NOX padelrackets 2022

Recension, guide & jämförelse av årets modeller

Aktuella Erbjudanden på NOX

12% rabatt på NOX

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller

Är du nyfiken på NOX kollektion för 2023? Hitta vår artikel med recensioner nedan.

Innehåll

Introduktion till NOX Padel 2022

Den spanska padeljätten NOX har släppt sin kollektion av padelrackets för 2022. I den här artikeln hittar du jämförelser och recensioner av samtliga modeller, för att du ska få en bra överblick av deras utbud.

NOX har ett stort utbud av padelrack med modeller för alla nivåer och spelartyper. Så oavsett om du söker ett lättspelat och skonsamt kontrollracket eller ett hårt kraftpaket hittar du det i NOX kollektion 2022.

Till skillnad många andra märken så spelar proffsen med omodifierade padelrackets, så att du kan köpa samma racket i butik som de faktiskt använder.

Nu tar vi och dyker ner bland recensionerna av årets modeller!

NOX AT10 Luxury Genius 18K 2022 Recension

NOX AT10 Luxury Genius 18K 2022 test, recension och guide. Denna modellen är en av NOX padels toppmodeller 2022 och är fullproppat med avancerade teknologier och material. Med detta racket går det slå kraftfulla smashar och avvägda placeringar. Ett toppracket!
NOX AT10 Luxury Genius 18K 2022 sidan recension, review och test. En av NOX toppmodeller och proffset Agustín Tapias val av padelracket. Denna kraftfulla modell är mångsidig och explosiv på banan.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är AT10 Luxury Genius 18K för padelracket?

Det här en av toppmodellerna hos NOX 2022 och en ny variant av förra årets otroligt populära modell AT10 Genius Arena Luxury. Detta är även racket som stjärnan Agustín Tapia kommer att spela med framöver.

AT10 Luxury Genius 18K har en något förstorad droppform i kombination med en medelbalanserad vikt. Sweet spoten sitter strax ovanför mitten.

Racket har en standardvikt på 360-375 gram och är uppbyggt av en vridstyv kolfiberram tillsammans med en träffyta i 18K kolfiber. Ovanpå träffytan finns en sandpappersyta för extra grepp i bollen.

Inuti racket finns den mångsidiga och omtyckta HR3-kärnan, som är av medelhård karaktär. Materialvalen i racket gör att AT10 Luxury Genius 18K är en av NOX styvare modeller.

Offensiven

Genom droppformen och medelbalansen får man tillgång till både kraft och kontroll i anfallsspelet. Det styva kolfibret i träffytan ger explosiv respons i bollträffen och det är inga som helst problem att kicka ut bollen ur buren eller smälla på med en rak smash.

I volleyspelet framme vid nät hjälper det hårda materialet till att dämpa bollarna effektivt och den ruggade ytan kan leverera riktigt trevliga stoppbollar.

Defensiven

Precis som i offensiven är detta ett starkt racket i defensiven, men det kräver god teknik och att man slår igenom slagen ordentligt. AT10 Luxury Genius 18K ger inte mycket hjälp med farten i trängda lägen, utan det måste man generera själv.

Dock ges full kontroll över farten i lobbarna och droppbollar nära nät, vilket mer erfarna spelare brukar föredra.

Andra egenskaper

AT10 Luxury Genius 18K har ett oversize grip, vilket är större än NOX standardgrepp och gör det lättare att greppa.

Vidare har racket NOX nya smidiga lösning SmartStrap, som gör det enkelt att ta loss handledsremmen och tvätta den eller byta helt.

Racket är även utrustat med teknologin AVS (Antivibrationsystem), vilket är gummidelar som har placerats på varje sida om rackethalsen. Dessa hjälper till att reducera skadliga vibrationer vid bollträffen, då dessa rör sig nedåt mot handtaget.

För vem passar NOX AT10 Luxury Genius 18K 2022?

Det här racket passar för erfarna spelare kring avancerad och medelnivå som söker ett padelracket av toppklass i både defensiven och offensiven.

För spelaren som vill ha en exklusiv limiterad utgåva så har denna modellen även släppts i en helsvart version med en något styvare kärna och en träffyta med både 3D-mönster och sandpappersyta.

Hitta bästa pris för NOX AT10 Luxury Genius 18K 2022 hos:

NOX AT Luxury Genius Attack 18K 2022 Recension

NOX AT Luxury Genius ATTACK 18K 2022 test, recension, review, betyg. Detta kraftpaket är en extremt offensiv version av Agustín Tapias modell NOX AT10. Med denna modellen får man rejält med kraft i slagen, dock på viss bekostnad av kontrollen i racket.
NOX AT Luxury Genius Attack 18K omdöme, test, recension och review. Detta är ett offensivt och hårt padelracket med en explosiv uppbyggnad och diamantform. För den som vill smasha hårt och rejält.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är AT Luxury Genius Attack 18K för padelracket?

Det är en helt ny modell från NOX för 2022 och är enligt NOX själva framtagen efter en stor efterfrågan på denna typ av racket.

Man har utgått från Tapias AT10 Luxury Genius och gjort om formen till en diamantform och gett den en topptung vikt (hög balans). Det ger ett väldigt offensivt padelracket, med en liten sweet spot nära toppen på racket.

Racket är uppbyggt med en vridstyv kolfiberram som tål tuffa test på banan. Vidare består träffytan av 18K kolfiber och ett 3D-mönster i form av hexagons på ytan för extra spin i bollträffen. Inuti hittar vi NOX mångsidiga HR3-kärna, som ger bra fart i både hårda slag och fin känsla lösare slag.

Vågen visar på standardvikten som är mellan 360-375 gram.

Offensiven

AT Luxury Genius Attack 18K är, som namnet avslöjar, framtaget för offensiven och för att sätta rejält med press på de man möter. Detta kraftpaket ger vid de rätta träffarna en makalös fart på bollen.

Med hjälp av den ruggade ytan blir även slicade overheadslag riktigt giftiga och svårlästa för motståndarna.

Racket ställer dock krav på dig som spelare och du behöver ha en bra teknik och slå igenom slagen ordentligt för att få detta racket svara. 

Defensiven

AT10 Luxury Genius Attack 18K är inte helt lätt att hantera i försvaret, diamantformen och den styva uppbyggnaden gör felmarginalen liten och det krävs att du jobbar runt bollen ordentligt inför varje slag.

Den hårda uppbyggnaden av racket gör dock att man får kraftfulla grundslag medan från bakre delen av banan medan motståndarnas hårda slag dämpas effektivt. Dessutom får man full kontroll på höjden och kraften i lobbarna.

Andra egenskaper

AT 10 Luxury Genius Attack 18K är utrustad med SmartStrap, som innebär att man smidigt kan ta loss och tvätta handledsremmen eller byta ut den.

Racket har även ett oversize grip, som innebär att greppet är lite större än NOX standard och ger möjlighet till tvåhandsfattad backhand.

Vi hittar även antivibrationssystemet AVS i racket, inbyggda gummidelar som minskar vibrationer och höjer komforten.

För vem passar NOX AT Luxury Genius Attack 18K 2022?

Det här är racket för den offensiva spelaren som gärna vinner poängen på en kraftfull smash ut ur buren eller en hård bandeja som borrar ner sig i hörnet.

Denna modellen riktar sig till främst till erfarna spelare runt medel och avancerad nivå, då det kräver en god teknik för att kunna nyttjas till max.

Hitta bästa pris för NOX AT Luxury Genius Attack 18K 2022 hos:

NOX AT10 Luxury Genius Arena 2022 Recension

NOX AT10 Luxury Genius Arena 2022 recension, test och guide. Denna otroligt populära modell har fått en uppdaterad design till 2022. Mångsidigt och starkt i både offensiven och defensiven.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX AT10 Luxury Genius Arena för padelracket?

Förra årets otroligt populära modell som togs fram tillsammans med Agustín Tapia har fått en ny design. Det mesta är sig likt, det som har tillkommit är den nya färgsättningen samt SmartStrap handledsbandet som går att ta loss och byta ut smidigt.

Det innebär at AT10 Luxury Genius Arena även i år har en droppform, medelbalans och en sweet spot som sitter strax ovanför mitten. Racket har 12K kolfiber i träffytan, vilket gör den lite mjukare än ovan två syskon. Vidare har den en slittålig kolfiberram och den medelhårda HR3-kärnan.

Ovanpå träffytan finns en sandpappersyta för extra grepp i slicade slag. Vikten ligger på standard, vilket är 360-375 gram.

Offensiven

Tack vare sina form, balans och material så erbjuder AT10 Luxury Genius Arena både bra med fart och kontroll i spelet. 

Oavsett om du vill attackera motståndarna med hårda slag eller känsliga placeringar så är detta racket att lita på, man har möjlighet att anpassa sitt spel utefter hur motståndet känns helt enkelt.

AT10 Luxury Genius Arenas största offensiva styrka ligger i volleyspelet, där det på ett effektivt sätt kan skära och dämpa bollarna.

Defensiven

I defensiven känns racket välbalanserat i handen och smidigt att förflytta. Det går med lätthet att variera försvarsspelet med höga lobbar, känsliga droppbollar eller hårda låga bollar.

AT10 Luxury Genius Arenas sweet spot är relativt liten och man blir ganska straffad om bollen träffar utanför denna. Det ställer krav på dig att ha god teknik för att få ut det mesta av detta racket.

Andra egenskaper

Denna modellen har ett antivibrationssystem som förkortas AVS. Det består av gummidelar vid rackethalsen som dämpar vibrationerna från bollträffen, vilket ger högre komfort för dig.

Tack vare teknologin SmartStrap så kan man enkelt ta loss handledsremmen och tvätta eller byta den. Smidigare än att behöva lossa hela knoppen.

Greppet på denna modellen är ett oversize grip, vilket är NOX lite större grepp och det lättare att använda dubbelhandsfattad backhand.

För vem passar NOX AT10 Luxury Genius Arena?

Det här racket passar många spelartyper och nivåmässigt kan du vara alltifrån en duktig motionär till en erfaren avancerad spelare. Passar dig som söker ett allround racket med styrkor över hela banan.

Hitta bästa pris för NOX AT10 Luxury Genius Arena 2022 hos:

NOX Nerbo WPT 2022 Recension

NOX Nerbo WPT 2022 recension, test och review. Denna kraftmodell är det kraftfullaste NOX har att erbjuda 2022. En enorm power och fart när du slår igenom slagen. Den höga balansen ger fart i svingen.
NOX Nerbo WPT 2022 betyg, omdöme och jämförelse. Med NOX Nerbo får du ett offensivt och snabbt padelracket som lämpar sig för medelspelare och avancerade spelare.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX Nerbo WPT Luxury för padelracket?

Nerbo WPT Luxury är det kraftfullaste racket NOX har att erbjuda i 2022 års kollektion. Det levererar en sanslös fart i hårda slag och är framtaget för padelspelaren som älskar att spela aggressivt.

Racket har en diamantform med en hög balans, medan sweet spoten sitter högt upp och är liten, vilket inte ger så mycket felmarginal i slagen. Vikten ligger på standard, 360-375 gram.

Ramen består av 100% kolfiber tillsammans med en träffyta av 18K kolfiber, som har ett hexagonmönster på ytan för ökad effekt i bollträffen. Inuti racket finns NOX Multilayered Black EVA-kärna, som ger både bra med fart i de hårda slagen och känsla och kontroll i lösare slag.

Offensiven

Det är i offensiven som Nerbo glänser rejält, med hårt skurna slag och kraftfulla smashar går det att sätta rejäl press på motståndarna. Den höga balansen hjälper till att generera en hög svinghastighet och kraft bakom slagen medan rackets hårda uppbyggnad svarar upp med fartfyllda slag.

Vid nätspelet har Nerbo möjlighet att leverera både fina stoppbollar och hårda volleyslag.

Defensiven

I defensiva situationer kan Nerbo upplevas ganska svårhanterat, här krävs bra teknik för att kunna få till rätt träffar och bra med kraft. Racket ger ingen gratisfart utan du behöver arbeta genom varje slag och generera farten själv. 

Med rätt teknik får du dock tillgång till hårda grundslag som är tuffa för motståndarna att parera. Även längden och kraften i lobbarna ges full kontroll över tack vare det hårdare materialet.

Andra egenskaper

Nerbo 2022 är utrustat med NOX nya handledsband SmartStrap, som innebär att remmen enkelt går att ta loss för att bytas ut eller tvättas.

Vid sidorna av rackethalsen sitter gummidelar som är NOX antivibrationssystem (AVS) och hjälper till att ge mer komfort i slagen.

Greppet på Nerbo är oversize grip och något större än NOX standardgrepp, för att ge möjlighet till tvåhandsfattat grepp.

För vem passar NOX Nerbo WPT 2022?

Det här racket passar för den aggressiva och erfarna spelaren runt medel och avancerad nivå, som söker ett kraftfull och hårt padelracket. Du ska ha god teknik och kunna hantera ett styvare racket och diamantformen, annars kommer det inte vara kul att spela med Nerbo.

Hitta bästa pris för NOX Nerbo WPT 2022 hos:

NOX Tempo WPT 2022 Recension

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX Tempo WPT 2022 för padelracket?

Tempo är ett droppformat padelracket med en medelbalans och sweet spot som sitter strax ovanför mitten. Det gör denna modellen väldigt allround med få svagheter.

Racket är uppbyggt med ett slitstarkt kolfiber i ramen, som tål tuffa test på banan. Träffytan består av 12K kolfiber och ovanpå finns 3D-mönster i form av hexagons, för ett ökat grepp i bollen. Vågen visar på standardvikten 360-375 gram.

Inuti Tempo hittar vi samma kärna som hos Nerbo, nämligen Multilayered Black EVA. Det består av flera lager material med olika densitet, som hjälper till med farten i hårda slag och känslan i lösa slag. Överlag är Tempo en styvare modell som kräver att man är tekniskt duktig och klarar av att slå igenom slagen ordentligt.

Offensiven

Tempo erbjuder många olika möjligheter i det offensiva spelet tack vare sin utformning och du kan variera mellan både kraftfulla smashar och luriga placeringar.

I volleyspelet vid nät är det en stark partner som både dämpar bollar effektivt och kan smälla på eller skära tillbaka bollarna.

Defensiven

Precis som i offensiven så är Tempo starkt i försvaret och det är inga problem att variera mellan lobbar, hårda grundslag eller känsliga placeringar nära nät.

Materialet i racket ger inte så mycket gratisfart i trängda lägen, utan där behöver du jobba runt bollen ordentligt och komma rätt i bollträffen.

Andra egenskaper

NOX har utrustat Tempo med deras antivibrationssystem AVS, som effektivt dämpar vibrationer tack vare gummidelar vid racket halsen.

Handtaget har en oversize grip, vilket är större än NOX standardgrepp på sina padelrack.

Även Tempo har fått den nya teknologin SmartStrap, som innebär att handledsremmen enkelt att tas loss och bytas ut eller rengöras.

För vem passar NOX Tempo WPT 2022?

NOX Tempo WPT 2022 passar både för duktiga motionärer, medelspelare och avancerade spelare. Det är perfekt för dig som vill kunna anpassa din spelstil efter motståndet, då det har styrkor i både defensiven och offensiven.

Hitta bästa pris NOX Tempo WPT 2022 hos:

NOX ML10 Pro Cup Luxury 2022 Recension

NOX ML10 Pro Cup Luxury 2022 recension, test, review. Den nya versionen av Miguel Lampertis ikoniska padelracket. Den här modellen är mer påkostad med flera spännande nyheter.
NOX ML10 Pro Cup Luxury 2022 test, recension och review. Detta är en nyutvecklad och påkostad version Miguel Lampertis legendariska padelracket. Stort fokus på komfort, kontroll och känsla.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX ML10 Pro Cup Luxury 2022 för padelracket?

Det är en helt ny version av det klassiska padelracket ML10 Pro Cup, som är framtaget tillsammans med legendaren Miguel Lamperti och som även används av honom i en del tävlingar. Den här versionen har fått ett par intressanta tillägg jämfört med originalet, vilka det är går vi igenom lite längre ner.

Racket kommer med rund form och har en låg balans, som innebär att vikten sitter närmare handtaget, vilket gör racket mer lätthanterat. Den optimala träffpunkten (sweet spoten) är stor och centrerad på träffytan.

ML10 Pro Cup Luxury väger 360-375 gram och är uppbyggd med en vridstark kolfiberram och en träffyta av 3K metalliserat glasfiber samt flera lager glasfiber. Ovanpå ytan finns en beläggning som liknar sandpapper, för extra bett i bollen. Inuti racket hittar vi den mångsidiga HR3-kärnan.

Vad är skillnaden mellan ML10 Pro Cup Luxury och ML10 Pro Cup Original?

Förutom den designmässiga skillnaden så har denna modellen följande som originalet saknar:

  • Sandpappersyta – Hjälper till att öka bollens spin.
  • Oversize grip – Ett något större grepp än NOX originalgrepp.
  • Antivibrationssystem (AVS) – Inbyggda gummidelar som reducera vibrationer.
  • Luxury halsen – Samtliga rack i NOX Luxury-serie har en mer påkostad rackethals som ökar stabiliteten och vridstyvheten i bollträffen, vilket ger en bättre kraftöverföring till bollen. De andra modellerna som har det är Nerbo, Tempo, Bahia, Shotgun, MJ10 & MP10.

Offensiven

ML10 Pro Cup Luxurys styrka i offensiven är främst placeringar och precision i slagen och framme vid nät är det en utmärkt partner. För spelaren med rätt teknik går det även att smasha med bra kraft också.

Med sandpappersytan går det att få till bra skruv i bollarna och skära dem svårtaget för motståndarna.

Defensiven

Det här är ett defensivt starkt padelracket tack vare den runda formen, låga balansen och stora sweet spoten. Racket är lättmanövrerat och smidigt att förflytta, vilket gör det väldigt enkelt att få rätt bollträff i alla lägen.

Komforten i varje slag är hög och även om du skulle råka få en felträff i ett tajt läge så får ändå bollen bra med fart.

Andra egenskaper

ML10 Pro Cup Luxury är utrustat med NOX nya teknologi SmartStrap, som innebär att du kan byta handledsremmen smidigt utan att behöva lossa knoppen.

Greppet är av oversize storlek, vilket är något större än NOX vanliga grepp. Det gör att du har möjlighet att greppa tvåhandsfattning.

Racket är även försett med antivibrationssystemet AVS, som reducerar och minskar skadliga vibrationer.

För vem passar NOX ML10 Pro Cup Luxury 2022?

Det här är en modell som främst passar för motionärer och medelspelare som söker ett skonsamt och kontrollinriktat padelracket, med hög komfort och fantastisk precision i slagen.

Hitta bästa pris för NOX ML10 Pro Cup Luxury 2022 hos:

NOX ML10 Luxury Bahia 2022 Recension

NOX ML10 Luxury Bahia 2022 recension, test och review. Vårt omdöme och betyg om Bahia är att det är ett allround racket med bra kraft och fin kontroll i alla slag. Utmärkt för både offensiven och defensiven.
NOX ML10 Luxury Bahia 2022 test och recension. Det här racket levererar en härlig fart i slagen samtidigt som erbjuder en fin känsla och kontroll.

Vad är NOX ML10 Luxury Bahia för padelracket?

En av förra årets mest populära modeller, som fått sitt namn Bahia efter området i Argentina som den spelande legendaren Miguel Lamperti kommer ifrån.

ML10 Luxury Bahia är ett droppformat padelracket med en medelbalans på vikten och en sweet spot som sitter strax ovanför mitten. Vågen visar på 360-375 gram, vilket är standard.

Racket är utrustad med mångsidiga kärnan HR3, en vridstyv kolfiberram och en träffyta av 12K kolfiber. Ovanpå ytan finns ett 3D-mönster i form av hexagons för extra skruv i slagen. Ett välbyggt padelracket som klarar av tuffa test på padelbanan.

Vad skiljer mellan ML10 Bahia och AT10 Genius Arena?

En vanlig fråga hos de som kollar på NOX padelracketar är vad skillnaden ML10 Bahia och AT10 Genius Arena är, då de mer eller mindre identiska på papperet.

Det som främst skiljer är modellernas hjärtan och hals, som har olika konstruktioner. Halsen på AT10 gör det till ett lite styvare och mer kompakt padelracket. Vilket resulterar i bättre precision och mer fart i hårda slag.

Bahia upplevs aningen mjukare och mer lättspelad, med högre komfort och hjälp med farten i slagen jämfört med AT10.

En annan skillnad är att ML10 Bahia har en glansig yta med 3D-mönster jämfört med AT10 Genius matta yta och sandpappersbeläggning.

Offensiven

Bahia levererar bra tryck i bollträffen och svarar utmärkt i de hårda slagen samtidigt som det är en fin känsla i lösare slag. Det kan vara aningen svårkontrollerat då sweet spoten är ganska liten, men vid de rätta träffarna blir resultatet strålande.

I de skurna/slicade slagen får man bra skruv tack vare den ruggade ytan och framme vid nätet erbjuds en fin kontroll i volleyspelet.

Defensiven

I defensiven är Bahia överlag ett gediget racket med utmärkta försvarsegenskaper tack vare droppformen och medelbalansen, du behöver dock ha en bra teknik och slå igenom slagen ordentligt för att få önskad fart. I övrigt ges både god kontroll och känsla vid lobbar och vassa grundslag från baslinjen.

Andra egenskaper

ML10 Luxury Bahia är utrustad med NOX antivibrationssystem AVS, som minskar skadliga vibrationer med hjälp av gummidelar. Bra för spelare med problem med armbågen.

Handledsbandet går enkelt att ta loss och bytas ut tack vare den nya teknologin SmartStrap.

Greppet på Bahia är oversize grip, vilket är snäppet större än NOX vanliga grepp.

För vem passar NOX ML10 Luxury Bahia 2022?

Den här modellen passar spelare som vill ha ett kraftfullt padelracket med bra kontroll. Det lämpar sig för dig som gärna varierar ditt spel och kanske anpassar efter motståndet. Nivåmässigt rekommenderar vi det för både duktiga motionärer, medelspelare och avancerade spelare.

Hitta bästa pris NOX ML10 Luxury Bahia 2022 hos:

NOX ML10 Luxury Shotgun 2022 Recension

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX ML10 Luxury Shotgun för padelracket?

Som namnet antyder är det här ett fartfyllt och offensivt padelracket för den aggressiva spelaren. ML10 Luxury Shotgun har en diamantform och hög balans, med en sweet spot placerad nära toppen.

Racket är uppbyggt med en slittålig kolfiberram och en styv träffyta i 12K kolfiber. Ovanpå ytan finns ett 3D-mönster som ser ut som hexagons, dessa hjälper till att sätta extra skruv på bollen.

Inuti ML10 Luxury Shotgun finns den mångsidiga kärnan HR3 och vikten klockar in på mellan 360 och 375 gram.

Offensiven

De lite styvare materialen ger racket distinkta bollträffar och både smashar och bandejas blir riktigt roliga att slå. Det gäller dock att få rätt träff, sweet spoten är liten. Men man belönas å andra sidan med fartfyllda slag.

Den ruggade ytan hjälper till att sätta en fin spin på bollen, som gör det svårare för motståndarna att läsa och hantera bollen.

Defensiven

ML10 Luxury Shotgun är inte det starkaste racket i defensiven, då felmarginalen på bollträffar är liten och materialet hjälper inte till med farten. Är du tekniskt duktig är det dock inga problem att få in bra lobbar eller smälla på hårda raka grundslag som tvingar motståndarna att jobba vid nätet.

Andra egenskaper

Likt övriga NOX padelrack ur 2022 års kollektion så är Shotgun försedd med SmartStrap, som innebär att handledsremmen enkelt går att ta loss och byta ut eller tvätta.

Greppet är oversize, vilket är ett något större grepp än NOX vanliga.

Vidare är Shotgun även utrustad med antivibrationssystemet AVS, som med hjälp av gummi vid rackethalsen dämpar vibrationer ner till handen. Det ökar komforten och minskar skaderisken.

För vem passar NOX ML10 Luxury Shotgun 2022?

Det passar erfarna spelare som vill ha ett offensivt racket att kunna pressa motståndarna rejält med genom hårda och rappa slag. Nivåmässigt bör du vara kring medel och uppåt för att bäst kunna hantera detta padelracket.

Hitta bästa pris för NOX ML10 Luxury Shotgun 2022 hos:

NOX MJ10 Luxury 2022 Recension

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX MJ10 Luxury 2022 för padelracket?

Tillsammans med toppspelarna och tvillingsystrarna Majo och Mapi Sánchez Alayeto har NOX tagit fram de två padelracken MJ10 och MP10, som passar lika bra för herrar så som damer. Detta är Majos racket och det är den mer offensiva modellen av dem två.

Nu till något spännande, förra årets version av MJ10 benämndes som diamant och årets modell kallar NOX för droppform. Så har formen på racket ändrats? Nej, det samma form som 2021. NOX har bara valt att benämna den som dropp till 2022 i stället för diamant. MJ10 har nämligen en helt egen form som inget annat rack i NOX kollektion har. Man kan säga att det är en mix mellan droppform och diamantform.

Även balansen är densamma som förra året, nämligen hög, vilket ger ett topptungt racket.

Vidare är MJ10 uppbyggt med en hållbar kolfiberram och träffyta av ett slittåligt 12K kolfiber, medan kärnan består av Multilayered Black EVA, som är en relativt styv kärna med en riktigt trevlig respons i bollträffen.

Vikten ligger på 360-375 gram och träffytan är ruggad och har ett hexagonmönster för en bättre effekt i bollträffen.

Offensiven

Majo har en mer aggressiv spelstil och detta racket passar perfekt för det. Man kan med enkelhet sätta press på motståndarna och snabbt ta nätet genom hårda slag och skurna bollar.

Träffytans täta kolfiber ger en suverän respons i bollträffen och den höga balansen hjälper till att generera hög svinghastighet, vilket ger fina möjligheter att kicka ut bollen vid läge.

Volleyspelet är rappt och den ganska styva uppbyggnaden hjälper till att dämpa hårda bollar från motståndarna effektivt.

Defensiven

MJ10 Luxury är inte det lättaste racket att hantera i defensiven, då det kan upplevas lite svårt att manövrera och komma rätt i träffen. Det kräver god teknik för att exempelvis lobbarna inte ska bli för korta.

Men i de rätta händer går det att kontra snabbt och effektivt och vända till övertag genom hårda grundslag och välplacerade droppskott bakom nät.

Tack vare den lite hårdare uppbyggnaden så har man även full kontroll över farten i racket, det finns inte så mycket trampolineffekt helt enkelt.

Andra egenskaper

MJ10 är utrustat med NOX antivibrationsssystem, som reducerar vibrationer med hjälp av gummidelar vid rackethalsen.

Vidare har racket en SmartStrap, som innebär att handledsbandet enkelt kan tas loss och bytas ut eller tvättas.

Greppdelen på racket är av oversize storlek, vilket är snäppet större än NOX vanliga greppstorlek.

För vem passar NOX MJ10 Luxury 2022?

Det här är padelracket för dig som gillar att spela aggressivt och med kraft, men som samtidigt vill ha en del kontroll kvar i slagen. De påkostade materialvalen gör MJ10 till en giftig partner överallt på banan. Nivåmässigt skulle vi rekommendera det för främst medelspelare och avancerade spelare.

Hitta bästa pris NOX MJ10 Luxury 2022 hos:

NOX MP10 Luxury 2022 Recension

NOX MP10 Luxury 2022 recension, test, omdöme. Det här är ett rundformat och lättspelat padelracket som passar perfekt för motionärer och medelspelare. Defensivt starkt och lätt att komma rätt i träffen med.
NOX MP10 Luxury 2022 test, recension och review. Den här modellen är stjärnan Mapis padelracket och en modell som främst inriktar sig mot kontroll och precision i slagen. Lättspelat och skonsamt.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX MP10 Luxury för padelracket?

Mapis MP10 Luxury är jämfört med systerns racket ovan ett mjukare och betydligt mer lättspelat racket. Denna modellen fokuserar mer på kontroll och komfort i slagen och är ett betydligt mer defensivt inriktat racket.

Det här dessutom ett bra steg upp från det populära racket ML10 Pro Cup.

MP10 kommer med en rund form, en smidig låg balans och en stor centrerad sweet spot. Vikten ligger på standard, vilket är 360-375 gram.

Racket är uppbyggt med en stark kolfiberram och 3K kolfiber i träffytan. Ovanpå ytan finns även ett 3D-mönster som hjälper till och sätta extra spin på bollen. Inuti racket finns allroundkärnan HR3.

Offensiven

Styrkan hos MP10 i offensiven är framförallt placeringar och kontroll i slagen. Det är inte racket som har de hårdaste skotten, men levererar en helt klart godkänd kraft.

I volleyspelet framme vid nät är racket giftigt med sina smidiga manövreringar och fina precision.

Defensiven

Tack var den låga balansen känns racket lätt att förflytta i handen och den runda formen och stora sweet spoten ger stor felmarginal. Det gör det lättare att få rätt bollträff när motståndarna pressar på med djupa bollar.

Den något mjukare uppbyggnaden erbjuder lättillgänglig fart även vid lösare träffar, vilket är bra vid trängda lägen nere i hörnet när svingen inte alltid är lätt att få rätt.

Andra egenskaper

MP10 Luxury är försedd med NOX antivibrationssystem AVS som reducerar skadliga vibrationer ner till handen med hjälp av gummidelar i rackethalsen.

Greppet är ett oversize grip som innebär att det är snäppet större än NOX vanliga grepp.

Precis som övriga modeller i NOX kollektion av padelrackets 2022 så har MP10 SmartStrap, som innebär att handledsbandet kan tas loss smidigt och bytas ut eller tvättas.

För vem passar NOX MP10 Luxury 2022?

NOX MP10 Luxury passar för spelaren som söker ett kontrollracket med utmärkta defensiva egenskaper och helt ok kraft i offensiven. Vi rekommenderar detta padelracket för både damer och herrar som ser sig som motionärer eller medelspelare. Ett toppenval om du har problem med tennisarmbåge.

Hitta bästa pris för NOX MP10 Luxury 2022 hos:

NOX ML10 Pro Cup 2022 Recension

NOX ML10 Pro Cup 2022 recension, test och betyg. Det här är det ikoniska padelracket som är framtaget med legendaren Miguel Lamperti. Kontrollracket med stark defensiv profil. Perfekt vid bekymmer med padelarmbåge/tennisarmbåge. Tillhör bästa padelracket 2022.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX ML10 Pro Cup 2022 för padelracket?

Det är ett numera ikoniskt padelracket som är framtaget tillsammans med stjärnan Miguel Lamperti. Det är även ett av de mest sålda padelracken genom tiderna. Denna modellen finns även i en helsvart design och kallas då ML10 Pro Cup Black Edition.

