Bullpadel 2021 är här!

Vi går igenom årets upplaga från padeljätten

Äntligen är de här, de nya padelracken och padelväskorna från Bullpadel. 2021 års upplagor bjuder vid första anblick på ett riktigt snyggt ansiktslyft på samtliga modeller. Från att ha haft tydliga och starka färger på 2020 års modeller, till en mer diskret och stilren framtoning 2021.

Vi säger wow och tror att dessa likt sina föregångare kommer att bli riktigt populära storsäljare. Finishen är genomgående av högsta klass och samtliga toppracket andas verkligen premium.

Som om det inte vore nog med nya fräscha padelrack så presenterar Bullpadel samtidigt 2021 års version av den populära padelväskan Hack samt nytillskottet Flow padelväska. Båda med ett stilrent utseende och en kaxig framtoning precis som de nya racken.

Låt oss kika närmare på 2021 års modeller och gå igenom deras egenskaper och vad som skiljer mot modellerna från 2020. Klicka dig vidare i listan nedan för att komma till önskat rack eller scrolla bara vidare för att läsa om att nyheter.

Innehåll i artikeln

Bullpadel Vertex 03 2021 är ett diamantformat padelracket för den som söker kraft i sina slag. Har en sträv sandpappersyta.

Bullpadel Vertex 03 2021

Kraftracket från Pro Line-serien! Precis som tidigare har detta diamantformade racket en hög balans och en ruggad sandpappersyta för kraft och bett i dina slag. Inriktar sig mot de lite mer avancerade padelspelarna.

Nytt för 2021 är den nya tekniken Air React Channel, som är en ny aerodynamisk båge i ramen med håligheter i rackethjärtat. Detta ska minska luftmotståndet, vilket leder till mer kraft i slagen och snabbare hantering av racket inför nästa slag.

Precis som tidigare har Vertex 03 2021 en responsiv kolfiberyta i 12K med den nämnda sandpappersytan Topspin. Vidare har racket Adaptia-kärnan som är en Multieva-kärna, vilket betyder att det är en blandning av material med olika densitet. Yttre lagret används vid snabba bollar och ger hög kraft och det inre lagret används vid långsammare bollar och ger en förbättrad kontroll.

Ytterligare egenskaper:

 • Anpassa vikten med Protector Custom Weight och Grip Custom Weight.
 • Inbyggda ramskyddet Metalshield
 • Vibrationsdämpande grepplindan Hesacore
 • Vibrationsdämpningssystemet Vibradrive

Bullpadel Vertex 03 Control 2021

Den omåttligt populära varianten av Vertex 03 med fokus på kontroll. Som sin föregångare är detta ett runt racket med låg balans och mer lätthanterligt än vanliga Vertex och kan användas av såväl motionären som den avancerade spelaren.

Även Vertex 03 Control har begåvats med den nya tekniken Air React Channel och kan därför hanteras snabbare än tidigare och med mer kraft.

Precis som sitt ovanstående syskon har Vertex 03 Control en responsiv kolfiberyta i 12K med sandpappersytan Topspin för bättre grepp i bollen. Den innehar även Adaptia-kärnan för hög kraft vid snabba bollar och mer kontroll vid långsammare bollar.

Ytterligare egenskaper:

 • Anpassa vikten med Protector Custom Weight och Grip Custom Weight.
 • Inbyggda ramskyddet Metalshield
 • Vibrationsdämpande grepplindan Hesacore
 • Vibrationsdämpningssystemet Vibradrive
Bullpadel Vertex 03 Control 2021 är det mer kontrollinriktade versionen av Vertex, förmodligen ett av världens mest sålda racket. På ytan finns en sträv sandpappersyta för mer spin i bollen.
Bullpadel Vertex 03 Comfort 2021 är ett lillasyskon till Vertex 03 och ett snällare och mer förlåtande padelracket. Används bland annat av proffsen Juan Tello och Martín Di Nenno.

Bullpadel Vertex 03 Comfort 2021

Lillasyskonet till Vertex 03 är tillbaka och det med besked! Precis som vanliga Vertex 03 är detta ett diamantformat racket med hög balans som passar den aggressivare spelaren.

Till skillnad mot sitt storasyskon har Comfort inte Hesacore-greppet och träffytan är gjord i kolfiber- och glasfibermixen Fibrix Hybridfiber. Det gör racket lite mjukare och mer lättspelat jämfört med vanliga Vertex 03.

Nytt med Vertex 03 Comfort 2021 har även Air React Channel, som är den nya aerodynamiska bågen i ramen med håligheter i rackethjärtat, vilket minskar luftmotståndet. Det ger dig mer kraft i slagen och snabbare hantering av racket inför nästa slag.

Racket har Adaptia-kärnan som är en Multieva-kärna, vilket betyder att det är en blandning av material med olika densitet. Yttre lagret används vid snabba bollar och ger hög kraft och det inre används vid långsammare bollar och ger en förbättrad kontroll.

Ytterligare egenskaper:

 • Ruggade sandpappersytan Topspin
 • Transparent ramskydd medföljer
 • Vibrationsdämpningssystemet Vibradrive

Bullpadel Hack 02 2021

Världsstjärnan Paquito Navarros signaturracket är tillbaka i ett nytt fantastiskt utseende. Med sin droppform (hybrid mellan runt och diamant) och höga balans har Hack 02 den perfekta mixen mellan kontroll och fart. 

Det finns inga skillnader i egenskaper mellan modellerna 2020 och 2021, endast utseendet är ändrat, enligt Bullpadels Instagramkonto. Men varför ändra på ett vinnande koncept?

Träffytan är helt slät och är gjord av Tricarbon, kolfibertrådar som går åt tre olika riktningar. Hack 02 har även Adaptia-kärnan för hög kraft vid snabba bollar och bättre kontroll vid långsamma bollar.

Ytterligare egenskaper:

 • Anpassa vikten med Protector Custom Weight och Grip Custom Weight.
 • Inbyggda ramskyddet Metalshield
 • Vibrationsdämpande grepplindan Hesacore
 • Vibrationsdämpningssystemet Vibradrive
Bullpadel Hack 02 2021 är ett droppformat padelracket från Bullpadel, ett otroligt populärt racket som mixar fart och kontroll på bästa sätt
Bullpadel Hack 02 Control är kontrollvarianten av hack. En populär modell och mer lättspelad

Bullpadel Hack 02 Control 2021

Kontrollvarianten av Hack 02 2021 är den mer lättspelad varianten av Hack 02. Med sin runda form och låga balans ger det dig en maximal kontroll över slagen. Passar såväl motionären som avancerade.

Precis som med sitt syskon finns det inga skillnader i egenskaper mellan modellerna 2020 och 2021, endast utseendet är ändrat enligt Bullpadels Instagramkonto. 

Träffytan är helt slät och är gjord av Tricarbon, kolfibertråder som går åt tre olika riktningar. Hack 02 control har även Adaptia-kärnan för hög kraft vid snabba bollar och bättre kontroll vid långsamma bollar.

Ytterligare egenskaper:

 • Anpassa vikten med Protector Custom Weight och Grip Custom Weight.
 • Inbyggda ramskyddet Metalshield
 • Vibrationsdämpande grepplindan Hesacore
 • Vibrationsdämpningssystemet Vibradrive

Bullpadel Hack 02 Comfort 2021

Detta prisvärda toppracket är tillbaka med en snygg och häftig design. Ett relativt lättspelat diamantracket med hög balans.

Precis som övriga i Hack-serien finns inga större skillnader mellan modellerna 2020 och 2021, förutom uppfräschningen i utseendet.

Ytan är slät och tillverkad av Fibrix, en blandning av kolfiber och glasfiber, som ger en mjukare och mer lätthanterlig träff än sina storasyskon. Vidare har Hack 02 Comfort Adaptia-kärnan för hög kraft vid snabba bollar och bättre kontroll vid långsamma bollar.

Ytterligare egenskaper:

 • Inbyggda ramskyddet Metalshield
Bullpadel Hack Comfort 2021 är en mer lättspelad variant av Hack-modellen. Bekvämare och mjukare slag.
Bullpadel Flow 2021 är ett hybridformat padelracket mellan dropp och rund. Ett riktigt välbyggt racket som erbjuder en härlig kombination av fart och kontroll.

Bullpadel Flow 2021

Världstjärnan Alejandra Salazars padelracket är det lättaste racket i Bullpadels Pro Line-serie med sina 345-360 gram. Perfekt för spelare som söker ett lättare racket av toppkvalité. Kan med fördel användas om man har problem med padelarmbåge (tennisarmbåge).

Racket har en droppform (hybridform) och medelbalans vilket ger en grym mix mellan fart och kontroll. Kan därför användas av både motionärer och mer erfarna spelare.

Det finns inga större skillnader mellan modellerna 2020 och 2021 förutom det uppdaterade och snygga utseendet på racket. Precis som tidigare har Flow tekniken Flowforce för att göra slagen lättare och få bättre kraft.

Träffytan har struktur för mer slice på bollen och är gjord av Fibrix, en blandning av kolfiber och glasfiber. Vidare har Flow Adaptia-kärnan för hög kraft vid snabba bollar och bättre kontroll vid långsamma bollar.

Ytterligare egenskaper:

 • Vibrationsdämpningssystemet Vibradrive
 • Medföljande ramskyddstejp

Bullpadel Vertex 03 Woman 2021

Det populära och lättare varianten Vertex 03 Woman är tillbaka i en fantastisk snygg design. Detta racket delar många av de fina egenskaperna hos Vertex 03 Comfort, men väger mindre, 345-360 gram.

Det är ett diamantformat med en hög balans för bra slag med kraft. Racket har också kolfiber- och glasfibermixen Fibrix Hybridfiber som gör racket lite mjukare och mer lättspelat jämfört med vanliga Vertex 03.

Även Vertex 03 W 2021 har fått den nya tekniken Air React Channel implementerat, vilket minskar luftmotståndet med hjälp av som är en aerodynamisk båge i ramen med håligheter i rackethjärtat. Det ger dig mer kraft i slagen och snabbare hantering av racket inför nästa slag.

Racket har precis som övriga Vertex-racket Adaptia-kärnan där det yttre lagret används vid snabba bollar och ger hög kraft och det inre lagret används vid långsammare bollar och ger en förbättrad kontroll.

Ytterligare egenskaper:

 • Ruggade sandpappersytan Topspin
 • Transparent ramskydd medföljer
 • Vibrationsdämpningssystemet Vibradrive
Bullpadel Vertex 03 W 2021 är ett lättare och mer hanterbar version av Vertex 03
Bullpadel Vertex Avant är en enklare variant av Vertex avsedd för motionären

Bullpadel Vertex Avant 2021

Vertex Avant 2021 är ett enklare padelracket ur Vertex-serien och riktar sig främst mot motionärer och medelspelare som söker kraft i sitt spel. Det är diamantformat med en hög balans. 

Ytan är ruggad för bättre bollgrepp och är tillverkad av en kol- och glasfiberblandning, vilket gör racket lite mjukare än toppmodellerna.

Kärnan består av MultiEva och är en relativt fast kärna och behaglig att spela med!

Några större skillnader förutom design mellan 2020 och 2021 finns inte.

Bullpadel Wing Avant 2021

Wing Avant är en enklare modell i droppform med medelbalans. Riktar sig till motionären som söker en skön mix mellan fart och kontroll.

Ytan har en struktur för bättre bollgrepp och är precis som Vertex Avant tillverkat i en glas- och kolfiberblandning som ger en mjukare bollträff än toppmodellerna. Kärnan är av MultiEva.

Utöver utseende är det inga större skillnader mot 2020.

Bullpadel Wing Avant är ett rundformat padelracket som riktar sig till motionärer som söker kontroll i spelet.
Det rundformade och lätta racket Bullpadel K3 Woman Avant 2021. Prisvärt och bra rack.

Bullpadel K3 Woman Avant 2021

K3 Woman Avant är ett smidigt padelracket med fokus på kontroll i spelet. Med sin låga vikt på 350-360 gram är det ett utmärkt val av racket för spelaren med armbågsbekymmer.

Tack vare den runda formen och låga balansen känns racket lättmanövrerat i handen och är bekväm att hantera på banan.

Träffytan är uppbyggd av Glaphite, som är en kombination av kolfiber och glasfiber. Det ger en fin mix mellan styvhet och mjukhet i racket. Vidare har ytan ett räfflat mönster för att erbjuda extra spin i bollträff. 

Inuti racket finns den medelhårda MultiEva-kärnan som svarar bra i både lösa och hårda slag.

För att öka hållbarheten och skydda racket sitter det även ett fabriksmonterat ramskydd på K3 Woman Avant.

Bullpadel Team 2021

Team är ett lättspelat padelracket som riktar sig till nyare spelare. Förre året hette denna modellen Duke, till i år har racket fått ett nytt namn och en betydligt snyggare design enligt oss.

Detta är ett rundformat padelracket med en låg balans, vilket gör att den känns smidig i handen och är lätt att hantera.

Träffytan är av glasfiber och inuti racket finns en mjuk kärna. Det bidrar till skonsamma träffar och även hjälp med farten i slagen, vilket är bra för nya spelare som ännu inte kanske har den bästa tekniken.

Ett prisvärt och utmärkt nybörjarracket helt enkelt!

Bullpadel Team 2021 är uppföljaren till förra årets succémodell Duke. Ett lättspelat rack för nybörjare från välkända Bullpadel.
Bullpadel BP10 Evo 2021 är ett lättspelat padelracket för nybörjare och motionärer att utvecklas med. Mycket snygg design.

Bullpadel BP10 Evo 2021

BP10 Evo är ett prisvärt och lättspelat padelracket ur Bullpadels Midline-serie med en otroligt snygg färgkombination, som drar tankarna till en solnedgång.

Racket är framtaget för nyare spelare och motionärer som vill ha ett allround-racket att kunna utvecklas vidare med.

Med sin droppform och medelbalans erbjuder BP10 Evo en perfekt kombination av både kraft och kontroll i slagen. Den mjuka kärnan och glasfiberytan gör racket skonsamt och förlåtande vid felträffar.

I rackethjärtat finns en dubbelbrygga för att reducerar vibrationer och öka kontrollen. En nyhet för 2021 är att ramen är utrustad med STReinforce-teknologin, som är räfflor på sidan av racket. Det ger mer styvhet i padelracket och stabilitet i slagen.

Som körsbäret på toppen sitter en ramskyddstejp på ovansidan av racket för att skydda från stötar och repor.

Bullpadel Libra 2021

Libra är ett prisvärt instegsracket för de nyaste spelarna. Med sin runda form, låga balans och låga vikt på 350-360 gram är det ett mycket lätthanterat racket som gör det enkelt att börja spela padel.

Tack vare en mjuk kärna och förlåtande glasfiberyta så hjälper Libra till med farten i lösare slag. Vidare är träffytan och sweet spoten stor så att du lättare kan få rätt träff.

Jämfört med föregående år finns inga större förändringar.

Bullpadel Libra 2021 är ett enkelt och lätt padelracket för nybörjare inom padel. Mjuk uppbyggnad och snällt mot kroppen.
Bullpadel Shake 2021 är ett optimalt nybörjarracket för den som vill komma igång med ett eget racket

Bullpadel Shake 2021

Shake 2021 är en instegsmodell från Bullpadel och ett perfekt padelracket för nybörjare. Med sin runda form, mjuka kärna och låga balans är det en optimal kompis i början av padelkarriären.

Shake har en lite högre vikt än sitt syskon Libra, annars är de lika på alla plan.

Racket är lätt att hantera och har en stor träffyta för att göra det så enkelt som möjligt att träffa varje boll.

Mot föregående år finns inga större skillnader förutom en ny och fräsch design!

Bullpadel Hack Junior 2021

För de yngre spelarna finns det även nyheter från Bullpadel. Denna diamantformade modell har en hög balans och lämpar sig för åldrarna 7-11 år.

Förutom en lättare vikt på 335-345 gram så är racket även smalare, 33 mm mot vuxenrackens 38 mm. Allt för att göra det hanterbart och kul att spela med för de yngre.

Dessutom har det hämtat mycket av sin tilltalande design hos Paquitos Hack 02.

Bullpadel Hack Junior 2021 är juniorracket från Hack-serien. Ett häftigt racket för de yngre
Bullpadel Funny Girl 2021 är ett padelracket för de yngsta padelspelarna. Passar för barn mellan 4-7 år.

Bullpadel Funny Girl 2021

Funny Girl är ett padelracket framtaget för de allra yngsta padelspelarna mellan 4-7 år, så att även de kan upptäcka det roliga med padeln.

Racket är väldigt lätthanterat för att passa de små, tjockleken ligger på 26 mm mot vanliga 38 mm och vikten är låga 280 gram. Dessutom är det kortare på längden.

Funny Girl är droppformat, vilket placerar den optimala träffytan lite högre än mitten. Vidare har racket en jämn medelbalans.

Ett snyggt och snällt padelracket att ha kul med! 

Bullpadel Funny Boy 2021

Funny Boy är tvillingen till Funny Girl, de är helt identiska med skillnaden att Funny Boy har en annan färg, för de som föredrar grönt framför rosa.

Det betyder att även detta racket är framtaget för att låta till spelarna mellan 4-7 år upptäcka padeln.

För att passa små händer så är tjockleken på smala 26 mm, mot vanliga 38 mm och vikten är låga 280 gram. Dessutom är det kortare än standard på längden.

Formen är dropp för att erbjuda lite fart i slagen och vikten är jämnt fördelad vilket ger en medelbalans.

Ett perfekt första padelracket för barn enligt oss! 

Bullpadel Funny Boy 2021 är ett padelracket för de allra minsta barnen. Med härliga färger blir det en rolig kompis på banan.
Bullpadel Hack Big Capacity

Bullpadel Hack Big Capacity 2021

Den populära och stora padelväskan Hack Big Capacity har släppts med ett nytt och stilrent utseende i svart design och blåa detaljer.

Väskan erbjuder plats för totalt fyra rackets i de båda thermovadderade sidofacken, för att skydda racken mot temperaturskillnader. 

Ett separat skofack finns för att skilja från ombyte och annat. Som tidigare är även yttersidorna av förstärkt material för att ge extra skydd. 

Bullpadel Flow Bag 2021

En nyhet från Bullpadel inför 2021 är denna väska som ska agera signaturväska åt Alejandra Salazar och matchar detaljerna i padelracket Bullpadel Flow.

Storleksmässigt ligger den i mellansegmentet. Precis som i Hack är de två sidofacken thermovadderade och i mitten finns ett stort fack för kläder och annat. Dessutom finns ett separat skofack.

En supersnygg väska som vi tror kommer att bli mycket populär!

Bullpadel Flow Bag 2021 är bästa padelväska i mellanklassen på grund av sina många fina egenskaper och snygga design i svart och persikafärg.

Bullpadel grundades 1995 av ett gäng argentiska och spanska proffs. Idag har Bullpadel blivit ett av de mest populära märkena inom padel och är en marknadsledare i Sverige. Produkterna kännetecknas av hög kvalité och används av alla typer av spelare. På världstouren ser vi bland annat stjärnorna Paquito Navarro och Alejandra Salazar som spelar med deras padelrackets.