Wilson padelrackets 2022

Recension, Jämförelse & Guide av alla modeller

Aktuella Erbjudanden på Wilson Padelrack

12% rabatt på Wilson

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller

Letar du efter information om Wilsons nya serie Pro Staff 2023? Det finns i en separat artikel, läs mer om Wilson Pro Staff 2023 här.

Innehåll

Introduktion till Wilson padel 2022

Från racketjätten Wilson kommer flera spännande nyheter för 2022. Det handlar om vidareutvecklingar av populära modeller ur Wilsons racketserier Bela, Pro Staff och Blade.

Nedan bild visar hur de olika racketserierna är i förhållande till varandra när det gäller kontroll och fart. Vad gäller den kraftfulla Ultra-serien så släpptes en uppdatering för de modellerna under slutet av 2021, vi har tidigare skrivit om Wilson Ultra här.

Bild på en skala som visar vilken kontroll och kraft racken hos Wilson ligger på. Innefattar Ultra, Bela, Blade och Pro Staff

Vi tar och kikar in de nio nya modellerna och går igenom vad är några padelracket vi har att göra med!

Wilson Bela LT 2022 Recension

Wilson Bela LT 2022 recension, test, review. Detta är ett diamantformat padelracket med hög fart och god kontroll. Den lättaste modellen i Bela-serien.
Wilson Bela LT 2022 omdöme, betyg, utlåtande. Detta påkostade padelracket är framtaget tillsammans med legendaren Bela och är ett offensivt racket med god kontroll.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Bela LT 2022 för padelracket?

Det här är en ny tillökning i den populära Bela-serien, som Wilson skapat tillsammans med den spelande legendaren Fernando Belasteguín

Bela LT är en lättare version av modellen Bela Elite och är med sina 355 gram den modellen som väger minst i hela Bela-serien.

Racket kommer med en diamantform och en sweet spot som sitter närmare toppen på racket. Tyngdpunkten är jämnt fördelad, vilken ger en medelbalans.

Ramen är uppbyggd av ett slitstarkt kolfiber och träffytan består av ett vävt kolfiber som levererar en rapp respons i slagen. Inuti finns den mjukare kärnan Soft EVA Foam, som ger en god komfort och en bra känsla.

Ovanpå ytan finns Wilson’s teknologi Arrow-grip, som är ett mönster av pilar och hjälper till att generera mer effekt i slicade slag.

Offensiven

Likt övriga modeller i Bela-serien så är Bela LT ett offensivt inriktat padelracket med en härlig fart i slagen som gör att man kan sätta ordentligt press på motståndarna.

Tack vare den ruggade träffytan går det att slå giftigt skurna slag, som stoppbollar nära nät eller välplacerade bandejas.

Även om Bela LT är ett diamantracket så erbjuder det en god kontroll och det är inte lika svårspelat som många andra diamantmodeller kan vara.

WIlson Bela LT 2022 test, recension, review. Ett snygt padelracket som erbjuder mycket skruv på bollen tack vara den ruggade ytan.

Defensiven

I försvarsläge så gör medelbalansen och den lägre vikten att Bela LT är lättmanövrerat och känns smidigt i handen. Diamantformen ger dock en något mindre sweet spot som kräver att man är tekniskt duktig för att kontinuerligt få rätt träff.

Den mjukare kärnan ger viss hjälp i trängda lägen och i både lobbar och lösare droppslag finns en fin känsla.

Andra egenskaper & teknologier

Sharp Hole Technology – Hålen i padelracket har borrats på ett sätt som ger extra bett i slagen.

Bekväm handledsrem – En extra bekväm handedsrem som är försedd med texten “Un Belasteguín nunca se rinde” (En Belasteguin ger aldrig upp).

För vem passar Wilson Bela LT?

Det här är en modell som passar dig som söker ett offensivt padelracket med suverän fart kombinerat med en skön touch och god kontroll. Nivåmässigt rekommenderar vi det för medelspelare och mer avancerade spelare.

Hitta bästa pris för Wilson Bela LT 2022 hos:

Wilson Pro Staff Control 2.0 2022 Recension

Wilson Pro Staff Control 2.0 2022 recension, test och review. Detta rundformade padelracket erbjuder hög kontroll och en distinkt och solid bollträff. Perfekt för spelaren som vill ha precision och placering i slagen av hög kvalité.
Wilson Pro Staff Control 2.0 2022 test, recension och omdöme. Detta kontrollinriktade padelracket är lättmanövrerat, snyggt och smidigt. En toppnyhet från Wilson för 2022.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Pro Staff Control 2.0 2022 för padelracket?

Pro Staff Control 2.0 är ett stilrent och riktigt läckert padelracket från Wilson. Det är en något mer lättspelad version av modellerna Pro Staff och Pro Staff Tour, som är populära padelracketar från Wilsons tidigare kollektioner.

Den här modellen kommer med en rund form och en stor sweet spot i mitten av träffytan. Vikten ligger på 365 gram och tyngdpunkten är topplätt, vilket innebär att vikten är närmare handtaget och det gör racket mer lättmanövrerat.

Ramen är uppbyggd av slitstarkt kolfiber som gör racket hållbart och träffytan består av Carbon Fiber Face, som är ett påkostad kolfiber från Wilson och ger en distinkt och solid bollträff. Ovanpå ytan finns teknologi Tri-Hex Grip, en struktur som hjälper till att greppa tag i bollen.

Innanför väggarna hittar vi den lite styvare kärnan Precision Foam, som ökar kontrollen och svarar upp med fart i hårdare slag.

Offensiven

Den främsta styrkan för Pro Staff Control 2.0 i det offensiva är precisionen i slagen och möjligheten att enkelt kunna slå välplacerade bollar som är svåra att komma åt för motståndarna

Vid volleys och spelet runt nät så är det här ett starkt padelracket som med sina stora sweet spot och topplätta tyngdpunkt gör rack lättmanövrerat och lätt att få bra träff.

Det här är inte det mest smashvänliga racket, men erbjuder ändå gott om fart i slagen tack vare de hårdare materialvalen. Den ruggade mönstret hjälper även till att sätta spin på bollen för kick ut ur buren eller lågt skurna bandejas.

Bild som visar träffytan på Wilson Pro Staff Control 2.0 2022 test, review och betyg. Här ser man den ruggade ytan på racket som genererar skruv och spin i slagen.

Defensiven

I den bakre delen av planen så är Pro Staff Control ett kompetent och smidigt padelracket tack vare sin runda form och låga balans. Den större sweet spoten gör att man oftast får rätt bollträff även vid pressade lägen.

På grund av den lite hårdare uppbyggnaden behöver slagen slås igenom, man får inte så mycket gratishjälp med farten. Det innebär å andra sidan att du har full kontroll över farten i slagen och kan få lobbar och droppbollar dit du vill.

Andra egenskaper & teknologier

Inga andra teknologier utöver de som tagits upp.

För vem passar Wilson Pro Staff Control 2.0 2022?

Den här modellen passar dig som söker ett vasst kontrollracket, som låter dig styra och ställa spelet. Vi rekommenderar det för en bred skara spelare och tycker att det passar alltifrån motionärer till mer avancerade spelare.

Hitta bästa pris för Wilson Pro Staff Control 2.0 2022 hos:

Wilson Blade Pro V2 2022 Recension

Wilson Blade Pro V2 2022 test, review, omdöme. Detta snygga racket erbjuder mångsidiga egenskaper och ger tillgång till både fart och kontroll i spelet.
Wilson Blade Pro V2 2022 omdöme, betyg, review. Det läcka racket är allround och riktigt vasst.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Blade Pro V2 2022 för padelracket?

Det är är en vidareutveckling av toppmodellen Pro i Wilsons Blade-serien. Årets version av Pro har släppts i två snygga designer i året kollektion, en grönsvart och en guldsvart.

Det här racket kommer med en droppform och en sweet spot som sitter strax ovanför mitten på slagytan. Vikten ligger på ca. 365 gram och tyngdpunkten är medelbalanserad. I rackethjärtat sitter även en förstärkning som gör racket mer topplätt och förbättrar stabiliteten och manövreringen.

Träffytan på Blade Pro är uppbyggd av vävt kolfiber, som ger en distinkt och styv respons i bollträffen. Ovanpå ytan finns ett ruggat mönster som kallas Spin Effect Grip, som hjälper till att generera skruv i slagen. Inuti racket hittar vi Wilsons mjukare kärna Soft EVA Foam.

Offensiven

I det offensiva så är Blade Pro V2 ett mångsidigt padelracket som ger tillgång till både fart och kontroll i slagen och låter dig variera ditt spel.

Den ruggade ytan hjälper till att skära slagen och sätta ordentlig spin på bollen, som gör dem svåråtkomliga för motståndarna.

Wilson Blade Pro V2 2022 recension och betyg. Ett padelracket som ger dig både fart och kontroll. Starkt både offensivt och defensivt.

Defensiven

Vid försvarsläge så är Blade Pro ett relativt hjälpsamt padelracket som genom sin mjukare kärna hjälper till att få fart i bollen även vid sämre träffar.

Med detta modellen går det enkelt att variera försvarsspelet och anpassa efter motståndet. Ett padelracket som är bra på mycket men inte bäst på något skulle man kunna säga.

Andra egenskaper & teknologier

Sharp Hole Technology – Hålen har borrats på ett speciellt sätt som hjälper till att ge extra bett i slagen.

För vem passar Wilson Blade Pro V2?

Det är en modell för dig som vill ha ett välbyggt allroundracket med både fart och kontroll i slagen. Det passar en bred skara spelare, alltifrån duktiga motionärer till mer avancerade spelare.

Hitta bästa pris för Wilson Blade Pro V2 2022 hos:

Wilson Blade Hybrid 2.0 2022 Recension

Wilson Blade Hybrid 2.0 2022 är ett allround padelracket med en droppform och distinkt bollträff. Den räfflade ytan ger fin skruv på padelbollen i slagen.
Wilson Blade Hybrid 2.0 2022 recension, test och review. Detta är ett allround padelracket med både fart och kontroll i slagen. Starkt i offensiven och defensiven, för spelarna som vill ha ett mångsidigt racket.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Blade Hybrid 2.0 2022 för padelracket?

Det är ett allround padelracket med styrkor över hela banan, dessutom är det försett med en riktigt snygg design. Sett till rackets uppbyggnad och egenskaper så är detta en modell som påminner mycket om det populära padelracket Babolat Veron Air.

Blade Hybrid 2.0 kommer med en droppform för både fart och kontroll i slagen och sweet spoten  sitter strax ovanför mitten på racket. Vikten ligger på 365 gram, vilket är standard och tyngdpunkten är medelbalanserad.

I ramen har Wilson har använt ett slitstarkt kolfiber som gör racket hållbart och solitt. Vidare består slagytan av Carbon Fiberglass Composite, som är en blandning mellan kolfiber och glasfiber, för en bra mix med komfort och respons i slag.

Ovanpå ytan finns Tri-Hex Grip, ett ruggat mönster som hjälper till att generera skruv på bollen. Inuti racket hittar vi en kärna som består av Precision Foam, ett lite styvare material som svarar upp bra när man trycker till i slagen.

Offensiven

Tack vare Blade Hybrids droppform och medelbalans går det att använda racket till många olika typer av slag med fina resultat. Racket är även smidigt att förflytta och du kan snabbt vara redo inför nästa slag.

Framme vid nät och i volleyspelet är det en stark partner och den hårdare kärnan ger en bra dämpning i bollarna, samtidigt som glas- och kolfibermixen i träffytan ger en fin känsla i slagen.

I overheadslagen hjälper den räfflade ytan till att generera härliga skruvar på bollen, vilket gör slag som viboras och bandejas giftiga.

Wilson Blade Hybrid 2.0 2022 test, recension och omdöme. Här ser man den räfflade träffytan på padelracket som genererar skruv och spin på bollen.

Defensiven

I försvarsposition så är Wilson Blade Hybrid 2.0 ett starkt och stabilt padelracket. Sweet spoten är relativt stor, dock behöver man slå igenom slagen ordentligt för att få iväg bollen med fart. Vilket ställer lite krav på din teknik.

De fina allroundegenskaperna gör att racket är bra oavsett om du slår hårda och låga grundslag, lobbar eller känsliga droppbollar.

Andra egenskaper & teknologier

Inga andra teknologier utöver de som tagits upp.

För vem passar Wilson Blade Hybrid 2.0 2022?

Det är ett utmärkt padelracket för dig som vill ha en allround modell med styrkor både offensivt och defensivt. Det passar många typer av spelare och nivåmässigt rekommenderar vi det framförallt för motionärer och medelspelare.

Hitta bästa pris för Wilson Blade Hybrid 2.0 2022 hos:

Wilson Blade LT v2 2022 Recension

Wilson Blade LT 2022 recension, review. Detta är ett lätt och allround padelracket som passar utmärkt för dig med padelarmbåge.
WIlson Blade LT 2022 test, recension, review. Det här är ett suveränt racket i både offensiven och defensiven.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Blade LT v2 2022 för padelracket?

Det här är den lättaste modellen i årets Blade-serie med sin låga 355 gram, vilket gör det till ett smidigt och lättmanövrerat padelracket.

Blade LT kommer med en allround droppform och en sweet spot som sitter strax ovanför mitten på slagytan. Tyngdpunkten i racket är jämnt fördelad, vilket gör en medelbalans.

Träffytan är uppbyggd av ett vävt kolfiber som ger en snabb respons i bollträffen. Ovanpå ytan finns även en struktur som Wilson kallar Spin Effect Grip, denna hjälper till att generera extra skruv i slagen. Innanför väggarna finns den mjukare och komfortabla Soft EVA-kärnan.

Offensiven

Blade LT’s lägre vikt och medelbalans gör att det är smidigt att manövrera och att man snabbt kan vara redo inför motståndarnas nästa slag. Detta bidrar till att racket framförallt är riktigt giftigt framme vid nät och i volleyspelet.

Tack vare sin utformning är Blade LT likt sina syskon ett mångsidigt racket som erbjuder både fart och kontroll i slagen. Vidare ger den ruggade ytan möjligheter att slå bollar med mycket spin på.

Wilson Blade LT 2022 omdöme, betyg. Här ser vi den ruggade ytan på Blade LT, som är ett mångsidigt padelracket.

Defensiven

Bak i banan så är Blade LT ett stabilt och pålitligt padelracket. Den smidiga och lätta manövreringen gör det enkelt att komma rätt i bollträffen i trängda lägen. Vidare så hjälper den mjukare kärnan till att generera fart även om bollträffen skulle bli lite sämre.

Oavsett om du vill slå låga grundslag, långa lobbar eller känsliga chiquitas (droppbollar) nära nät så är Blade LT att räkna med.

Andra egenskaper & teknologier

Sharp Hole Technology – Borrhålen är extra skarpa för att få ännu bättre bett i slagen.

För vem passar Wilson Blade LT v2?

Detta är en modell för dig som söker ett lätt allroundracket med styrkor över hela banan. Nivåmässigt rekommenderar vi det främst för motionärer och medelspelare.

Hitta bästa pris för Wilson Blade LT v2 2022 hos:

Wilson Blade Elite v2 2022 Recension

Wilson Blade Elite V2 2022 test, recension, omdöme. Detta snygga racket passar många olika spelartyper och nivåer. Starkt i både offensiven och defensiven.
Wilson Blade Elite v2 2022 reivew, betyg, omdöme. Detta är ett läckert padelracket för den mångsidiga spelaren.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Blade Elite v2 2022 för padelracket?

Likt sina Blade-syskon så är även denna modellen allround och jämfört med Blade LT så är detta racket lite mer lättspelat och skonsamt.

Blade Elite har en droppform och en sweet spot som sitter strax ovanför mitten. Balansen i racket är topplätt, vilket är ganska ovanligt för ett droppformat padelracket. Detta är tack vare förstärkningen i rackethjärtat, som ger en lägre tyngdpunkt och på så vis som ökar stabiliteten och manövreringen.

I slagytan är Blade Elite v2 utrustad med Carbon Fiberglass Composite, som är en mix av kolfiber och glasfiber, för att ge både kraft och komfort i slagen. Ovanpå ytan finns Wilsons Spin Effect Grip, som är en räfflad yta och hjälper till att generera mer spin på bollarna.

Vikten klockar in på ca. 365 gram och inuti finns den mjukare kärnan Soft EVA.

Offensiven

Precis som sina syskon så är Blade Elite bra på det mesta i offensiven, men inte bäst på något. Racket har både bra fart och god kontroll i slagen och passar för många olika typer av spelare.

Den topplätta balansen gör att racket känns lite smidigare att förflytta, vilket ger det fördelar framme vid nät och i volleyspelet. Dock lite på bekostnad av tyngden i de hårdare slagen.

Tack vare den ruggade ytan går det även skära bollarna rejält och göra dem svåråtkomliga för motståndarna.

Wilson Blade Elite v2 2022 betyg, test, omdöme. Ett allround padelracket med styrkor över hela banan.

Defensiven

I det defensiva är Blade Elite v2 ett stabilt och hjälpsamt padelracket. Den mjukare uppbyggnaden med kolfiber/glasfiber i träffytan och den mjukare kärnan ger hjälp med farten i trängda lägen.

Likt övriga Blade-modeller är det ett racket som ger möjligheten att variera sitt försvarsspel som man vill och utefter motstånd.

Andra egenskaper & teknologier

Sharp Hole Technology – Hålen har borrats på ett sätt som ger extra bett i slagen.

För vem passar Wilson Blade Elite v2?

Det här är ett padelracket för dig som söker ett lättmanövrerat racket med fina mångsidiga egenskaper. Nivåmässigt passar det framförallt för motionärer.

Hitta bästa pris för Wilson Blade Elite v2 2022 hos:

Wilson Blade Power 2022 Recension

Wilson Blade Power 2022 recension, test och review. Detta droppformade padelracket är lättspelat och mjukt, perfekt för nyare spelare och motionärer.
Wilson Blade Power 2022 recension, test och betyg. Detta är ett allround och skonsamt padelracket som passar utmärkt för nybörjare och motionärer.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Blade Power 2022 för padelracket?

Det här är en relativt lättspelad och skonsam modell. Likt sina syskon så har även denna modellen en stilren och läcker design som vi tycker Wilson lyckats föredömligt med.

Blade Power kommer med en droppform och en medelbalanserad vikt, vilket ger mångsidiga egenskaper. Sweet spoten sitter strax ovanför mitten och vikten på 370 gram hjälper till och få tyngd bakom slagen.

Slagytan består av ett mjukt och förlåtande glasfiber och ovanpå ytan finns teknologin Tri-Hex Grip, som är ett räfflat mönster för extra bett i bollträffen. Kärnan består av Core Foam, som är ett mjukt och skonsamt material med lättillgänglig fart.

Offensiven

Wilson Blade Power hjälper till att generera fart även i lösare slag tack vare sin trampolineffekt, vilket är perfekt för nyare spelare och motionärer som inte har tekniken helt inne ännu.

Den mjukare uppbyggnaden agerar förlåtande vid felträffar och gör att du kan våga slå olika slag utan att bli alltför straffad vid felträffar.

Med den räfflade träffytan får man även möjlighet att sätta giftiga och skurna bollar som är svårtagna för motståndarna.

Wilson Blade Power 2022 test, betyg, omdöme. Med denna träffytan av räfflat mönster går det sätta spin på bollen i bandejas och viboras.

Defensiven

Blade Power är ett hjälpsamt padelracket i defensiven som med sin mjuka uppbyggnad och medelbalans är båda smidig att hantera och ger mycket gratisfart i trängda lägen.

Bollträffarna är bekväma och de vanliga grundslagen får bra skjuts tack vare den mjuka kärnan som suger in bollen och skjuter iväg. I lobbar och placeringsskott kan det vara lite svårt att hitta rätt till en början, men det kommer man snabbt in i.

Andra egenskaper & teknologier

Inga andra teknologier än de som har nämnts.

För vem passar Wilson Blade Power 2022?

Det passar dig som vill ha ett lättspelat och skonsamt allroundracket, som är snällt mot armbågen och erbjuder gratisfart i slagen. Ett utmärkt val av padelracket om du är ny till padel eller spelar som motionär lite då och då.

Hitta bästa pris Wilson Blade Power 2022 hos:

Wilson Blade Tour V2 2022 Recension

Wilson Blade Tour V2 2022 recension, test, omdöme. Detta är ett fartfyllt padelracket för spelaren som söker kraft.
Wilson Blade Tour v2 2022 test, recension, review. Ett kraftfullt och offensivt padelracket som bibehåller viss kontroll.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Blade Tour v2 2022 för padelracket?

Även om ovan modell heter Blade Power så är Blade Tour det mest fartfyllda racket i Blade-serien och passar utmärkt för den offensiva spelaren.

Racket kommer med en droppform och en sweetspot som återfinns strax ovanför mitten på racket. Vikten klockar in på 370 gram och är jämnt fördelad över racket, vilket ger en medelbalans.

Blade Tour är uppbyggd av en träffyta i 100% vävt kolfiber och inuti finns det lite hårdare kärnan Firm EVA, detta är den enda modellen i Blade-serien som har den kärnan.

Ovanpå träffytan finns en struktur som Wilson kallar för Spin Effect Grip, vilket hjälper till att generera extra skruv på bollarna.

Offensiven

Blade Tour v2 är ett offensivt starkt padelracket som erbjuder mycket kraft i slagen med den hårdare uppbyggnaden.

I overheadslagen bidrar racket med hög fart samtidigt som det dämpar hårda slag från motståndarna effektivt framme vid nät.

Den ruggade ytan hjälper till och sätta ordentlig skruv på bollen och möjliggör att exempelvis slå svårtagna stoppbollar.

Wilson Blade Tour v2 2022 test, recension och review. Detta är ett hårt och fartfyllt racket.

Defensiven

Defensivt så är Blade Tour v2 ett stabilt padelracket som erbjuder möjligheten att slå hårda grundslag eller känsliga droppbollar.

Den lite hårdare uppbyggnaden gör att varje slag behöver slås igenom ordentligt, vilket ställer lite krav på dig och din teknik.

Andra egenskaper & teknologier

Sharp Hole Technology – Borrhålen är utformade på ett sätt som ger extra bett i varje slag.

För vem passar Wilson Blade Tour v2?

Det är en suverän modell för dig som vill ha ett lite styvare allroundracket, som svarar upp bra i hårda slag samtidigt som det finns en hel del kontroll. Vi rekommenderar främst det för duktiga motionärer och medelspelare.

Wilson Blade Team V2 2022 Recension

Wilson Blade Team V2 2022 betyg, utlåtande, omdöme. Ett lättspelat och nybörjarvänligt padelracket. Mjukt och skonsamt.
Wilson Blade Team v2 2022 review, test och omdöme. Detta är ett lättspelat och snyggt padelracket för nybörjare och motionärer.

Fördelar:

Nackdelar:

Vad är Wilson Blade Team v2 2022 för padelracket?

Blade Team är det mest lättspelade padelracket i Blade-serien och passar utmärkt för nyare spelare. Tack vare sin uppbyggnad är en optimal modell för dig som tidigare spelat en racketsport.

Team kommer två olika designer som bilderna ovan visar, det finns inga skillnader dem emellan förutom färgerna.

Om vi tittar på padelrackets egenskaper så kommer det med en droppform och en sweet spot som sitter strax ovanför mitten på träffytan. Balansen är racket är hög, vilket innebär att tyngdpunkten är närmare toppen. Vikten klockar in på 370 gram.

Slagytan är uppbyggd helt i glasfiber och inuti racket finns en mjuk kärna. Den här kombinationen ger racket skonsamma och förlåtande egenskaper.

Offensiven

I det offensiva så erbjuder Blade Team v2 en god kontroll och bra fart, framförallt så hjälper den högre tyngdpunkten till att generera höga svinghastigheter inför varje slag.

Rackets mjuka uppbyggnad gör att sämre bollträffar även kan få fart, vilket är bra för nyare spelare så att man vågar att utvecklas och testa på nya slag.

Wilson Blade Team v2 2022 omdöme, betyg, utlåtande. Lättspelat och snyggt racket.

Defensiven

Vid försvarsläge så är Blade Team ett hjälpsamt och förlåtande padelracket tack vare sin mjuka uppbyggnad. Det hjälper till att generera fart även vid trängda lägen.

Racket kan dock upplevas lite tungt att manövrera på grund av sin vikt och balans. Det ger å andra sidan tyngd bakom slagen för spelarna som föredrar det.

Andra egenskaper & teknologier

Sharp Hole Technology – Hålen har borrats på ett speciellt sätt som gör att padelracket erbjuder extra bett i varje slag.

För vem passar Wilson Blade Team v2?

Det passar för dig som vill ha ett allround padelracket med förlåtande och skonsamma egenskaper. Passar utmärkt för nybörjare och motionärer och är ett bra förstaracket för spelare som har erfarenhet från tidigare racketsporter.

Hitta bästa pris Wilson Blade Team v2 2022 hos:

Om Wilson padel

Wilson är ett amerikanskt företag som grundades redan 1913 och som i början främst tillverkade tennissträngar. Idag tillverkar man produkter till en mängd olika sporter som exempelvis basket, tennis och golf. Inom tennisen och flera andra racketsporter har man i årtionden varit ett världsledande varumärke. De har därefter tagit sitt kunnande till padeln och visat att man även behärskar att tillverka högkvalitativa padelrackets. På världstouren spelar exempelvis Bela med deras rackets.

Aktuell Rea på Wilson Padelrack

12% rabatt på Wilson

Gäller på ordinarie priser

Kampanj på padelracketar

Upp till 50% rabatt på utvalda modeller