Formen på ML10 Pro Cup är rund och tyngdpunkten sitter nära handtaget, vilket ger en låg balans. Sweet spoten är stor och är belägen i mitten på träffytan.

Racket har en vridstark kolfiberram och en träffyta av metalliserat 3K glasfiber, som i styvhet ligger ungefär mellan vanligt glasfiber och 3K kolfiber. Inuti racket återfinns den medelhårda kärnan HR3 och vågen visar på 360-375 gram, vilket är en standardvikt.

Ovan egenskaper gör ML10 Pro Cup till en något mjukare, skonsammare och mer förlåtande modell än MP10 Luxury.

Vad skiljer mellan ML10 Pro Cup och ML10 Pro Cup Black Edition?

Ingenting, förutom designen. På efterfrågan tog NOX fram en helsvart version av ML10 Pro Cup där endast färgsättningen skiljer. Däremot finns det en modell som heter ML10 Pro Cup Black Edition Arena, som skiljer sig en aning från originalet. Denna går vi igenom lite längre ner.

Offensiven

I offensiven så sitter ML10 Pro Cups styrka framförallt i placeringarna och precisionen i slagen, där man kan spela med tålamod och vinkla ut motståndarna. Vid volleyspelet kring nät är racket starkt tack vare att det är smidigt i handen och lätt att förflytta.

ML10 Pro Cup saknar en del fart i slagen genom sin mjukare uppbyggnad och är inte det mest smashvänliga racket, men det ger ändå fullt godkänd kraft.

Defensiven

ML10 Pro Cup är ett defensivt starkt racket med en stor sweet spot som är lätt att träffa och lättillgänglig fart som gör att man även i tajta lägen kan få iväg bollen.

Grundslagen är stabila och får bra precision, precis som lobbarna och lösare droppskott vid nät. Ett rakt igenom bra försvarsracket.

Andra egenskaper

En nyhet för i år hos ML10 Pro Cup är SmartStrap, som innebär att handledsremmen enkelt går att ta bort och byta ut eller tvätta.

För vem passar NOX ML10 Pro Cup 2022?

ML10 Pro Cup passar en bred skara spelare, alltifrån ambitiösa nybörjare till mer erfarna spelare kring medelnivå. Det här racket är till för dig som vill ha ett kontrollracket med komfort och precision i varje slag. Om du har problem med tennisarmbåge (padelarmbåge) är det här bland de bästa valen av padelrack på marknaden.

Hitta bästa pris NOX ML10 Pro Cup 2022 hos:

NOX ML10 Pro Cup Silver 2022 Recension

NOX ML10 Pro Cup Silver 2022 test, recension och betyg. Det här är ett lätt padelracket framtaget för damer. Modellen erbjuder bra kontroll och är lättspelat. Perfekt vid tennisarmbåge.
NOX ML10 Pro Cup Silver 2022 test, betyg och omdöme. Detta runda och smidiga kontrollracket passar damer och herrar som söker ett padelracket med låg vikt.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX ML10 Pro Cup Silver 2022 för padelracket?

Precis som ovan syskon så är ML10 Pro Cup Silver ett runt padelracket med låg balans och stor centrerad sweet spot, vilket primärt gör det till ett kontrollinriktat padelracket.

Vi hittar även en stark och slittålig kolfiberram på denna modellen och en träffyta som är uppbyggd av 3K metalliserat glasfiber, där hårdheten ligger ungefär mellan vanligt glasfiber och 3K kolfiber.

Inuti ML10 Pro Cup Silver finns den mångsidiga och medelhårda kärnan HR3 och vikten för denna modellen ligger på mellan 350 och 365 gram.

Vad är skillnaden mellan ML10 Pro Cup Silver och ML10 Pro Cup?

Förutom en annorlunda design så är det vikten som skiljer. ML10 Pro Cup Silver är ett lättare och ännu skonsammare racket som primärt riktar sig till damer, men passar såklart även herrar som söker ett padelracket med lägre vikt.

Offensiven

Likt sitt syskon ML10 Pro Cup så är detta främst ett kontrollracket som erbjuder fin precision och placeringar i slagen. Vid smashar blir farten någorlunda ok, med det saknas både tyngd och kraftöverföring för att ge den riktigt höga farten.

Volleyspelet är bra och enkelt att komma rätt i träffen och det är ett utmärkt racket framme vid nät tack vare sin smidighet och att det är lätt att hantera och snabbt flytta.

Defensiven

ML10 Pro Cup Silver 2022 är ett defensivt starkt padelracket med förlåtande egenskaper som gör att det går att få felträffar och ändå få iväg bollen med fart.

Den höga komforten gör slagen bekväma och med hjälp av den lite mjukare uppbyggnaden erbjuds lättillgänglig fart, vilket är bra vid tajta och trängda lägen nära golv, galler och glas.

Ett racket att hålla dig kvar längre i varje boll med helt enkelt.

Andra egenskaper

Även ML10 Pro Cup Silver har fått NOX nya innovation, SmartStrap. Det innebär att handledsbandet smidigt kan tas bort utan att du behöver lossa bottenknoppen.

För vem passar NOX ML10 Pro Cup Silver 2022?

Den här modellen passar för damer och herrar som söker ett lätt och smidigt kontrollracket. Rackets skonsamma uppbyggnad gör det mycket lämpligt att använda för dig med problem med armbågen eller liknande. Vi rekommenderar det för både nybörjare, motionärer och medelspelare.

Hitta bästa pris för NOX ML10 Pro Cup Silver 2022 hos:

NOX ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2022 Recension

NOX ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2022 recension, test och omdöme. Detta lättspelade padelracket med läcker design erbjuder hög kontroll och utmärkt precision i slagen. En lättspelad modell med sandpappersyta.
NOX ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2022 test och review. Denna populära modell har en rund form och låg balans. Vilket gör den smidig och lättspelad med hög kontroll.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX ML10 Pro Cup Black Edition Arena för padelracket?

Det här padelracket (med det lite längre namnet) är en variant av Miguel Lampertis populära ML10 Pro Cup. Likt originalet så är detta en rundformad modell med låg balans och en stor sweet spot i mitten av träffytan.

Rackets konstruktion består av en slittålig kolfiberram i kombination med den medelhårda HR3-kärnan samt 3K glasfiber i träffytan och flera lager vanligt glasfiber. Hårdheten på ytan är ungefär mellan 3K kolfiber och vanligt glasfiber.

Den här modellen har en sandpappersyta, för att sätta extra skruv på bollen. Därför benämns även den här modellen ibland som ML10 Pro Cup Rough Surface hos en del återförsäljare.

Vad är skillnaden mellan ML10 Pro Cup Black Edition Arena och ML10 Pro Cup Original?

Förutom en annorlunda design så är skillnaden att Black Edition Arena har den ruggade ytan som påminner om sandpapper, i övrigt är racken identiska.

Offensiven

Det innebär att den här modellen även är ett kontrollracket i första hand, med finfina placeringar och precision i slagen. Vid volleydueller och nätspel är det smidigt att manövrera och det är lätt att komma rätt till bollen tack vare den runda formen och stora sweet spoten.

Smasharna saknar lite kraft, men med hjälp av den ruggade ytan går det att få till svårlästa skruvade slag.

Defensiven

Likt sina ML10 Pro Cup-syskon så är detta ett defensivt starkt padelracket och passar dig som gärna spelar lite mer på försvar och kontring snarare än aggressiv attackpadel.

Racket är förlåtande och skonsam i träffen och det är enkelt att komma rätt till bollen. Man får även viss hjälp med farten även vid lösare slag och felträffar.

Andra egenskaper

ML10 Pro Cup Black Edition Arena är utrustad med NOX senaste innovation, SmartStrap. En smidig lösning för handledsbandet som innebär att det enkelt går att ta loss och byta ut eller rengöra.

För vem passar NOX ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2022?

Det passar många olika typer av spelare, både ambitiösa nybörjare och spelare kring medelnivå. Det är för dig som söker ett skonsamt och förlåtande kontrollracket med extra bett i slicade slag. Ett utmärkt val om du har problem med tennisarmbåge/padelarmbåge.

Hitta bästa pris NOX ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2022 hos:

NOX Equation WPT Edition 2022 Recension

NOX Equation WPT Edition 2022 recension och test. Detta lättspelade racket har en rund form och medelbalans och är framförallt starkt i defensiva situationer.
NOX Equation WPT Edition 2022 test, recension och omdöme. Det här är racket för dig som vill ha ett prisvärt padelracket som är lättspelat och har fina placeringar i slagen.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX Equation WPT Edition 2022 för padelracket?

Equation WPT Edition är ett prisvärt padelracket för den oerfarne padelspelaren som söker en lättspelad modell att växa med.

Modellen är rund och lättspelad med en jämnt fördelad tyngdpunkt, vilket ger en medelbalans. Sweet spoten är stor och centrerad, vilket ger gott om utrymme för felträffar.

Racket är uppbyggt av en stabil och hållbar kolfiberram tillsammans med 3K glasfiber i träffytan och den medelhårda HR3-kärnan. Det gör racket relativt mjukt och skonsamt.

Ovanpå träffytan finns ett 3D-mönster i form av hexagons, som hjälper till generera mer skruv på bollen. Vikten för denna modellen är 360-375 gram.

Offensiven

Equations styrka i offensiven är framförallt att det har hög kontroll i slagen, vilket ger dig möjligheten att spela med precision och placera bollen. Tack vare den ruggade ytan går det även att slå skurna och luriga bollar för motståndarna.

Framme vid nät och i volleyspelet är det en giftig kompanjon. Det ska dock tilläggas att det inte är det mest kraftfulla racket, utan vill du satsa på hårda slag och smashar bör du kika på ett annat racket.

Defensiven

Precis som många andra runda padelracketar så är Equation WPT ett defensivt utmärkt racket. Den mjukare uppbyggnaden hjälper till i trängda situationer med fart i slagen, även om träffen blir lite sämre.

Den jämnt fördelade tyngdpunkten och stora sweet spoten kommer väl till hands och gör att racket känns lättmanvörerat i handen och förenklar bollträffen.

Andra egenskaper

Equation WPT är utrustad med NOX antivibrationssystem AVS, som med hjälp av gummidelar vid rackethalsen dämpar vibrationer från att nå handen.

Handledsbandet är möjligt att enkelt ta bort tack vare den nya teknologin SmartStrap.

För vem passar NOX Equation WPT 2022?

Denna modellen passar dig som är nybörjare eller motionär och som vill ha ett lättspelat padelracket med bra kontroll. Med sin skonsamma uppbyggnad är det dessutom ett utmärkt val vad bekymmer med tennisarmbåge och padelarmbåge.

Hitta bästa pris för NOX Equation WPT 2022 hos:

NOX Equation Lady WPT Edition 2022 Recension

NOX Equation Lady WPT Edition 2022 test och recension. Detta lätta padelracket erbjuder hög kontroll och har förlåtande egenskaper. Optimalt för placeringar och precision.
NOX Equation Lady WPT Edition 2022 recension och test. Detta är racket för dig som vill ha en skonsam och lätt modell att utvecklas med. Perfekt för nybörjare och motionärer.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX Equation Lady WPT Edition för padelracket?

Equation Lady WPT Edition är en något lättare version av Equation med sina 350-365 gram, vilket är den enda skillnaden förutom designen.

Det betyder att även denna modellen är rund med en medelbalanserad vikt och en stor centrerad sweet spot.

Vidare är racket uppbyggt av en vridstark kolfiberram och 3K glasfiber i träffytan, som är steget mellan vanligt glasfiber och 3K kolfiber i styvhet. Inuti racket hittar vi NOX populära och mångsidiga HR3-kärna.

Uppbyggnaden gör Equation Lady till ett relativt mjukt och lättspelat padelracket.

Offensiven

Precis som syskonet Equation så är detta en kontrollinriktad modell där den offensiva styrkan främst är precision och lättheten att placera bollarna. Det saknas en del kraft och tyngd i de hårdare slagen och smasharna blir inte de mest fartfyllda.

I volleyspel och nätdueller är det en stark partner med härligt skurna bollar tack vare den ruggade träffytan.

Defensiven

Equation Lady WPT Edition är ett hjälpsamt och förlåtande padelracket i defensiven som ger dig utrymme att få iväg bollen även när moståndarna har fått ner bollen lågt och djupt. Den lägre vikten gör racket smidigt att hantera och snabbt förflytta.

Andra egenskaper

Den här modellen är utrustad med antivibrationssystemet AVS, som reducerar skadliga vibrationer med hjälp av gummi som integrerats i rackethalsen.

Vidare såg har Equation Lady WPT Edition NOX nya teknologi SmartStrap, som innebär att handledsremmen enkelt kan tas bort och bytas ut.

För vem passar NOX Equation Lady WPT 2022?

Det här padelracket riktar sig främst till damer som är nybörjare eller motionär och som söker ett lättspelat kontrollracket att utvecklas med. Det är ett utmärkt val av racket om du har haft känningar i armbåge, axel eller liknande tack vare sina skonsamma egenskaper.

Hitta bästa pris NOX Equation Lady WPT Edition 2022 hos:

NOX Attraction WPT Edition 2022 Recension

NOX Attraction WPT Edition 2022 test, recension och omdöme. Det här är ett utmärkt första diamantracket, för den som vill testa på och spela med en diamantformad modell. Fartfyllt, skonsamt och snyggt.
NOX Attraction WPT Edition 2022 recension, review och test. Den här modellen passar motionärer och medelspelare som vill testa på och spela med diamantformen och lära sig den.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX Attraction WPT Edition för padelracket?

Attraction WPT Edition är en perfekt modell för dig som vill lära dig att spela med ett diamantformat padelracket, då det är en av de mer förlåtande diamantmodellerna. Balansen är hög, vilket ger ett topptungt racket och sweet spoten sitter nära toppen på racket.

Attraction är uppbyggd med en vridstyv kolfiberam, för att klara av tuffa test på banan. I träffytan hittar vi 3K glasfiber, vilket är steget mellan vanlig glasfiber och 3K kolfiber. Vidare är ytan ruggad i form av ett 3D-mönster med hexagons.

Inuti racket finns NOX HR3-kärna, som är en medelhård kärna med bra svar i både hårda slag och lösare träffar. Vikten på denna modellen ligger på standard, 360-375 gram.

Offensiven

Det är i det offensiva spelet som Attraction har sina styrkor, med riktigt bra fart i slagen när sweet spoten träffas rent. Vid felträffar så dör inte bollen helt heller tack vare den lite mjukare uppbyggnaden i racket, vilket är bra för någon som är lite ovan vid diamantform.

I volleyspelet och snabba nätdueller kan Attraction upplevas lite svårmanövrerad, men ger en fin spin på bollen vid stoppbollar och slicade slag tack var den ruggade träffytan.

Defensiven

För att vara ett diamantracket så är Attraction helt ok i defensiven, du behöver inte vara superduktig rent tekniskt för att få fart i bollen från trängda lägen. Glasfibret i ytan är förlåtande och ger viss hjälp vid sämre träffar.

Andra egenskaper

Den här modellen är försedd med antivibrationssystemet AVS, som dämpar vibrationerna ner mot handen tack vare gummidelar i rackethalsen.

Greppet är av oversize storlek och är snäppet större än NOX vanliga grepp.

Likt övriga modell hos NOX 2022 så har Attraction fått SmartStrap, som innebär att handledsbandet enkelt kan bytas ut.

För vem passar NOX 2022?

Det här är ett padelracket för dig som vill testa på att spela med diamantracket och lära dig att hantera det. Med en relativt mjuk uppbyggnad och förlåtande egenskaper får du en högre felmarginal än många andra diamantracket. Racket passar duktiga motionärer och medelspelare.

Hitta bästa pris för NOX Attraction WPT Edition 2022 hos:

NOX AT10 Genius JR 2022 Recension

NOX AT10 Genius JR 2022 test och recension. Detta padelracket för barn och juniorer erbjuder hög komfort och bra kontroll i alla slag. Racket har en snygg design och roliga spelegenskaper.
NOX AT10 Genius JR 2022 test och recension. Ett utmärkt val av padelracket för juniorer och barn. Har styrkor i både offensiven och defensiven.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är NOX AT10 Genius JR 2022 för padelracket?

AT10 Genius JR är ett padelracket framtaget för barn och juniorer, det efterliknar stjärnan Augstín Tapias padelracket.

Denna juniormodell är 35 mm i tjockleken jämför med vuxenstandard som är 38 mm och det väger 300-315 gram jämfört med standard 360-375 gram. Det gör racket betydligt mer lätthanterat för junioren.

Till formen så är denna modellen dropp och vikten är jämnt fördelad, vilket ger en medelbalans. Sweet spoten sitter strax ovanför mitten.

Både ramen och träffytan är tillverkat av ett skonsamt och förlåtande glasfiber, medan kärnan är NOX standardkärna HR3.

Offensiven

AT10 Genius JR erbjuder både fart och kontroll i slagen. Det är ett toppenracket för junioren att variera sitt offensiva spel med och lära sig både hårdare slag och lösa placeringar.

Bollträffen är mjuk och skonsam och skulle träffa bli fel ibland så är det här en förlåtande modell där varje träff inte måste bli perfekt.

Defensiven

Tack vare sin allroundegenskaper så är AT Genius JR 2022 även en bra partner att lita på i defensiven. Racket erbjuder lättillgänglig fart, vilket innebär att även om svingen blir kort pga att bollen är nära väggen eller golvet så kommer det hjälpa till och generera fart.

Andra egenskaper

Racket är utrustat med NOX antivibrationssystem AVS, som minskar vibrationer ner till handen och gör bollträffarna mer bekväma.

Greppet är av oversize storlek och något längre än standardgreppet, för att kunna erbjuda tvåhandsfattade slag.

För vem passar NOX AT10 Genius JR 2022?

Det är ett utmärkt startracket för barn och juniorer som vill ha ett allroundracket att spela med både fart och kontroll, vilket vi tycker att man ska göra i en yngre ålder. Passar både nyare spelare och de som spelat ett tag.

Hitta bästa pris NOX AT10 Genius JR 2022 hos:

Om NOX Padel

NOX är ett relativt ungt padelmärke från Spanien, som grundades 2009. Det har snabbt blivit ett av ledande märkena inom padel.

Sedan 2019 är NOX officiell racketpartner till World Padel Tour och har därför också lanserat ett gäng toppmodeller som bär WPT i namnet.

Bland spelarna på världstouren som använder NOX hittar vi bland annat Miguel Lamperti, Agustín Tapia och tvillingarna Majo och Mapi Alayeto.

Aktuell Rea på NOX Padelrack

12% rabatt på NOX

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller