationer, men man behöver generera en hel del fart själv också. 

Andra egenskaper

Smart holes – Rackets borrhål är borrade på ett speciellt sätt som bland annat ökar sweet spoten.

Vibradrive  En teknologi som minskar vibrationerna i racket gör bollträffarna mer bekväma för dig.

Aero Channel – En skåra runtom ramen som ökar stabiliteten i slagen.

För vem passar Bullpadel Neuron 2024?

Tack vare sina mångsidiga egenskaper passar det för spelare som gillar att variera sitt spel och kan spela både med kraft och kontroll. Vi rekommenderar det för alltifrån motionärsspelare till avancerade spelare

Hitta bäst pris på Bullpadel Neuron 2024 hos:

Bullpadel Elite W 2024 W Recension

Bullpadel Elite W 2024 recension, test, omdöme. Gemma Triays padelracket som är mångsidigt och passar många typer av spelare. Ger både fart och kontroll.
Bullpadel Elite W 2024 test, omdöme, betyg. Ett allroundracket som är starkt i både offensiven och defensiven.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Elite W 2024 hos:

Vad är Bullpadel Elite W för padelracket?

Detta är en allround modell som en av världens bästa damspelare använder, Gemma Triay. Mycket är sig likt jämfört med förra årets upplaga av det här racket, men det finns en stor skillnad. Slagytan är numera av 3K Xtend kolfiber, jämfört med förra årets Fibrix-material, som är en mix mellan glasfiber och kolfiber.

Annars så känner vi igen hybridformen och vikten på 350-360 gram. Sweet spoten sitter strax ovanför mittpunkten på den släta slagytan och tyngdpunkten är jämnt fördelad, vilket ger en medelbalans.

Till ramen har man använt ett slitstarkt kolfibermaterial och inuti racket finns Bullpadels MultiEva-kärna, där man har använt material av olika hårdhet. Ett styvare yttre material som svarar upp med kraft och ett mjukare material innanför så ger kontroll och känsla. 

Offensiven

Med Elite W i handen får man en mångsidig kompis som erbjuder både fart och kontroll i det offensiva spelet, tack vare sin uppbyggnad.

Oavsett om du har tänkt att spela en känslig placering eller en hård smash så är det ett racket att lita på. Det blir såklart inte riktigt samma kraft som t.ex. Hack 03 kan erbjuda, men ändå en gedigen skjuts i bollen.

När man tar sig fram till nät och ska spela volleys så är Elite W relativt lättmanövrerat och smidigt att snabbt flytta runt. 

Ytan på padleracket Bullpadel Elite W 2024, som är utan struktur, för bra med fart.

Defensiven

I det defensiva spelet längre bak i banen så är Elite W en välbalanserad modell som gör det enkelt att variera sitt försvarsspel med. Slå både hårda grundslag, långa lobbar och kort droppbollar utan några bekymmer.

Rackets något styvare material innebär att man behöver slå igenom varje slag ordentligt, det finns inte så mycket gratisfart att hämta i pressade situationer. 

Andra egenskaper

Vibradrive  Bullpadels antivibrationssystem som gör slagen mer bekväma och minskar risken för padelarmbåge.

Air React Channel – En teknologi som innbär att det går luftkanaler ner i rackethjärtat, vilket minskar luftmoståndet och gör racket mer stabilt, vilket resulterar i mer kontroll och kraft.

För vem passar Bullpadel Elite W 2024?

Det är ett padelracket som passar för många olika typer av spelare, tack vare sin mångsidighet. Det är ett padelracket med styrkor över hela banan. Vi rekommenderar det för alltifrån motionärer och upp till avancerade spelare

Hitta bäst pris på Bullpadel Elite W 2024 hos:

Bullpadel Flow W 2024 Recension

Bullpadel Flow W 2024 recension, betyg, test. Detta är en offensiv modell med låg vikt, som är smidig att hantera och ger mycket fart.
Bullpadel Flow W 2024 test, recension, betyg. Denna offensiva modell används av stjärnan Alejandra Salazar.

Fördelar:

Nackdelar:

Hitta bäst pris på Bullpadel Flow W 2024 hos:

Vad är Bullpadel Flow W 2024 för padelracket?

Det är en offensivare modell som padelstjärnan Alejandra Salazar kommer att spela med under 2024 års säsong. En häftig detalj i årets version är att racket reagerar mot UV-strålar och ändrar färg och design tack vare en speciell lack. 

Annars känner vi igen mycket av egenskaperna från förra årets upplaga. Racket kommer med en diamantform där sweet spoten sitter en bit upp på träffytan. Vikten är lite lägre och landar på 350-360 gram beroende på exemplar. Balansen är hög och ger således en framtung känsla. 

Kikar vi på materialvalen så består ramen av ett tåligt och vridstarkt kolfiber och i ytan så har man använd Fibrix, som är en mix mellan kolfiber och glasfiber. Ovanpå den här ytan finns en 3D-struktur som ger möjlighet att generera rikligt med skruv på bollarna. 

Innanför skalet finner vi Bullpadels MultiEva-kärna, som är mångsidig och ger både kraft till hårda slag och en fin känsla i lösare bollträffar. 

Offensiven

Bullpadel Flow W är ett fartfyllt padelracket som gör sig riktigt bra i det offensiva spelet och passar dig som gärna spelar lite mer aggressivt. Den höga balansen gör att man kan arbeta upp snabba svingar med kraftfulla slag.

Tack vare att ytan till viss del består av glasfiber får man även en god komfort i slagen och en trevlig känsla. Den ruggade träffytan gör även att du kan sätta svårtagna stoppbollar framme vid nät alternativ skära ner bollarna djup i hörnet. 

Bullpadel Flow W 2024 yta, som har en struktur för extra grepp om bollen i skurna slag.

Defensiven

Flow W kan vara lite utmanande i det defensiva spelet och det riktar sig inte till nyare spelare. Diamantformen och den höga balansen ger ett racket som inte är så lätt att hantera alla gånger.  

Tack vare den lite mjukare uppbyggnaden bjuds man dock på en del gratisfart i slagen, vilket kommer till nytta när man ska gräva upp bollarna från bakglaset eller djupt ner i hörnet. Vidare kan få upp en härlig fart i grundslagen som pressar motspelarna vid nätet. 

Andra egenskaper

Vibradrive – Ett system som reducerar skadliga vibrationer och gör slagen mer bekväma tack vare silikonmaterial i handtaget.

FlowForce  Rackets brygga är uppbyggt på ett sätt som ger stabilitet och smidighet genom luften, vilket i slutändan resulterar i mer kraft bakom slagen.

För vem passar Bullpadel Flow W 2024?

Det är ett bra padelracket för dig som söker en offensiv och lättspelad diamantmodell. Vi rekommenderar det för både motionärer som vill ge sig på diamantformen och mer avancerade spelare

Hitta bäst pris på Bullpadel Flow W 2024 hos:

Om Bullpadel

Bullpadel grundades 1995 av ett par proffs från Argentina och Spanien. Idag är Bullpadel ett av de mest populära märkena inom padel och tillhör marknadsledarna i Sverige. 

Deras produkter kännetecknas av hög kvalité och används av alla typer av spelare. Av spelarna på världstoppen så spelar bland annat Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Juan Tello, Delfi Brea och Fede Chingotto med Bullpadels padelracketar.

Aktuell Rea på Bullpadel Padelrack

15% rabatt på padelracketar

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller