RS Savant och x-Series by Margaux

Svenska RS Padel släpper tre nya modeller

Robin Söderlings RS Padel har blivit ett populärt märke hos många, mycket tack vare kombinationen av snygga designer, bra materialval och attraktiva priser.

RS Padel erbjuder padelrackets till ett brett spektrum av spelare, med dam- och herrmodeller för både nybörjare och mer avancerade padelspelare.

Nu har man släppt nya padelrackets i form av modellerna RS Savant, RS Savant Women’s Edition samt x-Series Women’s Edition by Margaux. Den sistnämnda är framtagen i samarbete med den för många välkände influencern Margaux Dietz, som även är en duktig padelspelare.

Låt oss gå igenom de nya modellerna från RS!

RS Savant 2021 är ett rundformat och lättspelat padelracket som passar för nyare spelare och motionärer som spelat ett tag. Skonsamt, lätthanterat och snyggt.

RS Savant 2021

Savant är ett snyggt och prisvärt padelracket som passar både motionärer som spelat ett tag och de som nyligen börjat spela padel.

Detta är ett lättspelat padelracket med främsta fokus på att leverera en fin kontroll i slagen och låta dig utveckla en bra precision.

Formen på Savant är rund och balansen är medellåg, vilket innebär att vikten sitter närmare handtaget och gör racket lättmanövrerat. Vidare är sweet spoten extra stor, så att bollträffar ut mot kanterna även får bra fart.

Träffytan är gjord av ett förlåtande och mjukt glasfiber och inuti finns en medelhård kärna som hjälper till med farten i de hårdare slagen.

RS Padel har även försett Savant med teknologin Vibrastop Tech, som minskar vibrationerna i slagen. Det är skonsamt för din arm och armbåge och ger en överlag skönare bollträff.

Hitta bästa pris för RS Savant 2021 hos Racketspecialisten

RS Savant Women's Edition 2021

Savant Women´s Edition är en lättare version av ovan modell och väger 340-360 gram i stället för 360-375 gram.

Tack vare den lägre vikten är racket smidigare att hantera och passar utmärkt för damer, men även herrar som söker ett lättare och skonsammare padelracket.

I övrigt delar denna modellen samma konstruktion som Savant. Så vi har en rund form med medellåg balans och en extra stor och förlåtande sweet spot, vilket gör det lätt att komma rätt i bollträffen.

Vidare består ytan av ett snällt glasfiber och kärnan är av medelhård karaktär som svarar bra i varje slag. Även denna modellen är utrustad med den vibrationsdämpande teknologin Vibrastop Tech, för att ge bekväma och skonsamma slag.

RS Savant Women’s Edition finns även i en snygg design med rosa detaljer.

RS Savant Womens Editon är en lättare variant av RS Savant och passar utmärkt för damer som nyligen börjat spela eller har spelat ett tag.

Hitta bästa pris för RS Savant Women’s Edition 2021 hos Racketspecialisten

RS X-Series Womens Edition by Margaux är en häftig och snygg version av det otroligt populära x-Series Women´s Edition. Ett av de bästa padelracken för damer 2021.

RS x-Series Women's Edition by Margaux

Detta är en ny version av den otroligt populära x-Series Women’s Edition, som vi på MerPadel.se även har utsett till ett av de bästa padelracken för damer 2021.

Den snygga designen, med en beige färg och leopardmönstrad logga, är framtagen tillsammans med influencern och programledaren Margaux Dietz.

RS x-Series Women’s Editon erbjuder en optimal mix mellan fart och kontroll i spelet och passar både för avancerade spelare och motionärer som vill ha ett racket att utvecklas med.

Den stora sweet spoten och medelmjuka kärnan gör racket förlåtande och lättspelat, samtidigt som droppformen och mixen av kolfiber och glasfiber i ytan ger bra med kraft i slagen.

Träffytan har dessutom försetts med en struktur som påminner om sandpapper, för att ge den extra skruven på bollen i slagen.

För att minska vibrationer i slagen är x-Series Women’s Edition utrustad med Vibrastop Tech, vilket ger bekvämare och skonsammare bollträffar.

RS är ett svenskt märke som grundades 2013 av den föredetta tennisstjärnan Robin Söderling. Till en början sålde man tennisprodukter, men 2019 lanserades även RS Padel.

Märket erbjuder högkvalitativ och prisvärd padelutrustning och i sortimentet finns bland annat rackets, bollar, väskor och kläder.

RS har ett samarbete med två av de bästa padelspelarna i Sverige, Cayetano Rocafort och Simon Vasquez. Med Simon har man tagit fram den populära padelbollen Padel Tour X.