HEAD padelracketar 2023

Recension, Jämförelse & Guide av alla modeller

Aktuella Erbjudanden på HEAD Padelrack

12% rabatt på HEAD padelrack

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller

Innehåll

Introduktion till HEAD Padel 2023

HEAD är ett populärt och välkänt sportmärke, som erbjuder produkter inom områden som skidor, snowboard och olika racketsporter. Deras padeldivision har funnits i mer än ett decennium och under 2023 släpper de flertalet nya modeller i olika prisnivåer.

Likt tidigare år så är HEAD’s padelracketar även nu fullproppade med påkostade och användbara teknologier. Racken håller en hög kvalité och tillverkas i Österrike, tillsammans med en stor del av deras övriga sportutrustning.

HEAD har flera olika racketserier för padel och de senaste två serierna som släppts förutom Speed är Gravity-serien och Delta-serien från 2022. Gravity-modellerna riktar sig till spelare som söker känsla och kontroll, medan Delta-modellerna är till för mer offensiva spelare som söker fart. Speed-serien erbjuder däremot båda delarna. Nu tar vi och kikar in modellerna!

HEAD Speed Pro X 2023 Recension

HEAD Speed Pro X 2023 recension, test, omdöme. Detta är ett mångsidigt padelracket med snabba svinghastigheter.
HEAD Speed Pro X 2023 test, review, omdöme. Detta droppformade racket är utrustad med massor av teknologier och påkostade materialval.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är HEAD Speed Pro X 2023 för padelracket?

Speed Pro X är toppmodellen hos HEAD för 2023 och är ett mångsidigt padelracket som erbjuder kontroll, men framförallt mycket fart. Värt att notera är att detta är en vidareutveckling av den populära modellen HEAD Alpha Pro.

Det här padelracket kommer med en droppform, en lite tyngre vikt på 375 gram och en tyngdpunkt som sitter högt upp på racket, vilket ger en hög balans. Vidare har man använt kolfiber och grafen i ramen, det sistnämnda är ett mycket starkt och påkostat material som gör racket slittåligt och vridstarkt, vilket ger en mer solid bollträff.

Kikar vi vidare på ytan så är den slät och består av ett 12K kolfibermaterial, som ger en distinkt respons i slagen. Innanför skalet finns den hårdare kärnan Power Foam, som tillsammans med kolfiberytan gör racket styvt. 

En nyhet hos Speed Pro X som inte fanns hos Alpha-serien är teknologin Auxetic. Den är placerad i rackethalsen och sträcker sig upp i slagytan. Denna teknologi gör så man får mer känsla i lösare bollträffen, samtidigt som kraften blir bättre i hårdare slag.

Offensiven

Tack vare droppformen erbjuder Speed Pro X en fin mångsidighet i det offensiva spelet och ger tillgång till både kraft och kontroll. Det täta kolfibret i slagytan levererar distinkta bollträffar och den vridstarka konstruktionen håller emot väl i slagen. Dock ska sägas att vid sämre träffar utanför sweet spoten blir man lätt straffad.

Eftersom Speed Pro X kommer med en ganska tung vikt och en hög balans går det att arbeta upp snabba svinghastigheter, vilket gör racket starkt i overheadspelet med gedigen tyngd bakom slagen.

Vid spelet nära nät så kan den här modellen kännas aningen svårmanövrerad, den dämpar dock motståndarnas slag på ett effektivt sätt och kan även smälla på tillbaka med besked i volleyspelet.

Den släta träffytan på HEAD Speed Pro X 2023 är gjord av 12K kolfiber, ett styvt och distinkt material.

Defensiven

På grund av tyngden, balansen och materialvalen i racket så ställer det lite krav på din teknik i det defensiva spelet. Varje slag behöver slås igenom ordentligt och de ges inte mycket hjälp från racket vid trängda situationer.

För dig med god teknik erbjuder racket stabila och fartfyllda grundslag bak i banan, som kommer tvinga motståndarna att arbeta hårt vid nätet. Vidare ger racket en riktigt bra kontroll och känsla i lobbar och lösare droppslag, utan någon större trampolineffekt att tala om.

Andra egenskaper & teknologier

Smart Bridge – Rackethalsen är unikt byggd för att passa rackets egenskaper, Speed Pro X har en allround hals för både fart och kontroll.

Soft Buttcap – En ny teknologi från HEAD 2023 är att knoppen är försedd med ett mjukt och dämpande material, som ger mer bekväma slag.

Optimized Sweet Spot  Hålen i racket är borrade på ett sätt som ska skapa en optimal sweet spot efter rackets egenskaper.

Anti-Shock Skin  Speed Pro X kommer med ett förstärkt skydd ovanpå ramen, som ökar hållbarheten och skyddar mot repor.

För vem passar HEAD Speed Pro X 2023?

Speed Pro X passar dig som söker ett mångsidigt padelracket, med lite övervikt åt det offensiva hållet. Racket ställer krav på att du har god teknik och därför rekommenderar vi det för spelare kring medelnivå upp till tävlingsnivå.

Hitta bästa pris för HEAD Speed Pro X 2023 hos:

HEAD Speed Pro 2023 Recension

HEAD Speed Pro 2023 recension, betyg, test. Detta är en mångsidig och stark modell i alla lägen på padelbanan.
HEAD Speed Pro 2023 betyg, test, recension. Detta droppformade padelracket erbjuder både fart och kontroll i spelet.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är HEAD Speed Pro 2023 för padelracket?

Speed Pro är en helt nytt padelracket från HEAD, då den tidigare modellen Alpha Pro liknar Speed Pro X mest. Det delar många likheter och teknologier med Pro X, då det exempelvis även har en droppform och en hög balans i tyngdpunkten.

Den stora skillnaden är att Speed Pro kommer med en träffyta som består av kolfiber mixat med glasfiber, för att skapa en lite mjukare och skonsammare bollträff. Dessutom väger det 5 gram mindre än Pro X med sina 370 gram.

Det är dock ett relativt styvt padelracket som kommer med en vridstark ram av kolfiber och grafen, som är ett mycket slittåligt och vridstarkt material. Vidare finns även HEAD’s hårda kärna Power Foam innanför väggarna.

Vi hittar även nyheten Auxetic i Speed Pro, det är en teknologi som går från halsen i racket uppåt i huvudet och ger access till både mer känsla och fart i slagen.

Offensiven

I det offensiva spelet är Speed Pro 2023 en mångsidig partner som ger dig tillgång till både kontroll och fart i slagen, vilket ger en trevlig variation.

Tack vare den höga balansen, där tyngdpunkten flyttats upp lite, så kan man få till snabba svinghastigheter i overheadslagen, där sedan den hårda kärnan svarar upp med kraft.

Vid volleys och det kvicka spelet nära nät så kan racket vara lite svårmanövrerat för någon som är ovan vid en framtunga balans. Den hårdare kärnan ger dock en fin dämpning i bollarna, samtidigt som man får en bra känsla i slagen via glas- och kolfibermixen i träffytan.

Träffytan på HEAD Speed Pro 2023 är slät.

Defensiven

Bak i banan är det här är hyfsat stabilt racket, de mångsidiga egenskaper gör det starkt oavsett om du vill slå låga grundslag med fart eller känsliga droppbollar och långa lobbar.

Rackets medelhårda uppbyggnad ger viss hjälp med farten i slagen vid trängda lägen, men man får vara beredd på att arbeta sig till rätt position hela tiden för att undvika att bli straffad.

Andra egenskaper & teknologier

Soft Buttcap – Det här är en ny teknologi från HEAD för 2023 och innebär att knoppen är försedd med ett dämpande och mjukt material, som ger mer bekväma slag och minskar skaderisken.

Optimized Sweet Spot  Rackets borrhål har optimerats på ett sätt som ska skapa en optimal sweet spot utefter rackets egenskaper.

Smart Bridge – Halsen på Speed Pro är unikt byggd och anpassad efter egenskaperna hos racket, vilket i detta fallet är en allround hals för kontroll och fart.

Anti-Shock Skin  Ovan på Speed Pro finns ett förstärkt skydd, som skyddar mot repor och stötar och förlänger livslängden.

För vem passar HEAD Speed Pro 2023?

Det här är en optimal modell för dig som söker ett allround padelracket med mycket fart och en bekväm bolltouch. Vi rekommenderar det för både motionärer, medelspelare och avancerade spelare.

Hitta bästa pris för HEAD Speed Pro 2023 hos:

HEAD Speed Motion 2023 Recension

HEAD Speed Motion 2023 recension, test, betyg. Denna lätta och smidiga allroundmodell passar framförallt damer.
HEAD Speed Motion 2023 recension, betyg, review. Den här modellen riktar sig till damer men passar även herrar som söker en lättare modell.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är HEAD Speed Motion 2023 för padelracket?

Den här modellen är stjärnan och toppspelaren Ariana Sanchez racket under 2023 års säsong. Det liknar ovan modell Speed Pro på många plan, den stora skillnaden är att Speed Motion är lite lättare och smidigare med sina 360 gram i vikt. Det innebär att detta är den lättaste modellen i HEAD’s Speed-serie.

Vidare kommer det här racket även med en droppform, med en sweet spot strax ovanför mittpunkten och en hög balans. Ramen är uppbyggd av kolfiber och det påkostade materialet grafen, som gör racket vridstarkt och mycket tåligt. 

Träffytan är slät och består av en mix mellan ett styvare kolfiber och ett mjukt glasfiber. Innanför skalet finns den hårdare kärnan Power Foam, som svarar upp med fart i hårdare slag.

Även Speed Motion är försedd med den nya teknologin Auxetic, som sträcker sig från rackethalsen upp i huvudet. Det hjälper till att dämpa vibrationer och stärka racket, vilket ger bättre komfort och mer kraft i slagen.

Offensiven

I det offensiva spelet ger droppformen och den medelhårda uppbyggnaden tillgång till både fart och kontroll. Den lite lägre vikten gör även att Speed Motion är smidig att manövrera, vilket kommer till nytta framme vid nätet.

Med hjälp av den framtunga balansen går det att få snabba svingar, vilket ger tyngd i framförallt overheadslagen. Den lite hårdare kärnan hjälper där till att svara upp med kraft.

HEAD Speed Motion 2023 har en slät träffyta med anpassade borrhål.

Defensiven

Vid försvarsspelet bak i banan är det här ett stabilt padelracket som ger många valmöjligheter genom sin mångsidiga uppbyggnad. Den lägre vikten gör att man snabbt kan komma rätt i position inför slagen.

Den medelhårda uppbyggnaden innebär att man behöver generera en del fart själv i slagen, vilket gör att man bör ha en god teknik och kunna träffa rent i bollträffarna.

Andra egenskaper & teknologier

Smart Bridge – Bryggan mellan handtaget och slagytan är unikt byggd för att passa Speed Motions egenskaper, vilket i det här fallet är mångsidihet. En del tillverkare använder samma typ av hals till flera vitt skilda modeller.

Soft Buttcap – Knoppen på racket är utrustad med ett mjukt och dämpande material, som minskar påfrestningen på armbågen och ger mer komfort i slagen.

Optimized Sweet Spot  Borrhålen har anpassats på ett sätt som ger en optimal sweet spot för rackets egenskaper.

Anti-Shock Skin  På toppen av ramen finns ett förstärkt skydd, som minskar risken för att repor och stötar som skadar racket.

För vem passar HEAD Speed Motion 2023?

Det passar dig som söker en lite lättare allround modell, med fina offensiva egenskaper. Vi rekommenderar det för både motionärer, medelspelare och avancerade spelare.

Hitta bästa pris för HEAD Speed Motion 2023 hos:

HEAD Speed Elite 2023 Recension

HEAD Speed Elite 2023 Recension, betyg, test. Detta är ett relativt lättspelat och mångsidigt padelracket för medelspelare och motionärer.
HEAD Speed Elite 2023 test, betyg, review. Detta är ett prisvärt och välgjort padelracket med mjuk och fin touch.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är HEAD Speed Elite 2023 för padelracket?

Speed Elite är ett prisvärt padelracket för motionären och bygger på den tidigare modellen Alpha Elite. Det här racket väger 370 gram och har, likt sina syskon ovan, en droppform och en sweet spot strax ovanför mittpunkten. Däremot skiljer sig balansen då denna modellen kommer med en mer lättspelad medelbalans i stället för en hög balans.

Tittar vi på träffytan hittar vi den andra stora skillnaden och det är att Speed Elite har en yta helt i mjuk och komfortabelt glasfiber. Däremot är det uppbyggt med samma slittåliga ram i kolfiber och grafen, vilket gör racket vridstarkt och man “slår inte igenom” slagen lika lät. 

Vidare finns HEAD’s hårdare kärna Power Foam inuti väggarna och racket är även utrustat med den nya teknologin Auxetic, som stärker upp racket och ger tillgång till mer kraft och kontroll.

Offensiven

I det offensiva spelet erbjuder Speed Elite en trevlig träffbild i de lugnare slagen, samtidigt som det även kan svara upp fart i hårdare slag.

Racket agerar stabilt och smidigt i luften tack vare den starka konstruktionen, vilket gör det till en effektiv partner framme vid nät och volleyspelet. 

HEAD Speed Elite 2023 har en slät träffyta för maximalt med fart.

Defensiven

Vid försvarsläge i den bakre delen av banan så är Speed Elite ett racket som det är enkelt att variera spelet med och det är att lita på oavsett om du vill slå hårda grundslag eller känsliga droppskott.

Den hårdare kärnan tillsammans med glasfiberytan ger en bekväm touch i slagen, men man behöver kunna slå igenom bollarna ordentligt för att inte bli för kort i lobben och liknande. 

Andra egenskaper & teknologier

Smart Bridge – Mellan handtaget och slagytan finns en brygga som är specifikt anpassad för detta racket, vilket är allroundegenskaper. Andra tillverkare kan ha samma brygga till helt olika typer av modeller.

Optimized Sweet Spot – I det här racket är hålen borrade på ett sätt som ger en optimal sweet spot efter padelrackets utformning.

Anti-Shock Skin  Ovanpå ramen finns ett förstärkt skydd, som ökar hållbarheten genom att skydda mot repor och stötar.

Soft Buttcap – Rackets knopp längst ner på handtaget är försett med ett dämpande och mjukt material, som ger en bättre komfort och minskar risken för padelarmbåge.

För vem passar HEAD Speed Elite 2023?

Speed Elite passar dig som söker ett allround padelracket med styrkor över hela banan. Det är ett bra val för dig som vill ta steget vidare från runda nybörjarmodeller. Vi rekommenderar det främst för motionärer. 

Hitta bästa pris HEAD Speed Elite 2023 hos:

HEAD Speed Evo 2023 Recension

HEAD Speed Evo 2023 recension, test, betyg. Detta är en prisvärd och bra instegsmodell för nyare spelare i padel.
HEAD Speed Evo 2023 betyg, recension, test. Detta är en droppformad och allround modell för motionärer och nybörjare.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är HEAD Speed Evo 2023 för padelracket?

Det här är instegsmodellen i Speed-serien och är ett racket som lämpar sig för lite nyare spelare. Den delar samma stilrena och snygga färgsättning som övriga Speed-modeller.

Evo kommer med en förstorad droppform och en sweet spot som är extra stor. Vikten klockar in på 365 gram och racket har en hög balans, vilket innebär att tyngdpunkten är närmare toppen.

Tittar vi konstruktionen så består ramen av kolfiber och Innegra, som är ett lätt fibermaterial och ger stabilitet och styrka i slagen. Innanför skalet hittar vi den mjuka och komfortabla kärnan Soft Foam.

Offensiven

Med Speed Evo får man som nybörjare möjlighet att utveckla alla delar i spelet tack vare dess mångsidighet. Den höga balansen och vridstarka ramen hjälper till att generera bra fart i slagen, medan den mjukare kärnan kärnan och träffytan genererar bekväma bollträffar med god komfort.

HEAD Speed Evo 2023 har en slät träffyta.

Defensiven

När man försvarar med Speed Evo är det en hjälpsam partner som tack vare de mjukare materialvalen kan hjälpa till med farten i slagen likt en trampolin. Det är framförallt fördelaktigt vid lägen när man är pressad och inte hinner få till ett perfekt slag.

Likaså har racket en extra stor träffyta och en tilltagen felmarginal, så att man kan våga prova olika typer av slag och lära sig.

Andra egenskaper & teknologier

Power Frame – Rackets ram är byggd för att ge mer fart i slagen.

För vem passar HEAD Speed Evo 2023?

Den passar padelspelaren som är ny till sporten och söker en allround och lättspelad modell. Nivåmässigt rekommenderar vi det för nybörjare och motionärer som söker en skonsam modell.

Hitta bästa pris HEAD Speed Evo 2023 hos:

HEAD Bolt Pro 2023 Recension

HEAD Bolt Pro 2023 recension, test, betyg. Detta är en fartfylld modell för nyare spelare. Det är mycket padelracket för pengarna tycker vi.
HEAD Bolt Pro 2023 test, recension, omdöme. Detta fartfyllda motionärsracket är riktigt bra prissatt och levererar både fart och kontroll.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är HEAD Bolt Pro 2023 för padelracket?

Det här är vidareutvecklingen av det omtyckta instegsracket Flash Pro. Det är utmärkt första padelracket, framförallt om du har erfaren från andra racketsporter sedan innan.

Likt sin föregångare så kommer Bolt Pro med en oversized droppform och en extra stor slagyta, vilket ger en tilltagen sweet spot. Vågen visar på ca 365 gram och tyngdpunkten finns långt fram, vilket ger racket en hög balans.

Kikar vi på materialvalen så har Bolt Pro en ram av slitstarkt kolfiber och Innegra, som gör racket mycket hållbart. Träffytan är gjord av skonsamt glasfiber och innanför väggarna hittar vi den hårdare kärnan Power Foam.

Offensiven

Bolt Pro är ett offensivt starkt padelracket som med hjälp av den höga balansen kan generera snabba svinghastigheter, där den hårdare kärnan sedan svarar upp med kraft. 

Då racket har en stor droppfrom så erbjuds man även en fin kontroll i slagen med en god felmarginal, vilket passar dig som är ny och lite ovan till sporten. 

Den släta yta på HEAD Bolt PRO 2023.

Defensiven

I defensiven så ställer Bolt Pro lite krav på dig och det är därför man bör ha någon racketbakgrund sedan tidigare eller ha spelat padel ett par gånger. Den hårdare kärnan gör att man behöver arbeta igenom slagen ordentligt för att få önskad fart i bollen. 

Bolt Pro erbjuder dock en en härlig fart i grundslagen och en trevlig känsla och kontroll i känsliga slag som lobbar och droppskott.

Andra egenskaper & teknologier

Integrated Protector System (IPS) – På toppen av racket sitter en integrerat kolfiberbumper, som skyddar racket från stötar och förlänger dess livslängd.

Tailored Frame – Ramen på Bolt Pro 2023 är optimerad för att passa just denna modell.

För vem passar HEAD Bolt Pro 2023?

Det passar framförallt för nyare spelare som gillar att spela mer offensivt och det är ett utmärkt val om du tidigare har spelat en annan racketsport. Vi rekommenderar det för nybörjare och motionärer. 

HEAD Bolt 2023 Recension

HEAD Bolt 2023 recension, test, omdöme. Detta padelracket passar nybörjare som söker en mångsidig modell.
Den rosa versionen av HEAD Bolt 2023.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är HEAD Bolt 2023 för padelracket?

Bolt 2023 är vidareutvecklingen av det populära och prisvärda padelracket HEAD Flash och passar utmärkt för nybörjare. Det här är en mångsidig modell som gör det enkelt att lära sig alla delar av padel. 

Racket kommer med en förstorad droppform och har en smidig vikt på 360 gram. Tyngdpunkten i racket är jämnt fördelad, vilket ger en medelbalans. Sweet spoten (den optimala träffytan) är extra stor och ger en bra felmarginal.

Ramen på Bolt är uppbyggd av kolfiber och Innegra, detta är ett mycket lätt och slittåligt material, som ger racket styrka och gör det stabilt. Innanför väggarna hittar vi HEAD’s hårdare kärna Power Foam.

HEAD Bolt 2023 finns i tre färger, ovan två samt en helröd variant. Det finns inga skillnader mellan dem i egenskaper, utan det är endast olika färgsättningar.

Offensiven

Vid attackläge så är HEAD Bolt en mångsidig modell som erbjuder både fart och kontroll i slagen, vilket är perfekt för att utveckla och lära sig olika delar av spelet.

Racket svarar upp bra i de hårdare overslagen och har en mjukare touch i de lösare bollträffarna. Bolt är smidig att manövrera och framme vid nät är det en stabil partner som kan hitta fina vinklar.

HEAD Bolt 2023 recension, test, review. Detta är ett mycket prisvärt allroundracket för nyare spelare.

Defensiven

Från den bakre delen av banan är Bolt ett hjälpsamt racket, där den mjukare ytan agerar skonsamt och förlåtande, även om träffarna inte skulle bli perfekta. 

Den stora sweet spoten gör det enkelt att få rena träffar och fart i bollen, även vid trängda lägen när motståndarna pressar på. 

Andra egenskaper & teknologier

Tailored Frame – Det här är en teknologi som innebär att padelrackets ram är unikt anpassad för den här modellen.

Integrated Protector System (IPS) – För att öka hållbarheten finns en integrerad kolfiberbumper på toppen av racket.

För vem passar HEAD Bolt 2023?

Det här är en passande modell för dig som är ny till padel och söker ett allround racket att kunna växa med.

HEAD Speed Junior 2023 Recension

HEAD Speed Junior 2023 test, recension och betyg. Detta är en allround och lättmanövrerad padelracket för barn och juniorer.
HEAD Speed Junior 2023 test, omdöme, guide. Ett mångsidigt padelrack för barn & juniorer.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är HEAD Speed Junior 2023 för padelracket?

Speed Junior är ett padelracket som lämpar sig för den lite mer offensiva junioren, som gärna spelar aggressivt och med fart i spelet. Racket kommer med en stilren och snygg färgsättning tycker vi.

Vidare har den här modellen en oversized droppform och väger låga 320 gram, vilket gör det smidigt och lätt att hantera för junioren. Tyngdpunkten sitter närmare toppen, vilket ger en hög balans.

Till ramen har man använt kolfiber och Innegra, som är två slitstarka material. Träffytan består av ett skonsamt glasfiber och innanför väggarna hittar vi den hårdare kärnan Power Foam. Värt att notera är att Speed Junior är några millimeter kortare än vuxenmodellerna, för att gör det lite mer lättspelat.

Offensiven

Speed Junior tillhör kategorin fartfyllda juniorracketar, som tack vara sin droppform, höga balans och hårdare kärna kan sätta bra med tryck på bollen. Det är helt enkelt ett roligt padelracket i offensiven.

Den lägre vikten gör även att racket känns lättare att manövrera, vilket framförallt kommer till nytta vid volleyspelet nära nät.

Den släta träffytan hos padelracket HEAD Speed Junior 2023.

Defensiven

Det här är inte det mest lättspelade padelracket i den bakre delen av banan och vi rekommenderar att junioren gärna ha spelat lite innan man ge sig på denna modellen.

Speed Junior ger viss hjälp med farten i slagen, men man behöver jobba rätt hela tiden för att få bra träffar. I övrigt så svarar det upp mycket bra i grundslagen och lobbarna erbjuder en fin känsla. 

Andra egenskaper & teknologier

HEAD har försett den här modellen med Integrated Protector System (IPS). Det innebär att det sitter en kolfiberbumper på toppen av racket som ger ett extra skydd mot stötar och förlänger livslängden.

För vem passar HEAD Speed Junior 2023?

Det här är en passande modell för den lite mer offensiva junioren, som gärna avgör bollarna. Vi rekommenderar det här padelracket för juniorer över 10 år och som gärna har spelat ett litet tag. 

Hitta bästa pris HEAD Speed Junior 2023 hos:

Om HEAD Padel

HEAD är idag ett österrikiskt företag som grundades 1950 i USA. De tillverkar huvudsakligen produkter till racketsporter, vintersporter samt vattensporter. HEAD har länge varit en av de största tennistillverkarna.

Det första padelracket lanserade de 2010 och därefter har HEAD vuxit till ett stort märke även inom padel, mycket tack vare sin gedigna kunskap och erfarenhet. På World Padel Tour spelar bland annat Arturo CoelloPaula Josemaría Martín och Ariana Sánchez med HEAD’s padelrackets.

Aktuell Rea på HEAD Padelrack

12% rabatt på HEAD padelrack

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller